Şimdi Ara

Getz mi Corsa mı???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana kalırsada getz al.Corsa kasa değiştirecek.Getz in bir sorunu varsa o da çok yakması.1400 motor var arabada şehiriçi 9 dan aşa inmiyor
  • sonuçta opelin markası yeter biri alman biri kore tercih sizin
  • Corsa... opel corsa toyota corona
  • yaw adam kaybolmuş ortadan zaten

neyin tartışmasını yapıyosunuzki

ayrıca 2005 modelden önceki getzleri tavsiye etmem

hem garantileri bitti hemde onların motorlarında bi şeyler var bence
  • belkide adam araba yı aldı bindi sattı

neyse biz tartışmaya dewam

corsa yok yok getz yok corsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

arkadasım bunun içinde düsünulurmu.tabiki corsabide cdti al tam kral ol

+100000
  • Getz Corsa'dan daha güzel (tabiiki bir önceki kasa) ama ben Corsa diyorum.Çünkü,tamam Hyundai başarılı bir üretici ama henüz Avrupa standartlarını yakalayamadı bence.Örneğin Mazda ve Toyota Alman araçlarının en zorlu rakipleri olmayı başardılar ama Hyundai bir türlü Uzakdoğudan gelemedi Avrupa'ya
    Sağlamlık konusunda özellikle.ama Opel'in hurdası bile kabul edilebilir derim...
  • getz
  • hyundia fabrikasından ferrari çıksa alınmaz... her türlü corsa tercih olunur... CDTI teknolojisi bile yeter hyundai cevap vermek için ...
  • Valla akıllı tercih getz olur ama Hyundai ile opel de bir olmaz gerçekten.Corsa da olsa opel opeldir.
  • Corsa olur tabiki araba gibi araba
  • arkadaslar almanyaa adam yerine konmayan opel neden turkiyede araba yerine konuyor?

ki General motora katildigindan beri de epey bir imaj sorunu yasamistir...

bence degmez opel.e o kadar para... amerikan arabalari gibi paso ariza cikaran bir markayi tartismaya degmez...

bana sorarsaniz VW, SEAT ya SKODA tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanalp

arkadaslar almanyaa adam yerine konmayan opel neden turkiyede araba yerine konuyor?

bence degmez opel.e o kadar para... amerikan arabalari gibi paso ariza cikaran bir markayi tartismaya degmez...

GM ile birleştikten sonra sürekli imaj kaybettiğini gözlemlediğinize göre Opel'i 1965 yılından beri takip ettiğinizi anlıyorum?
  • 65ten beri takip etmesem de dunyadaki trendi de gozlemleyebiliyorum en azından... nasıl ki ford'a tam amerikan denemezse opel'e de artık alman gozuyle bakılamaz...

benım almandan anladıklarım: mercedes bmw vw audi mesela...

quote:

Orjinalden alıntı: vetu

quote:

Orjinalden alıntı: altanalp

arkadaslar almanyaa adam yerine konmayan opel neden turkiyede araba yerine konuyor?

GM ile birleştikten sonra sürekli imaj kaybettiğini gözlemlediğinize göre Opel'i 1965 yılından beri takip ettiğinizi anlıyorum?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.