Bildirim
geri viteste sağ ayna indirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ayna ayar düğmesinin R modunda olması gerekiyor. Eğer bu özellik aracınızda var ise geri vitese taktığınızda ayna iner. -
Volkswagen grubu araclarda vagcom cihazı ile programlanabiliyor belki Kia'da programlanabilir isterseniz servise ve özel servislere bir sorun ayarlama yapanlar olacaktır -
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-geri-vitesle-sag-ayna-indirme-modulu-171311837/detay
burada böyle bir ilan var ama ne kadar işe yarar bilinmez tabi.. -
bende c4 picasso var orjinal donanımında var aracın fakat bunun için ayna ayar tuşunu aracı geri vitese aldığında sağ ayna lastik hizasında görüntü versin istersen sağ konuma sol ayna için sol konuma almalısın ortada iken sbt olduğu yerde kalıyor ama sağ yada solda ise aynı ayna geri viteste önceden hafizaya aldığın görüntü ne ise onu gösteriyor.. yani sadece robotla olacak iş değil bence hafızaya aldığı bi program var işin içinde.. bende 2012 kıa spo vardı onda yoktu araç 2.0 dizeldi... -
evet bunu araştırdım ancak bunu hazırlayan arkadaş zaman ayarlı yapmış (1-4sn) benim anladığım 5. saniyede tekrar eski pozisyonuna dönüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: öcüü..
bende c4 picasso var orjinal donanımında var aracın fakat bunun için ayna ayar tuşunu aracı geri vitese aldığında sağ ayna lastik hizasında görüntü versin istersen sağ konuma sol ayna için sol konuma almalısın ortada iken sbt olduğu yerde kalıyor ama sağ yada solda ise aynı ayna geri viteste önceden hafizaya aldığın görüntü ne ise onu gösteriyor.. yani sadece robotla olacak iş değil bence hafızaya aldığı bi program var işin içinde.. bende 2012 kıa spo vardı onda yoktu araç 2.0 dizeldi...
bmw'de aynen dediğin gibiydi. nasılsa aynıdır diye tuşu sağ ayna ayar tarafına getirip geri vitese taktım ama hareket etmedi. donanım olarak yeterli ancak bazı özelliklerin kapalı olduğunu düşünüyorum, kodlama ile aktif hale gelebilir belki (bmw'den tecrübem). servis'e danışıcam artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cagatay_igci
Volkswagen grubu araclarda vagcom cihazı ile programlanabiliyor belki Kia'da programlanabilir isterseniz servise ve özel servislere bir sorun ayarlama yapanlar olacaktır
bende servisle konuşup bu işi çözebileceğimi düşünüyorum. -
Yukarıdaki arkadaşın linkini verdiği cihaz ile eski grande punto aracıma uygulamıştım. Gayet güzel çalışıyordu. Ama atıyorum 10 kere geri vitese taktıktan sonra eski konumuna tam dönmüyordu bir miktar aşağıda kalıyordu tekrar düzeltmek gerekiyordu. Yani her geri dönüşte bir kaç mm aşağıda bırakıyordu aynayı. Gözardı edilebilecek bir kusuruydu.
Mevzuyu gören yüksek modelli araçlara sahip arkadaşlar bön bön bakıyorlardı -
quote:
Orijinalden alıntı: Du Hast
Yukarıdaki arkadaşın linkini verdiği cihaz ile eski grande punto aracıma uygulamıştım. Gayet güzel çalışıyordu. Ama atıyorum 10 kere geri vitese taktıktan sonra eski konumuna tam dönmüyordu bir miktar aşağıda kalıyordu tekrar düzeltmek gerekiyordu. Yani her geri dönüşte bir kaç mm aşağıda bırakıyordu aynayı. Gözardı edilebilecek bir kusuruydu.
Mevzuyu gören yüksek modelli araçlara sahip arkadaşlar bön bön bakıyorlardı
çok ince bir detay aslında. eski aracımın en çok sevdiğim özelliklerden biriydi. açıkçası şimdiki aracımda olmayışı beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. artık ne yapıp edip oldurucaz..
-
takip -
quote:
Orijinalden alıntı: Du Hast
Mevzuyu gören yüksek modelli araçlara sahip arkadaşlar bön bön bakıyorlardı
benim insigniada da aynı durum var, ayna eski ayarına gelmiyor, hafıza tuşuna basınca eski ayarına geliyor , hafıza yoksa her seferinde ayar yapmak çekilmez -
Linkteki konuda gerekli açıklamalar yapılmış belki işinizi görür
http://forum.donanimhaber.com/m_118572298//tm.htm#118572298 -
Takip
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X