Bildirim
Jetta mi C4 mu Corolla mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 sene boyunca 2 adet 2015 makyajlı kasa jetta kullandım. Evimizin 2 aracıydı yaklaşık 70.000km dsg tecrübem oldu yani. Bakım masrafları harici hiçbir masraf yapmadım araçlara. Aldığımız fiyatın 70 bin ₺ üstüne sattık hocam 2 ay önce. 2014 Haziran’dan sonra makyajlı kasalar çıktı, makyajlı kasa almaya bakın Hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tartışmasız Jetta. 2016 modeli var iki yıldır kullanıyorum. 2020 model Corolla ile değiştirme planım var aradaki fark 20 bin TL kadar. Onu bile düşünüyorum var sen karar ver
Jetta DSG riskli masraf çıkarabilir deniyor. Benim alacağım araç 180 bin km falan olacak 2014 model.
sorunsuz dayanıklı ve kullanışlı olsun diyorsan corolla, yakmasın benzinliği unutayım bir depoyla 1200 - 1400 km yapayım, yol tutuş neredeyse focus kadar olsun diyorsan c4... jetta hiç bir konuda öne cıkamaz, jetta diyenleri kaale almayın. -
2015 yılında sıfır corolla almıştım.Geçen yıl aralıkta satıp 2015 makyajlı dsg dizel jetta aldım.İnan 4,5 yıl arabaya binmemişim dedim. bence temiz bir jetta bulup onu almaya bak. -
DSG şanzıman her zaman daha konforludur. Corolla ve Jetta kullandım, Jetta malzeme kalitesi daha iyi. Jetta da on takim ile ilgili sorun yaşadım, devir daim bozuldu, bunun gibi ufak tefek şeyler çıkardı, aldığımda Jetta 26.000 kmdeydi, satarken 40.000 de sattım, nedense bana çok güven vermedi. Ancak Corolla dizel motoru ve şanzımanı ile ilgili de çok şikayet duyduğum için tercih etmedim. Toyota alınacaksa benzinli cvt alınmalı bence.
Ben Jetta alırdım kalite, konfor Corolladan üstün Citroen hiç düşünmezdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X