caterpillar BOT
Arkadaşlar su gecirmeyen bota ihtiyacım var.
gibi sayfalar var. sahtemi güvenilir mi daha önce alışveriş yapan var mı? bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Root sonrası wifi problemi
Tiggo 7 ses yalıtımı için...
Tiggo7 araç için yalıtım istiyorum.
Amacım yol sesini arabanın parçalarını sökmeden yalıtım sağlanması. Bu yüzden mevcut döşemenin üstüne ses yalıyım düzeyi daha yüksek bir döşeme oturtmak.
Kaucuk köpük döşeme ile birleştirerek uygulayabilen biri var mı ?
Eski aracıma kendim yapmıştım. sök tak işinde ustalar hor çalışıyor, biyeri yaparken diğer yeri bozuyorlar, parçaları esnetip bazı bölgelere zarar veriyorlar. Sonrasında trim sesiylede boğuşmak istemiyorum.
GETZ 1,5 DİZEL 4 MEVSİM LASTİK ÖNERİSİ
İSTANBULda oturuyorum. mevsimler agrasif olmadığindan 4 mevsim lastik tercih ediyorum. nokian WP kullanıyodum. pendik aydosta oturduğumdan kış performansı iyiydi memnundum. Lastiğin benim için önemli olan kısmı sıcak , ıslak yada kuru zeminde kaymaması. nokian piyasada bulunmuyor artık.
michelin veya conti düşünüyorum. bu lastikler yolda nasıllar. kayma bırakma yapıyorlarmı. kumho 4 mevsimi almıştım. Bütün yol koşullarında fazlasıyla kaydı. 15 gün sonra söktürüp nokian almiştim . aynı sorunu yaşamak istemiyorum.
175 65 R14 4 MEVSİM LASTİK
GET 1,5 DİZEL İÇİN
Kaportadaki deliklere çözüm arıyorum.
Merhaba ;
hyundai 2008 dizel getz aracım var . bagaj kapağını kapatırken plakalık çok ses yapıyordu. söküp baktım . olacak gibi değil. çift taraflı bantla yapıştırdım .
- sorum çift taraflı bant ısınınca yada su yiyince plakayı bırakır mı deneyen varmı ? (ŞİMDİLİK ÇÖZÜLDÜ)
- plakalığı söktükten sonra ustaların konrolsüz şekilde plaka sabitlemek için kaportayı normal vidayla deldiğini fark ettim . plakayı yapıştrdım ama şimdi resimde görüldüğü gibi orada 2 vida deliği gözüküyor. Ne yapılabilir . her türlü fikre açığım.
https://r.resimlink.com/qdBGL5l6gQC.png
Hyundai Getz 1,5 dizel aracım var. Trim sesleri beni bunaltıyor . Würth trim giderici spreyini gördüm. arkadaşlar alırsam sprey değil bunu döküp sürebileceğim, sıvayabileceğim şekilde bi versiyonu varmıdır . sprey 2 sıkmaya bitiyor bunla baş edemem. alternatif ayıyorum .
https://www.hepsiburada.com/wurth-silikon-sprey-trim-sesi-giderici-made-in-germany-400-ml-p-HBCV000001EB6S?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6822-YapiMarket.dsa.camp10778387194adgr145696885671&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQjwwvilBhCFARIsADvYi7Lr_hjmMf6C9wZdwXyes2OuZESMgHbGm1dUXC-2mT93_fH9jgsrmfEaAg9OEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
mng yayalaş şubesi toplu istifa gelmeyen kargo
TRENDYOL'dan bi sanal mağzadan temmuzun ilk haftası 4*6 95li güneşlik olarak kullanmak için file siparişi verdim. kargo 1 hafta şubede beklemesi garip geldi, bahçede sıcaktan fenalık geciriyoruz, kargo gelmiyor. Eşim şubeden elden almak için gitti . siparişi bana aktarması gereken MNG kargonun yayalar şubesi toplu olarak işten ayrilmislar. kargo paketleride ortada yerlerde üst üste. eşim bulmak mümkün değil dedi. Dağıtimada çıkmıyorlar. müşteri hizmetleri herşeyi hallederiz diyor evde yoktunuz diyor. ama sonuç değişmiyor. kargoyu temin edemiyorum. ne yapmalıyım. yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar 2008 model dizel getz sahibiyim .
Aracımda nokian wp kışlık performansı iyi olan dört mevsim lastik kullandım.
Lastikler ömrünü doldurdu . yeni dört mevsim lastik olmam lazım .
İstanbulda oturuyorum . Yaz performansı daha iyi lastik bakıyorum. Nerdeyse her hafta sonu kandıraya geçiyorum . toprak köy (bozuk) yollarınada giriyorum .
Ben sakin ama eşim biraz daha agrasif kullanıyor .
185/60 r14 lastik ebatlarını kullanıyorum . 175/65 r14 abat mı almalıyım ?
-uzun yolda
-bozuk köy yollarında
-çukurlu şehir yollarında kullanabileceğim bir lastiğe ihtiyacım var.
Lastik ebatlarında ve lastik seçiminde tavsiyelerinize ihtiyacım var .
Yanmış ekran kartı çalışır mı?
|
|
Meslek: TEKNİK RESSAM
İlgi Alanları: TARİH, COĞRAFYA, MOTOSİKLET, KARAKALEM, KAMP, OTOMOBİL SES YALITIM
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 40
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.909 (Bu ay: 241)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası