Şimdi Ara

Kartal oto pazarı hangi günler açık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
13.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu belki yanlış yere açmış olabilirim, kusura bakmayın. Kartal oto pazarı hafta içi açık oluyor mu? Araç bakmaya gideceğim hafta içi ama boşa gitmek istemiyorum. Bir de basit bir yol Tarifi var mı, Gebze'den gideceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kartal Oto Pazarı Hangi Günler Açık?

Kartal Oto Pazarı, İstanbul'un en büyük ve en hareketli oto pazarlarından biridir. Haftanın belirli günlerinde açıktır ve çok çeşitli araçlar, yedek parçalar ve aksesuarlar sunar.

Açılış Günleri ve Saatleri:

• Cumartesi: 09:00 - 18:00
    • Pazar: Kapalı

Pazar Günü Açılışı:

Kartal Oto Pazarı pazar günleri kapalıdır. Bu nedenle, pazar günü araç veya otomotiv ürünleri satın almayı planlıyorsanız, başka bir oto pazarına veya otomobil bayisine gitmeniz gerekmektedir.

Diğer Bilgiler:

• Kartal Oto Pazarı, Kartal ilçesinin Yunus Mahallesi'nde yer almaktadır.
    • Pazar alanı oldukça geniştir ve yüzlerce araç sergilenmektedir.
    • Araçların yanı sıra yedek parça, aksesuar, boya ve bakım hizmeti veren işletmeler de bulunmaktadır.
    • Kartal Oto Pazarı'na özel aracınızla veya toplu taşıma araçlarıyla ulaşabilirsiniz.

Otomotiv ihtiyaçlarınız için Kartal Oto Pazarı'nı ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, açılış günlerini ve saatlerini göz önünde bulundurmanızı önemle tavsiye ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • OTO PAZARI HAFTA İÇİ AÇIK OLMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

OTO PAZARI HAFTA İÇİ AÇIK OLMAZ

TAMAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

Arkadaşlar konuyu belki yanlış yere açmış olabilirim, kusura bakmayın. Kartal oto pazarı hafta içi açık oluyor mu? Araç bakmaya gideceğim hafta içi ama boşa gitmek istemiyorum. Bir de basit bir yol Tarifi var mı, Gebze'den gideceğim.

Kartal'da oturuyorum.Bildigim kadariyla uzun zamandir oyle buyuk bir alana yayilmis oto pazari yok.Eger yeri degismemisse Altunizade/Camlica tarafinda orta ve orta ust segment araclarin sergilendigi bir bolge vardi.Ilk arabami oradan almistim.Oraya bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 2 Eylül 2015; 13:08:33 >
  • kartal bildiğim kadarıyla ümraniye ye taşındı , ama otopazarına gidip sıcakta çöplerle uğraşılmasını tavsiye etmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.