Şimdi Ara

Jetta mi C4 mu Corolla mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 jetta 1,6 DSG dizel otomatik 2014 corolla 1,4 D otomatik ve 2014 C4 e-hdi dizel otomatik arasinda hangisi daha mantıklı? Aile araci olarak kullanilacak.yakit tuketimi, 2.el degeri, sorun cikarmamasi ve bagaj hacmi en önemli kriterlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 sene boyunca 2 adet 2015 makyajlı kasa jetta kullandım. Evimizin 2 aracıydı yaklaşık 70.000km dsg tecrübem oldu yani. Bakım masrafları harici hiçbir masraf yapmadım araçlara. Aldığımız fiyatın 70 bin ₺ üstüne sattık hocam 2 ay önce. 2014 Haziran’dan sonra makyajlı kasalar çıktı, makyajlı kasa almaya bakın Hocam.

• Tartışmasız Jetta. 2016 modeli var iki yıldır kullanıyorum. 2020 model Corolla ile değiştirme planım var aradaki fark 20 bin TL kadar. Onu bile düşünüyorum var sen karar ver

• Jetta DSG riskli masraf çıkarabilir deniyor. Benim alacağım araç 180 bin km falan olacak 2014 model.

• sorunsuz dayanıklı ve kullanışlı olsun diyorsan corolla, yakmasın benzinliği unutayım bir depoyla 1200 - 1400 km yapayım, yol tutuş neredeyse focus kadar olsun diyorsan c4... jetta hiç bir konuda öne cıkamaz, jetta diyenleri kaale almayın.
  • 2015 yılında sıfır corolla almıştım.Geçen yıl aralıkta satıp 2015 makyajlı dsg dizel jetta aldım.İnan 4,5 yıl arabaya binmemişim dedim. bence temiz bir jetta bulup onu almaya bak.
  • DSG şanzıman her zaman daha konforludur. Corolla ve Jetta kullandım, Jetta malzeme kalitesi daha iyi. Jetta da on takim ile ilgili sorun yaşadım, devir daim bozuldu, bunun gibi ufak tefek şeyler çıkardı, aldığımda Jetta 26.000 kmdeydi, satarken 40.000 de sattım, nedense bana çok güven vermedi. Ancak Corolla dizel motoru ve şanzımanı ile ilgili de çok şikayet duyduğum için tercih etmedim. Toyota alınacaksa benzinli cvt alınmalı bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic mi, Cruze mu?
    10 yıl önce açıldı
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Jetta alırdım kalite, konfor Corolladan üstün Citroen hiç düşünmezdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.