Bu araç alınır mı?
Merhaba,
C180 aracım vardı, satıp ev aldım şimdi kenarda ki bütçenin bir kısmı ile idarelik bir araç alma planım var. Senede max 5 bin KM kullanıyorum. Bakım aralığımı da tarih ve KM bazında takip ederim. Daha önceden aynı motora sahip GTC ve 1.4J kasa kullandım içini dışını bilirim ama. 1.6T ve LPG kombinasyonu benim için yeni bir şey.
Görüşlerinizi merak ediyorum.
Link;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cetinkaya-motorsdan-1.6t-opel-astra-sport-155-bin-pesin-36-ay-1197502987/detay/
Ssangyong Actyon 2008 Otomatik Hk
Merhaba,
Mevcutta 2 aracım var ama bazı eşyaları bu araçlarımla taşımak istemiyorum yani senede maksimum 3 bin KM yapar haftada 180KM gidip gelinecek gibi düşünebiliriz.
Bu aracı kullanan var mıdır? Ne gibi şeylere dikkat etmem gerekir? Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.
Teşekkürler
EDİT : Konuyu güncellemek istedim, 1 haftadır çalmadığım kapı kalmadı. Artık uğraşamayacağım için 2012 Mercedes W204 aldım, sıfır araba işi de benim için bitmiş oldu, ne zaman stoklar gelir ararlar araba çok var gel diye o zaman gider bakarız. Ama gideceğimi de pek sanmıyorum.
%90 Engel ile Araç Alımı Hk
Merhaba,
Arkadaşım vasiyi olduğu kişi üzerinden araç almak istemektedir, fakat kendisinin ehliyeti ve şoförlüğü yok, dönem dönem uzun yol ve şehir içi için aracı benim kullanmamda sorun var mıdır? Ek bir belge gerekmekte midir?
2009 Ford Ranger 2.5 TDCi XLT Hk
Merhaba,
2.5 TDCi XLT paket bir araca talip oldum, karşılıklı anlaşırsak kafama yattı gibi, İstanbul da ikamet ediyorum, araçlarım otoparkta duruyor, bu aracı kullanan kronik sorunu var mıdır? Neye dikkat etmeliyim gibi bilgilere ihtiyacım var, elinize kuvvet :) Aracı alma sebebim içimde olan pick up sevgimi törpülemek ve arkaya kabin koyup (GTA Vice City de bulunan FBI rancher) şekline getirmek. Fantezine edeyim diyenleri duyar gibiyim ama idare edin.
Ara Hızlanmalarda Gelen Koku ve Devir Hk
Merhaba,
Bir kaç aydır takip ediyorum, ani kalkışlarda ve ara hızlanmalarda bazen yanık kokusu geliyor, ara ara rölantideyken stop edecekmiş gibi oluyor ama topluyor araç kendini. Daha önce bu tarz bir sorun yaşamadım ama varsa tecrübeleriniz aktarmanızı isterim.
Yağ koyduğumuz kapak çevresinde hafif yağ buharı ya da yağ kalıntısı muhtemelen kapakta ki conta gitti.
Araç 149 binde , otomatik 2.0 1 serisi, 5-30 castrol edge kullanıyorum, 5 binde bir değişiyorum, kalın yağa geçme zamanı geldi mi?
Tüm motor ve hortum aksamı orijinal, buji ve alternatör kasnağı/kayışı değişti. Eskiyen parçalar ısındıkça koku yapıyor da olabilir.
Ufak bir su kaçağı baş gösterdi, belirgin olmasa da ufak ufak bırakıyor, hortum sordum servis 1500 tl dedi, yurt dışından gelecekmiş stok yokmuş.
Aklıma gelenler bunlar :)
Teşekkürler.
Aşırı Kafama Takılan Soru Hk EDİT Geldi
|
Asus TUF 705DT (Bir kaç soru)
|
Oyun İçin Tavsiye 4-5K arası.
|
İmac 21.5" 12GB Hk Bilgi.
|
Opel-BMW-Mercedes |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.398
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 28.268 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.960 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası