Arkadaşlar, taşıt kredisi ile alınmış ve devam eden bir aracı ben de taşıt kredisi ile almak istiyorum. Başvuru yapabilmem için önce eski kredisinin kapatılması mı gerekir yoksa benim başvurum sonuçlandıktan sonra da eski kredi kapatılabilir mi?
Bir de kredileri azaltınca değişti mi acaba şu an onaylanan taşıt kredisi kaç gün geçerli oluyor, yakın zamanda çeken oldu mu?
herkese selamlar, başlıkta yazdığım gibi 650 bin civarında ne almalıyım karar veremiyorum. önceliklerim otomatik ve c sınıfı olması. mümkün olduğunca modelli ve düşük km'de bakıyorum.
uzun yol da yaptığım için aklımda megane 4 dizel otomatik vardı ama oturduğum siteden bir arkadaş çok daha uygun fiyata egea dizel otomatik mirror almış 3 yaşında. 1.6 multijet dct beklemediğim şekilde hoşuma gitti ve radarıma girdi.
diğer taraftan kendini biraz daha zorla son kasa corolla'ya bak diyenler de oluyor. sanırım corolla'nın piyasası hepsinden hızlıdır sıkışınca ya da satmak isteyince elden kolay çıkar ama en mantıklı yaklaşım hangisi olur ya da bunlar dışında başka bir araç mı bilemiyorum.
daha önce ağzım yandığı için dsg'li herhangi bir araba hariç her fikre açığım. önerilerinizi bekliyorum.
|
|
Amcam köyde kullanmak için 1.6 vvti corolla'ya niyetlenmiş, ne olur ne olmaz diye arabayı şase numarasıyla pttden kontrol ettiğimizde 2001 model arabanın trafiğe çıkışı 1999 Kasım ayı görünüyor.
Bu nasıl olabilir, mantıklı bir açıklaması var mıdır?
1999'da yuvarlak farlı modeli var bu araba daha ortada yok bildiğim kadarıyla.
85 bin liraya ikinci araba önerisi
selamlar, maksimum 85 bin liraya vereceğim ikinci bir araba arıyorum. Mümkün olduğunca yeni ve sorunsuz olsun derdindeyim. Dizel, benzin veya lpg fark etmez ama dizel olmasında fayda var. Bu şekilde günlük genelde şehir içinde kullanılacak aşırı küçük olmayan 200 bin km altında araç önerilerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.
Çevremden linea bakmamı öneren çok oldu ama bu fiyatlara bayağı dökük olanları var ilanlarda. Başka hangi araçlara bakmak mantıklı olur? Yardımlarınızı bekliyorum.
Bugün bulaşık makinesinin filtresini temizlemek için çıkardığımda resimdeki plastik parçayı buldum. makineye ait olup olmadığını ya da nereye takabileceğimi bilen var mı? Makine Altus.
|
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 544
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 12.919 (Bu ay: 298)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 382 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası