< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otozakrı -- 31 Mart 2023; 19:0:30 > |
Passat mı Mondeo mu İnsignia mı?
-
-
Skoda Superb'i de seçenekler arasına ekleyebilirsiniz
-
İnsignia'nın 2.0 dizeli yaramaz. 1.6 Turbo benzin 180lik alınır. Aynı aracı kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Passat 1.8 motor yerine başka motorlu seçenekleri değerlendirin yağ yakma vs gibi sorunları olan bir motor
Mondeo olabilir bu seçenekler arasında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2010 citroen c5 2.0 yağlı süspansiyonlu tam otomatik tavsiye ederim öncelik konforsa saydığınız tüm araçların üstünde bir araç almış olursunuz
-
o kasa mondeo da aisin 6 ileri tam otomatik sanzuman var. psa grubun kullandigi
Hiçbiri değil, c5
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Flexride opsiyon 1.6 turbo İnsignia..
Bonus olarak da Honda Accord 2.0 executive.
Passat B6-B7'ler açıkcası sadece isim ve iç hacim. başka hiç bir mevzuları yok. Passat B8'den başlıyor, onlar da pahalı.
Mondeo şahanedir ama o 1.6 motordan hayır yok. ford'un o dönem turbo motorları yaramaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 29 Mart 2023; 23:2:52 > -
Hocam bu yaşlarda bir d segment bakıyorsanız çıkaracağı masrafları da düşünmeniz lazım. Bonus tavsiye mazda 6 gh derim. Dynamic plus ve üstü donanımı ciddi anlamda tatmin eder, (sunroof, deri koltuk, koltuk ısıtma, hafızalı koltuk vs). Motoru ve şanzımanı sorun çıkarmaz çok memnun olursunuz. Sport paket bulabilirseniz çok daha iyi olur(lpg uyumsuz).
O yılların accordları da çok iyidir ama malum honda piyasası hareketli, mazda 6yla denk araçlar diyebiliriz ama fiyatları ciddi anlamda yüksek.
Ben insignia ve mondeoları çok beğeniyorum ama 12-13 yaşında bir d segment düşünüldüğünde japonlar çok daha masrafsız. özellikle benzinli atmosferik motorları ömürlüktür.
-
yazdığın arabaların hepsi ocağa incir ağacı dikme konusunda nam salmış otomobiller
yanlış adrese gelmişsin:)
alabileceğin en mantıklı araç b6 passat 1.6 fsi manuel(lpg takılmış araba SAKIN alma)
Manuel alacaksanız Selective paket 1.6 TDCi Mondeo bakın. Her yönden tatmin eder.
Aslında bende passat düşünüyorum. Neden manuel tavsiye ettiniz onu anlamadım. Tam otomatik tork konvertörlü sonuçta. DSG yok bu motorda. 1.4 TSI motorlarda DSG varmış.
-
sorun konvertor falan değil nasıl kullanıldığını bilmediğin otomatik araba alınmaz
Manuel sıkıntı yaratsa baskı balata çözersin, otomatik hik dese 30 40 binlik eder adamı.
1.6 fsi atmosferik sorunsuz ömürlük motor.
lpg ye bulaşma yeter.
diğerleri üzer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 31 Mart 2023; 19:8:49 >
Çoğu kişi gözün kapalı tam otomatik al korkma diyor. İlk defa sizden böyle bir şey duydum. LPG konusunda evet subap zamanlaması olan motorlarda hep subap yakıyor. Yanıtın için teşekkürler ama manuel istemiyorum. Zaten şu anda da otomatik kullanıyorum yani az çok anlıyorum neresine bakılması gerektiğini.
-
anliyorsan götür ustaya göster, ona göre al
Mondeo geniş oturaklı araba ama o kasası önden ve içi rakiplerine göre kötü ya , hele o içi direksiyon havalandırma Tourneo connect gibi
Mondeo 2011 sonrası makyajlı kasası ve selective alınır ise binilir bence
Insignia 2.0 dizelleri için kronik yağ pompası sorunu vardı motor yiyordu araçlar durduk yere yoksa içi dışı güzel beğendiğim araba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X