Şimdi Ara

Getz mi Corsa mı????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 model hyundai getz otomatik mi almalıyım yoksa
    2004 model opel corsa 1.2 easytronik mi?

• VALLA KARDEŞ BU FORUMDA SANA GETZ ALDIRIRLAR

BENCEDE GETZ DAHA AVANTAJLI YENİ,GÜNCEL,UCUZ,DONANIMI YÜKSEK FİYAT ORANTISI İYİ DAHA GENİŞ

GETZ İYİDİR OPEL KASA DEĞİŞTİRECEK
  • bence opel corsa al görünüşü özellikleri falan daha iyi
  • ya kardeşim ne yapcan corsayı kütük gibi araba biner ken eğil çıkarken eğil amatüsörler çok sert (sakın yol tutuş için demeyin) adamın ruhu daralıyo arabada obak bende daha düne kadar getz si beyenmezdim ama ekonomik şartlar onu almaya ittti ve iyiki itmiş şu an aşığım arabama tabi benimki dizel

• bariz kalite farkı var.easytronic sorun çıkartabilir ama sonuçta opel üstün
  • SANIRIM YENİ CORSA SENE SONUNDA GELECEK ŞEKLİ ŞİMDİKİNE GÖRE COK DAHA İYİ DURUYOR ZATEN OPEL ELİNDEKİ STOGU BİTİRMEK İÇİN FİYATLARI ASAGI CEKTİ

EGERT CORSA ALMAYA KARAR VERİRSEN BEKLE GETZ DERSEN BEKLEYECEK BİR DURUM YOK ZATEN

BENCE SEN KASIM A KADAR BEKLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 28 Haziran 2006; 10:27:43 >
  • CORSA!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence biraz bekle corsanını yenisi fln gelcek ama şu an alcam diyosan yorum yok ikiside aynı fiyat performans oranından
  • arkadaş yeni yada sıfır almayacak...

ancak corsa kasa değiştiriyor... getz ise makyajlandı...

ikinci elde getzin piyaasası çok kötü değil. .ancak bazı insanlar hyundai hala temkinli yaklaşıyor...

corsa da pek sorunsuz sayılmaz... 1.2 çekiş durumu da sorun olabilir. corsanın içide getze göre çok küçük..

şimdiden hayırlı olsun
  • iki araba arasında motordan başlayarak şanzımana giden,şanzımandan çıkıp iç mekan kaltesine giden bir karşılaştırma yapın..iki arabanın da size göre eksisini ve artısını kağıt üzerinde işaretleyin...hangisi ağır bastıysa ilgili markanın satıcısına gidip önce artısı fazla olanı sonra da az olanı test edin..en doğru kararı böylece siz verirsiniz..burada hyundaiciler hyundai al der..opelciler opel al der..diğer markacılar yok onları boşver şunu al der..arabayı siz kullanacağınıza göre siz kara verin..sonuçta bu iki modelden hangisini alırsanız alın zararınız olmaz
  • İkinci elde acaba hangisi daha önde?
  • İkinci elde Corsa çok var peynir ekmek gibi... Getzin pek para edeceğini sanmam COrsaya göre...

Yani sahibinden.com a filan bakarsak pazara filan öyle...

Yaz okulundan sıra kalırsa pazara gideceğim temiz bi dizel bakacağım ben de biraz araştıracağım bu yaz...

Vallahi Corsa-Getz-Fiesta-Fabia-Polo ne bulursam temiz uygun fiyatlı fark etmez... En çok Corsa düşünüyorum araç çnkü bizim aracımıza çok benziyor çok farketmeycek o yüzden... İnciğini cinciğini biliyorum Opel in o yüzden kafam rahat yani...

Şimdi git bilinmedik araba al kafada soru işareti... Servislerini bilirim, nerede ucuz yapılır bilirim yani marka değiştirmek kolay değil...
  • O halde corsa derim ben...
  • ikiside değil.ama bedava verecek olsalar corsa derim
  • bence CORSA
    ikinci elide iyi, getz ikinci elde sanırım pek tutulmuyor.
  • Getz diğer hundailerden biraz daha farklı bence ikisinede test sürüşü yap finalinde ikisininde kapısını açıp kapat çıkan sese kulak ver bu seni bütün değerlendirmelerin sonunda doğruya götürür.Ben sana direk olarak corsa al dersem objektif olmaz çünkü corsa koliğim hatta arazi aracı almak istiyorum corsamı satmamak için kıvranıyorum.Bide anti opelciler hemen taaruza geçer pusudadır şimdi onlar
  • merakımdan soruyorum yanlış anlama parodi, kapı kapanma farkından anlaşılması gereken fark ne?
  • arkadasım bunun içinde düsünulurmu.tabiki corsabide cdti al tam kral ol
  • bende corsa derim bunun nedeni ople taraftarı olamma değil ama corsa bana daha sportif geliyor çünkü ancak corsanın kasası getz e göre daha dar gözüküyor ancak hiçbirinini içinde bulunadmığımdan ya da incelemediğimden daha ayrıntılı bişe smöyleyemeyeceğim
  • CORSANIN PARÇALARI GETZ'İ NERDEN BAKSANIZ İKİYE KATLAR TAMAM ALMAN KALİTESİ FALAN AMA ,SONUÇTA ÜLKEMİN YOLLARIDA MALUM.)NE KADAR YAVAŞ GİTSENİZ DİKKAT ETSENİZDE BELLİ ARALIKLARLA MASRAF ÇIKARTACAK...AYRICA GETZİN DURUŞU CORSADAN DAHA GÜZEL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.