Şimdi Ara

Uzaktan Zaman Ayarlı Geri Vites Ayna Yatırma Modülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ürünü kendim belli sayıda ürettim. Türkiye'de şuan için özellikleri bakımından tektir.

1)Üzerinde hiçbir zaman ayar veya açma kapama düğmesi yoktur. Herşey ayna kontrol düğmesinden yapılıyor.

2)Ayna kontrol düğmesinden yukarı ve aşağı zaman ayarını AYRI AYRI 1-5.9 saniye arasında ayarlıyabiliyorsunuz. (Saniyenin 1/10 hassasiyeti ile ayna konumunu buluyor)

3)Uzun süre geri gidişlerde geçici iptal yapabiliyorsunuz.

4) Kullanmak istemediğinizde ayna kontrol düğmesinden birkaç hareketle tamamen devredışı bırakabiliyorsunuz.

5)Yine ayna kontrol düğmesini kullanarak modülü tekrardan devreye alabiliyorsunuz.

6) Hafıza özelliği sayesinde ayna aşağı inerken veya çıkarken aracın kontağı kapatılırsa, tekrar enerji verildiğinde kaldığı yeri hatırlayıp görevini tamamlamaktadır.

Ürünü satın aldığınızda elinize kullanma kılavuzu resimdeki modül ve bağlantı kabloları gönderilecektir.

Sosyal medyadan gelen talepler üzerine tasarladım, 16 adet elimde mevcut.

Adet Fiyati 90tl dir. 2adet alinirsa cifti 160, 3 adet alinirsa 200tlden verebilirim.

Montaj kullanım ve test videosunu youtube ekledim. Sökme takmaya eliniz yatkınsa videoyu izleyerek kendiniz bağlayabilirsiniz.
    Mesajdan ulaşarak ayrıntıları sorabilirsiniz.

Video linki:
    https://www.youtube.com/watch?v=g90qPymn2oU

Satın alma linki:

24 saat içinde eklenecektir.

Resimlerde siteden kaynaklı problem var bilginize.

Uzaktan Zaman Ayarlı Geri Vites Ayna Yatırma Modülü Uzaktan Zaman Ayarlı Geri Vites Ayna Yatırma Modülü

Uzaktan Zaman Ayarlı Geri Vites Ayna Yatırma Modülü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostromoss -- 19 Temmuz 2016; 14:06:55 >

• fiyat nedir?
  • hocam benim arabanın montajını sen yaparsan alıcam haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

fiyat nedir?

sahibinden.com üzerinden alırsanız 90 havale ile olursa 80 tldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

hocam benim arabanın montajını sen yaparsan alıcam haberin olsun.

eş dost haricinde montaj yapmayı pek tercih etmiyorum çünkü başkasının arabasını sökerken biryeri vs kırılır diye girişmek istemiyorum. Emanet malın canı tez çıkar derler ya o yüzden.:) Bu arada araç nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostromoss

quote:

eş dost haricinde montaj yapmayı pek tercih etmiyorum çünkü başkasının arabasını sökerken biryeri vs kırılır diye girişmek istemiyorum. Emanet malın canı tez çıkar derler ya o yüzden.:) Bu arada araç nedir

fiat albea. elektrikli aynası var. benim için sorun olmaz kardeş. bilmeyen adam elektrik devrelerini yakar. uğraşamam. sen tak..
  • quote:

quote:

quote:

fiat albea. elektrikli aynası var. benim için sorun olmaz kardeş. bilmeyen adam elektrik devrelerini yakar. uğraşamam. sen tak..

Dedigim gibi hem mesuliyet anlaminda hemde vakit acisindan montaj isini yapmiyorum. İlginize tesekkur ederim. Her tirlu konuda teknik destek saglayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba ürünün şemasını atma şansınız var mı acaba ? Ford fiesta'da montaj için neler yapabilirim bir düşüneyim, sadece kapı sökme ile işlem hallolabilecek mi bakalım
  • moonwhite kullanıcısına yanıt
    merhaba kapı döşemesini sökmeden hallolur diye düşünüyorum. Ayna kablolarının renklerini tespit edebilirseniz aracın torpidosunun arkasından kapı içine giren kablo demetinden ayna ayar kablolarını yakalayabilirsiniz. Eliniz yatkınsa olur yoksa elektrikçiye gitmeniz gerekecektir. teknikkariyer34@gmail.com mail atarsanız size montaj şemasını gönderebilirim. Ya da siz buradan yazarsanz da olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dedigim gibi hem mesuliyet anlaminda hemde vakit acisindan montaj isini yapmiyorum. İlginize tesekkur ederim. Her tirlu konuda teknik destek saglayabilirim.

kardeş. sen yap montajı. en fazla bana sıfır km araba alırsın. noolcak ki?

• quote:

merhaba kapı döşemesini sökmeden hallolur diye düşünüyorum. Ayna kablolarının renklerini tespit edebilirseniz aracın torpidosunun arkasından kapı içine giren kablo demetinden ayna ayar kablolarını yakalayabilirsiniz. Eliniz yatkınsa olur yoksa elektrikçiye gitmeniz gerekecektir. teknikkariyer34@gmail.com mail atarsanız size montaj şemasını gönderebilirim. Ya da siz buradan yazarsanz da olur.

Elim yatkın, söker takarım hiç sorun yok :) ayna kapağını söktüğümde görürüm ayna ayar kablolarını haklısın,

Mail atıyorum. Bir şemayı görüp aracı inceleyip döneyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.