Şimdi Ara

Focus mu? Mondeo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum aynı segment araçlar değiller. Hatta konuya aynı sınıfta bile değiller kıyaslanamaz demek için girenler olacaktır.

Benim sorum şu siz olsanız Focus 1.6 TDCI 115 Titanium mu yoksa Mondeo 1.6 TDCI 115 Titanium mu tercih ederdiniz?

Biliyorsunuz Mondeo'nun bir de Selective donanım seçeneği var full versiyon. Focus'taki Titanium en üst, Mondeo'daki Titanium orta seviye donanım seçenekleri.

Babam 50-51 yaşında, ben ise 18 yaşıma girdim. Seneye Allah'ın izniyle üniversiteye gireceğim. Üniversiteyle arabayla gideceğim de olur. Babam da kullanır. Ortak kullanırız anlayacağınız.

Focus'un Titanium seçeneğine opsiyon eklenmemiş hali 60.000 küsür TL. +Smart Paket ekleyince 62.000 gibi bir rakam çıkıyor ortaya.

Mondeo'ya döndüğümüzde onun Titanium'un da zaten Sunroof'tan başka opsiyon seçeneği yok. Ona da gerek yok. Onun öylece hali 70.000TL

Bu rakamlar bayilerle pazarlık yapılmamış hali. Siz olsanız biraz daha koyup D sınıfı Mondeo mu alırsınız yoksa C sınıfı Focus mu tercih ederdiniz?

Benim arabadan beklentim sadece performans. Son hız değil ivmelenme arayan birisiyim. Babam ise rahatlık, konfor, güvenlik ister.

Aslında fark az da değil ama bir de sizden fikir almak istedim.

Not: Aracın fiyatlarını direk 0'dan vermeyeceğiz Megane I RXT aracımız var onu satıp üstüne ekleyeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Benim arabadan beklentim sadece performans. Son hız değil ivmelenme arayan birisiyim. Babam ise rahatlık, konfor, güvenlik ister.

Mondeo hem senin performas beklentini, hem de babanın konfor ve güvenlik beklentisini fazlasıyla karşılayabilecek bir araç.
  • Mondeo ile Focus arasında dağlar kadar fark var. Mondeo'yu aldıktan sonra iyi ki almışım diyeceksiniz. Konforu , yol tutuşu ve kullanım zevki çok üst seviyede bir araçtır. 1.6 benzinli motor biraz sıkıntılı oluyor ama 1.6 TDCi gayet yeterli oluyor o araca.
  • Lagunadan inince focus size dar gelebilir (boyut olarak söylemiyorum). Bence Mondeo alın, hem babanız hem siz rahat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Lagunadan inince focus size dar gelebilir (boyut olarak söylemiyorum). Bence Mondeo alın, hem babanız hem siz rahat edin.

Megane I hocam Laguna değil
  • quote:

quote:

Lagunadan inince focus size dar gelebilir (boyut olarak söylemiyorum). Bence Mondeo alın, hem babanız hem siz rahat edin.

Keşke lagunadan inseydiniz :)
  • quote:

quote:

quote:

Keşke lagunadan inseydiniz :)

Kısmet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    civic mi focus mu?
    9 yıl önce açıldı
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir mesajı okumadan aşağı indim ve Mondeo yazdım...
  • Mondeo ama 2 litre dizel diye kafanızı biraz daha karıştırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Mondeo ama 2 litre dizel diye kafanızı biraz daha karıştırayım.

Ona gücümüz yetmez üstad.
  • Tabikide mondeo aracın konforu olsun sürüş deneyimi olsun güvenliği olsun mükemmel düzeyde.
  • tabiki mondeo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Mondeo ama 2 litre dizel diye kafanızı biraz daha karıştırayım.

Ona gücümüz yetmez üstad.

İkinci el bakabililirsiniz. Şunu söyleyim, 1,6 mondeo alırsanız memnun kalırsınız ama keşke 2,0 alsaydım dersiniz.
  • Bizde focus da var mondeo da var sorun varsa yardımcı olurum. Ancak ocak ayında yeni kasa gelecek dediler bize bayiide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Bizde focus da var mondeo da var sorun varsa yardımcı olurum. Ancak ocak ayında yeni kasa gelecek dediler bize bayiide.

O zaman 1.6 TDCI bile alamayız. Yeni kasa ile fiyatlar katlanır bence.
  • quote:

quote:

Bizde focus da var mondeo da var sorun varsa yardımcı olurum. Ancak ocak ayında yeni kasa gelecek dediler bize bayiide.

Bak bunda haklısın. Mondeo'nun yeni kasasını gördün mü? Dibin yerindeyse görmemişsindir. Ben gördüm, düştü.
  • quote:

quote:

yeni kasa için en iyimser avrupa çıkış tarihi Eylül 2013. Türkiyeye de aynı zamanda veya birkaç ay sonra gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spark73

quote:

quote:

yeni kasa için en iyimser avrupa çıkış tarihi Eylül 2013. Türkiyeye de aynı zamanda veya birkaç ay sonra gelir.

Zaten gerek yok.
  • Hızlanma, konfor ve rahatlık arıyorsanız D sınıfı tabii ki.
  • Yazdıklarını okumadım.

Mondeo al rahat edersin.Hem konforu iyi,sürüşü de gayet keyifli.Güven duyabileceğiniz bir araç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.