Şimdi Ara

Focus mu Corolla mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Focus(2000-2005 otomatik) ile Corolla(2002-2007 otomatik) araçlar arasında tercih yapmak zorunda olsaydınız hangisini seçerdiniz? Satın alınırsa Lpg'siz kullanılacak. Özellikle otomatik şanzıman noktasında hangisi öne çıkıyor? Yorum yaparsanız memnun olurum teşekkürler.

• Abimde 2005 Focus1 otomatik var. Şanzımanı 4 ileri eski teknoloji ama sağlam ve sorunsuz. Şanzımanın vites geçişleri de gayet akıcı ve konforlu. 1 -> 2 geçişinde hafif bir sarsma yapıyor ama rahatsız edici değil. Otomatikte geçişte yığılma hissi olursa o çok rahatsız edici oluyor, bunda o rahatsız edici yığılma yok.

Corolla'nın o kasası TR'de beğenilmedi ve tutulmadı. Otomatiğini hiç bilmiyorum.

Ben Focus öneririm. Kendim de 2000 model Focus1 manuel sahibiyim.

• Abimde 2005 Focus1 otomatik var. Şanzımanı 4 ileri eski teknoloji ama sağlam ve sorunsuz. Şanzımanın vites geçişleri de gayet akıcı ve konforlu. 1 -> 2 geçişinde hafif bir sarsma yapıyor ama rahatsız edici değil. Otomatikte geçişte yığılma hissi olursa o çok rahatsız edici oluyor, bunda o rahatsız edici yığılma yok.

Corolla'nın o kasası TR'de beğenilmedi ve tutulmadı. Otomatiğini hiç bilmiyorum.

Ben Focus öneririm. Kendim de 2000 model Focus1 manuel sahibiyim.

• Focus

• 13 14 yaşında bir araba alacak olsam ben japon bakardım. mekanik aksam sağlam olur beni sanayiyle akraba etmez.

• corolla

• Corolla bahsettiğiniz kasa güzel arabadır sorun vermez ama ikisinin de temiz olanını bulmak şart

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sürüş zevki ve yol tutuşu önceliğiniz ise focus. Geriye kalan her şey için corolla. O yıllarda üretilen corolla hem cok sorunsuzdur, hem de piyasası çok iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Focus mu Corolla mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sportif bir sürüş istiyorsan kesinlikle focus. Bizde 2004 comfort gümüş gri var. Maşallah 🧿 taş gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda bir forumdaş daha vurgulamış.

Yaşlı araba alacaksan, Japon araçları bir adım öne çıkar.

• İhtiyar delikanlı = corolla. Macera arama bence hocam. Corolla iyidir.

• Japondan devam et. Yaşlı alman, amerikan görünce kaç japon buldun yapış.

Mazda 3lere de bakabilirsin, toyota sorunsuzluğunu, ford yol tutuşunu, volvo güvenliğini tek arabada birleştirmiş gibi hissedersin. Tabi bahsedilen araçlardan yüksek olabilir piyasası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-15 yaş üzeri araçlarda tartışmasız Japon Kore grubunu tercih edin. Varsın yol tutuşu yalıtımı zayıf olsun. Düzgün bir araç aldığınız sürece sanayiye çok daha az uğrayacaksınız.

• Yorum yapan herkese teşekkürler.

• 80000 Km'de, 2005 Corolla HB Terra otomatik aldım. Umarım uzun yıllar sorunsuz binerim.

• Yirmi dört Y kullanıcısına yanıt
    Km düşük gerçekten inşallah ağız tadıyla kullanirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya 2011 cruze alabilirsin bahsettiğin araçlardan daha donanımlı olur

• bunlar otaboka cruz yazmazsa rahat edemiyor.

• Corolla

• Focus tam otomatik diye biliyorum ve aracın gidişi de güzel. Diğer türlü yaş fazla olduğu için Japon da öne çıkıyor, km düşük ve boyası az olan hangisiyse onu alırdım şahsen. Dipnot, yol tutuş benim için önemli dersen focus derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scream5 -- 28 Mayıs 2024; 7:54:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.