Şimdi Ara

Nexen N blue S Lastik nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni almış olduğum auris marka aracımın üstünde 4 adet michelin primacy 4 lastik mevcut. 3 tanesi 2019 model olup 1 tanesi 2023 tarihli. 2.elde az kullanılmış michelin ararken bugün 4500 tl ye sadece 200km kadar kullanılmış 2022 tarihli Nexen n blue s 1 takım lastik buldum. 4500tl ye anlaştım ve lastikleri aldım. Almadan önce etiket değerlerine baktığımda A/A etikete sahipti ancak internette pek bir bilgi bulamadım yorum olarak bu lastikler ile alakalı. Acaba kullanan var mıdır ? bu lastikler nasıldır ? Sırf merak ettiğim denemek istediğim için aldım ancak seneye yaza takmaya düşünüyorum ayda dayanamayıp yarında taktırabilirim açıkcası lastikleri.

• Hocam lastiği bekletmeye gerek var mı aldıysan tak gitsin kazasız belasız kullanın inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt

şöyle düşündüm hocam şuanki lastikler idare eder durumda. 2-3 ay sonra kışlıkalra geçecez malum boş yere 2 kere değişim masrafı olmasın diye düşündüm aslında.

• Nexen vag grubunda fabrika çıkış gelen markalardan biri. Su an n blue HD kullanıyorum, konforlu ve sessiz diyebilirim. Yol tutuşu da fena değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jazzIII kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam. Golfler de fabrika çıkış gelmiş n blue s modeli aldığım arkadaş da evet bende de golf vardı kışın almıştım kışlık taktım ve sonra kışlıkla satınca elimde kaldı diye belirtti.

• Sessiz lastiktir. Lastik alırken denk gelmistim 68 db etiket değeri vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.