Şimdi Ara

Corolla mı Megane mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2023 model 10.000-20.000 km arası, otomatik, bagajı 400 litre üzerinde bir araç bakıyorum. Bütçem 1.270 bin-1.300 bin TL arasında. Çok bir performans beklentim yok zaten 120 üzerine çok çıkan birisi değilim. Satarken hızlı satabileceğim, sorunsuz, teknolojik özellikleri iyi olan bir araç arıyorum.
    2023 model 1.3 tce touch megane ile 2023 model 1.5 dream corolla arasında kaldım. Geçmiş yıllarda çokça kıyaslanmış iki araç fakat güncel bir kıyaslama göremedim. Önerilerinize açığım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Net corolla alınır bu ikisi arasından beklentilerinize göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • performans ve keyifli surus icin megane 140 hp tce edc
    corolla ruhsuz sıkıcı gitmeyen keyifsiz bi arac.

• Atmosferik motor ile tce motor kıyası olmaz bence, kesinlikle 1.3 tce ve üstüne yağlı tip şanzıman ile geliyor. 2.el de ikiside güzel piyasa arabası, bir de megane iç hacimde daha geniş.

• şuan mevcutta 2017 corolla ve 2018 megane aracım var.

megane daha tok bir araba. yeni kasalarını bilmem ama benim tercihim megane olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 4 Aralık 2024; 14:44:24 >
  • Ben direk sorunsuzluk der Toyota alırdım fakat piyasa 10 yıllık Megane daha çok sahip çıkıyor.

Megane kötü araba değil yanlış anlaşılmasın sadece 10 yıldır aynı kada çıkması beni sinir ediyo. 2023 Meganeyle 2015 Meganenin hiç bi farkı yok benim gözümde. Faz2 diye bişey yaptılar farkı sadece Megane aşıkları görebiliyo.

• Megane 1.3 tce touch paket fazlasıyla tatmin eder.

Ama ikiside alçak araç kasislerden az hızlı geçsen altı sürtüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Focus mu Corolla mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim. Sanırım -istediğimiz fiyata düşürebilirsek- tercihimiz Megane olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ofiste 2 arkadaşız, onda corolla bende megane var. Bir kere beni eve bıraktı da otoyolda 120km/h hızda birbirimizi duyamıyorduk. Yalıtımı çok zayıf, motor bağırıyor ama şerit takibi tabela tanıması vs iyiydi. Daha teknolojik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Citröen c4x de kampanya var bayiden sıfır 1.250.000 ye arkadaşımda var bagajı ikisinden de büyük bi bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut BurakÖzçelik OSAP0 -- 11 Aralık 2024; 13:1:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.