Bildirim
2005 focus mu corolla mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
bende bu aracı beğendim fakat dizel ve benzinli arasındaki fark nedir ve bu aracın 106 binde olması hoşuma gitti eğer oynanmadıysa fiyatı iyimidir ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-par-auto-dan-2005-focus-1.6-benzinli-106.000km-de-160372719/detay -
Size corolla tavsiye ediyorum her türlü pişman olmazsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Roq
Size corolla tavsiye ediyorum her türlü pişman olmazsınız.
+1 ;) -
benimde gönlüm corolladan yana fakat piyasası çok yüksek geçen 2005 1.6 terra ya 29.500 istedi sahibi oda bana çok geldi. birde 2004 ünü buldum fiyatı 25bin tl idi baktırdım araca araçta komle boya ve arkadan kazası varmış adam bana 23.500 e kadar indirdi fakat ustam alma dediği için almaktan vazgeçtim. -
bence focus daha mantıklı corollanın tipi yok linkteki araç iyi gibi -
Corolla daha iyi tercih olur ama dediğiniz gibi pahalı biraz, uygun bulursanız kaçırmayın -
verdiğim linkteki aracı samsundaki bir kaç arkadaşıma sordurma niyetim var ama elimdeki europa mı satmam lazım 10 bin tl ye 8 kişi almak istiyor sıraya girdiler bn 10.750 diyorum galeriler arayıp duruyolar satacaksan nakit para diye bakalım ama hoşuma gitti o focus. pazarlıkla en son ne kadar olur o araç sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 1 Mayıs 2014; 18:15:00 > -
tabiki önce araç temiz olucak, yoksa corolla focus ne farkeder,
ancak ikisininde temiz olması durumunda corolla tercihim olur biraz fazla ödeme yapsam bile
bide terra değil sol bulursan iyi olur bir model düşük olsa bile. -
Focus kesinlikle..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corolla'nın ikinci elleri haddinden fazla pahalı iki sene önce bende sizin gibi corolla arayışına girmiştim ama istenen fiyatları görünce ford focus'a yöneldim. -
Tabiki Focus, o kasa Corolla FocusII'nin rakibi değildir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Esmer33
bende bu aracı beğendim fakat dizel ve benzinli arasındaki fark nedir ve bu aracın 106 binde olması hoşuma gitti eğer oynanmadıysa fiyatı iyimidir ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-par-auto-dan-2005-focus-1.6-benzinli-106.000km-de-160372719/detay
bence fordda km çok önemli değil, fark şu ki dizel dizel diyorlardı inanmıyordum açıçası ama lpg ye göre bile çok fark ediyor ayda bir kere istasyona gider olduk
-
Bu kiyasta focus derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25e civic al. Buda benim gorusum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X