Şimdi Ara

Bu araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

C180 aracım vardı, satıp ev aldım şimdi kenarda ki bütçenin bir kısmı ile idarelik bir araç alma planım var. Senede max 5 bin KM kullanıyorum. Bakım aralığımı da tarih ve KM bazında takip ederim. Daha önceden aynı motora sahip GTC ve 1.4J kasa kullandım içini dışını bilirim ama. 1.6T ve LPG kombinasyonu benim için yeni bir şey.

Görüşlerinizi merak ediyorum.

Link;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cetinkaya-motorsdan-1.6t-opel-astra-sport-155-bin-pesin-36-ay-1197502987/detay/

• Yılda 5 bin km için Opel grubunda turbo ve lpg olayına hiç girmeyin derim. Araçta LPG olmasa alınacak bir araba

Opelciler konuyu görünce detaylı bilgi verecektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 200 bine yaklasmia..agir bakimlari geliyo aracin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alınmaz arabanın kmsi ölüm marşı çalışıyo. Bu bütçeyle kmsi 100 binlerde 2012 titanyum fiesta yada 2011 comforline polo bakın bence

• cedric... C kullanıcısına yanıt

Benim c180 de 184 bindeydi yağ bakımı ve periyodikler hariç servise gitmedi, çok KM takıntım yok 2 hondam da 400 bini devirdi, fiestalar yanlış hatırlamıyorsam oto 4 ileriydi bir süre kullandım pek radarıma girmiyor.

İlgili motoru H kasa GTC de kullandım 4 sene o da 190 bine dayanmıştı.

180 binde ki araca öldü demek pek doğru değil gibi :)

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt

2. el araç bakıyoruz sonuçta hocam bakım olacak bu KM ler çok bir şey değil, genel hatlarıyla sordum aracı nedir nasıldır vs.

• kıng365 kullanıcısına yanıt

LPG kullanılmasa çok sorun olur mu? 2008 den beri trafikteyim LPG ile ilişkim bu seneye kadar toplasan 1 haftayı geçmez. Aldık diyelim sadece benzinde kullansak bir eksisi var mı bize?

• Araba ölmüş ağlayanı yok. Astra J pişmanlıktır. Hem Astra J kullandım, şuanda da Astra H kullanıyorum. Opel pişmanlıktır sadece dizeli alınır. 1.4 turbo, 1.6 turbo bir de lpg ile aman aman. Sanayiye gidersiniz bol bol

• Merdomable kullanıcısına yanıt

tmm haklısın da tüple kullanılmış. + kmsi de muhtemelen oynanmıştır.

• Merdomable kullanıcısına yanıt
    Baktırmak lazım.

Aracın km si yaşına göre çok normal 13 senelik araç ve yılda 14 bin km yapmış.

Ama opelciler den duyduğum kadarı ile 1.6 turbo lpg sevmiyor.

Siz aldınız aracı diyelim 2 - 3 ay sonra üst kapak isterse, turbo dan bir sıkıntı çıkarırsa, parça işçilik sanayi esnafı ile uğraşma stres ve maliyeti canınızı sıkar mı?

150 bin tl masraf işi olsa 650 bin tl cam gibi Opel bulunur.
    Tek problem f/p olarak bu araç ne kadar uygun. Yılda 5 bin yaptığınızı söylediniz neden Opel turbo lpg üçlüsü ile risk alacaksınız gerek yok bence

• Lego95 kullanıcısına yanıt

J kasada 1.4T kullandım 4 sene , 3 sene de GTC 1.6T kullandım, hiç sorun yaşamadım belki de şans işiydi bilemedim. Bakım olayı bence çok etkiliyor.

• kıng365 kullanıcısına yanıt

Tek sorum o aslında LPG kullanmadım hiç, kullanımı ve bakımını da bilmem. Açacak masraf çok dert değil de LPG den yana açarsa o yüzden uyuz edebilir beni :) Ben alsam bile benzinde binerim diye dedim. 50-100 Bin şu zamanda pek göze gelmiyor tabi o rakamlara dertleri çözülecekse.

Dediğiniz gibi 650 ye çıksam zaten 5 binde binilecek desek riske de pek gerek yok. Tek amacım evde dursun 1 sene idare etsindi, şimdi bir de servis ile uğraşmak vs derken hevesim gitti :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.