< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Corolla mı Megane mi?
-
-
Net corolla alınır bu ikisi arasından beklentilerinize göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
performans ve keyifli surus icin megane 140 hp tce edc
corolla ruhsuz sıkıcı gitmeyen keyifsiz bi arac.
Atmosferik motor ile tce motor kıyası olmaz bence, kesinlikle 1.3 tce ve üstüne yağlı tip şanzıman ile geliyor. 2.el de ikiside güzel piyasa arabası, bir de megane iç hacimde daha geniş.
-
şuan mevcutta 2017 corolla ve 2018 megane aracım var.
megane daha tok bir araba. yeni kasalarını bilmem ama benim tercihim megane olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 4 Aralık 2024; 14:44:24 > -
Ben direk sorunsuzluk der Toyota alırdım fakat piyasa 10 yıllık Megane daha çok sahip çıkıyor.
Megane kötü araba değil yanlış anlaşılmasın sadece 10 yıldır aynı kada çıkması beni sinir ediyo. 2023 Meganeyle 2015 Meganenin hiç bi farkı yok benim gözümde. Faz2 diye bişey yaptılar farkı sadece Megane aşıkları görebiliyo.
-
Megane 1.3 tce touch paket fazlasıyla tatmin eder.
Ama ikiside alçak araç kasislerden az hızlı geçsen altı sürtüyor.
Teşekkür ederim. Sanırım -istediğimiz fiyata düşürebilirsek- tercihimiz Megane olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ofiste 2 arkadaşız, onda corolla bende megane var. Bir kere beni eve bıraktı da otoyolda 120km/h hızda birbirimizi duyamıyorduk. Yalıtımı çok zayıf, motor bağırıyor ama şerit takibi tabela tanıması vs iyiydi. Daha teknolojik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Citröen c4x de kampanya var bayiden sıfır 1.250.000 ye arkadaşımda var bagajı ikisinden de büyük bi bak istersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut BurakÖzçelik OSAP0 -- 11 Aralık 2024; 13:1:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X