Şimdi Ara

MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar ilk arabam olacak performans acisindan pek bisey beklemiyorum önceligim ekonomik olmasi 4 kişilik ailem var yani aile araci olacak yilda en fazla 5-6 bin km yaparim birde beni sık sık sanayiye uğratmayacak periyodik bakimlarını yapayim sonra temiz temiz bineyim sanirim bunun icin modeli çok düşük araç işimi görmez
    İlk arabam olacaği icin pek fazla piyasa hakkinda bilgim yok arastirma yaptim ancak bi turlu karar veremiyorum, 100000 km davasi var yok ustu olmasin vs Son olarak lokasyonum balikesir.
    Yardimlariniz icin şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, max. 25.000 Tl' ye araç tavsiyesi için konu açacaktım.. Sizin konunuzu görünce gereksiz konu açmak istemedim.. Kriterlerimizin tamamı aynı neredeyse.. Yakında benimde ailem 4 kişi olacak inş.. Ancak bu bütçeyle(sizin bütçeniz daha fazla ama) araştırdığım kadarıyla modeli yüksek 100.000 km. altında araç bulabilmemiz zor.. Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum en son olarak 2004- 2005 model 150.000 km. civarı 1.6 Dynamique Megane 2' ye karar vermiştim.. Ancak etrafımdakilerin olumsuz yorumları yine kafamı karıştırdı.. Kullananlardan fikir almak istedim. Ve tabiki başka alternatif ve tavsiyeleri.. Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozel -- 8 Şubat 2015; 21:22:08 >
  • Aynı araci bende dusundum ama km olarak biraz fazlalar bide sonucta 10 yasini devirmis araclar artik sorun cikarmaya baslarlar diye tahmin ediyorum, dediginiz gibi bu butçeyle biraz zor olacak galiba yada daha ufak araclar var clio gibi ama onlarada sigamayiz dar araclar

• megane 2 yaramaz diyenler yanılıyor
    hala birçok insanın beğendiği güzel bir kasası var
    parça bol ve ucuz
    iç hacmi geniş

• quote:

Orijinalden alıntı: cglrgn

Aynı araci bende dusundum ama km olarak biraz fazlalar bide sonucta 10 yasini devirmis araclar artik sorun cikarmaya baslarlar diye tahmin ediyorum, dediginiz gibi bu butçeyle biraz zor olacak galiba yada daha ufak araclar var clio gibi ama onlarada sigamayiz dar araclar

Tamamıyla katılıyorum size ancak pek fazla seçeneğimiz yok maalesef.. Clio gibi küçük arabalarla ben yapamam açıkçası ferah olması lazım ki içi biraz rahat rahat kullanayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

megane 2 yaramaz diyenler yanılıyor
    hala birçok insanın beğendiği güzel bir kasası var
    parça bol ve ucuz
    iç hacmi geniş

Bende kasasını çok beğeniyorum özellikle hatchback kasasını..(Birçok kişi beğenmese de) Birde bu yönden bakınca bu yaşlardaki her araba problem çıkaracaktır, hiç olmazsa çıkarttığında az maliyetle çözülebilir diye düşünüyorum.. İç mekan ferahlığı da ayrı tabi özellikle sedan da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.