Şimdi Ara

geri viteste sağ aynanın yeri göstermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
22.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 2 hafta önce bmw 1.16i araç almıştım
    ilk zamanlarda ben geri vites yaptığımda sağ ayna yeri gösteriyordu otomatik.
    fakat şuan olmuyor ne yaptıysam ayarlayamadım :)
    acaba bunu nasıl ayarlayabilirim tekrardan

• powersky kullanıcısına yanıt
    powersky demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: powersky

Ayna sağ-sol ayarlama yerini sola al

Teşekkürler hocam. Bir bmw sahibi değilim ama bu güzel bilgiyi bizlerle paylaştığınız için size minnettarım. Her tarafınızdan öpüyorum <3
    Yapay Zekanın Yanıtı

Geri Viteste Sağ Aynanın Aşağı İnmesi:

Bazı araç modellerinde, sağ ayna geri vitese takıldığında aşağı doğru iner. Bu özellik, kaldırım kenarları veya düşük engeller gibi yol kenarındaki nesneleri görürken sürücülerin görüş alanını iyileştirir.

BMW Geri Vites Ayna Ayarı:

BMW araçlarında geri viteste sağ aynanın aşağı inmesi için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Aracın sürücü koltuğuna oturun.
    2. Sağ aynayı kontrol eden elektrikli ayar düğmesini bulun.
    3. Düğmeyi "M" konumuna getirin.
    4. Geri vitese geçin.
    5. Sağ ayna otomatik olarak aşağı doğru inecektir.

Mercedes Geri Vites Ayna Ayarı:

Mercedes araçlarında geri vites ayna ayarı benzerdir:

1. Aracın sürücü koltuğuna oturun.
    2. Sağ aynayı ayarlayan düğmeyi bulun.
    3. Düğmeye "R" konumuna getirin.
    4. Geri vitese geçin.
    5. Sağ ayna otomatik olarak aşağı doğru inecektir.

Bu özelliği etkinleştirdikten sonra, geri vitese her geçtiğinizde sağ ayna aşağı doğru inecektir. Aracı park konumuna aldığınızda ayna orijinal konumuna geri dönecektir.

İpuçları:

• Sağ aynanın geri viteste aşağı inmemesi durumunda aracınızın kullanım kılavuzuna bakın.
    • Bu özellik, park ederken veya dar alanlarda manevra yaparken daha fazla güvenlik ve görüş alanı sağlar.
    • Geri viteste sağ aynanın aşağı inmesini istediğinizde, bu özelliği etkinleştirmeyi unutmayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayna sağ-sol ayarlama yerini sola al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

haydaa :))) teşekkürler hocam akşam deneyeceğim
  • quote:

Teşekkürler hocam. Bir bmw sahibi değilim ama bu güzel bilgiyi bizlerle paylaştığınız için size minnettarım. Her tarafınızdan öpüyorum <3

• quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

quote:

Her tarafından öpersen duramaz

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2011 Premium olanı var. Böyle bir özellik olduğunun farkında bile değildim. Ayna ayarı hep sağda duruyor bende. İş çıkışı deneyeyim bi.
  • Hondada sağa alınca oluyordu sanırım BMW de sola alınca mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 10 Mayıs 2016; 14:49:21 >
  • Hondada sağa alınca oluyor, bmwyi bilmiyorum ancak onda da ya sağ ya da sol tarafa alıncadır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Hocam bende 2011 Premium olanı var. Böyle bir özellik olduğunun farkında bile değildim. Ayna ayarı hep sağda duruyor bende. İş çıkışı deneyeyim bi.

aynen hocam güzel bir özellik park yaparken çok lazım oluyor. direkt yeri gösterdiği için sağa sıfır park ediliyor rahatça.
    sürekli ayna ayarıyla da uğraşmaya gerek kalmıyor ileri viteste eski haline geliyor
  • Bizim araçta ortada bırakınca iki ayna birden iniyor :)
  • Yanaklarından öpsen kafi
  • 2011 CR-V'de vardı. Sağa alınca iniyordu. Çok kullanışlı bir özellik aslında. Sonraki araçlarımda eksikliğini hissettim.
  • Önemli bir özellik, yoksa park ederken canımız çıkıyor.

• 2015 focusta var mı acaba?
  • Genelde hafızalı koltuk donanımına sahip Araçlarda var.Koltuk ayarını hafızaya aldığınızda ayna ayarı da hafızaya alınıyor.Koltuk Programını değiştirdiğinizde ayna da değişiyor farkedersiniz.
    A4 kasa Octavia da bile vardı.

Edit:Bu arada ben de aynanın park moduna geçmesi için ayna ayar düğmesinin sağ tarafta bırakıldığını biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 10 Mayıs 2016; 20:02:03 >
  • powersky kullanıcısına yanıt

vay amanaki, servise götürecektim arabayı, bu ne güzel bir cevap.. teşekkürler yıllar sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.