Yarın sabaha kadar karar vermem gerekiyor. Yardımcı olursanız cok sevinirim. İki arac da 2020 otomatik baz paket. Km leri ve fiyatları da ayni. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gsemjw -- 23 Mart 2021; 18:6:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Citroen c3 mu yoksa seat ibiza mi?
-
-
Hocam iki araç hakkında da bilgim yok lakin konu ileri çıksın diye bir şeyler yazayım.
Öncelikle araçların model yıllarını, varsa paketlerini, 2.el ise kmlerini belirtmeniz burada bir görüş almanız adına daha iyi olacaktır.
Şunu da belirteyim, araçlar hakkında bilgim olmasa dahi c3 bana ibizadan daha iyi bir araba gibi geliyor dışarıdan bakış. Bu yorum şahsi görüşüm olup tartışma konusu olmasın, üstün yönlerini belirtirseniz bilgilenmiş olurum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: raxacoricofallapatorianHocam iki araç hakkında da bilgim yok lakin konu ileri çıksın diye bir şeyler yazayım.
Öncelikle araçların model yıllarını, varsa paketlerini, 2.el ise kmlerini belirtmeniz burada bir görüş almanız adına daha iyi olacaktır.
Şunu da belirteyim, araçlar hakkında bilgim olmasa dahi c3 bana ibizadan daha iyi bir araba gibi geliyor dışarıdan bakış. Bu yorum şahsi görüşüm olup tartışma konusu olmasın, üstün yönlerini belirtirseniz bilgilenmiş olurum.
Teşekkürler mesajı editledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2020 ibizaların dijital klimalı versiyonu olan varsa onu alın ben VW sevmesemde Ibiza
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı şekilde biz de aldık
Tam otomatik şanzıman ve iç hacim büyüklüğü sebebiyle c3 ten yana kullandık tercihimizi diğer donanımlar için aynı demişsiniz zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-12E848953
Aynı şekilde biz de aldık
Tam otomatik şanzıman ve iç hacim büyüklüğü sebebiyle c3 ten yana kullandık tercihimizi diğer donanımlar için aynı demişsiniz zatenC3 yakıttan yana üzüyormus diyorlar. Doğru mu?
2 bin km oldu ortalama 6-7 litre şehir içi dur kalk 5 binden sonra daha düşeceğini düşünüyorum
Dsg evet çok az da olsa daha ekonomik olabilir ancak burada ayda ne kadar km yaptığınız önemli .
Ben uzun süre kullanalım baş ağrıtmasın diye düşündüğüm için dsg ve diğer şanzımanlara güvenemedim. Özellikle bayan kullanımında tork konvektörünün acemi sürüşleri daha tölere edeceğini düşündüm şu ana kadar da çok memnunuz. Yakıt bu ikisi arasında bence en son düşüneceğiniz şeydir. -
ibiza kalite olarak daha iyidir heralde
-
Motor C3 baz bile 110 hp. Ayrıca daha ucuz. Ama İbiza daha dolu geliyor. Ben C3 tercih ederdim. Sonradan param oldukça doldururdum.
-
Ibiza
ibiza sizi şaşırtacak derecede sert bir araç yani süspansiyon konforu zayıf kalıyor. küçük jantlara (15inç) ve geniş yanak lastiklere rağmen böyle.
02:55'ten sonrasını dikkatli izleyin.
https://www.youtube.com/watch?v=TS29NByVY6E&feature=youtu.be
Dıştan c3 bana daha güzel görünüyor, Eat6 şanzıman da Dsg' den daha sağlam. Ben C3 alırdım
Geçen akşam bir konu açmıştım, orada da bahsettim İbiza Style donanımda daha dolu. Feel donanımı daha düşük. Otomatik viteste yıllara göre Feel Bold veya başka bir donanım çeşidi baz donanım olarak geçebiliyor. O nedenle işler karışıyor. Normalde İbiza daha dolu öyle söyleyeyim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X