Şimdi Ara

3008 Geri kaydırma önleme sistem arızası ne !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Araçta önce, park freni arızası tamir ettirin, ardından da geri kaydırma önleme sistem arızası çıktı.
    Kapatip tekrar çalıştırdım ancak gene çıktı.

Bir sorun teşkil eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 29 Eylül 2019; 23:4:22 >

• Kaç model yeni kasa mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Kaç model yeni kasa mı
    Evet 2018
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgarip2019

Evet 2018

Alıntıları Göster
    İlginç bir arıza geçicidir zannımca çünkü 3008 hatasız elektroniğş sağlam bir pejo .Önemli değildir servis hemen halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

İlginç bir arıza geçicidir zannımca çünkü 3008 hatasız elektroniğş sağlam bir pejo .Önemli değildir servis hemen halleder

Alıntıları Göster
    El freni çekik değildir değil mi ?
    Disklere falan zarar vermemişizdir umarm.
    Ekranda da el freni ışığı da yanmiyordu yani de,
    arıza ciktidan sonra 75 km yol yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 29 Eylül 2019; 23:3:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgarip2019

El freni çekik değildir değil mi ?
    Disklere falan zarar vermemişizdir umarm.
    Ekranda da el freni ışığı da yanmiyordu yani de,
    arıza ciktidan sonra 75 km yol yaptım.

Alıntıları Göster
    Park freni simgesi kırmızı ünlem sürekli yanarken kullandın mı hareket halinde sarı da yanıyor muydu otomatik park fren düğmesi fasılalı yanıp sönüyor mu
  • Bu sorun güncel kasa peugeot larda nadiren marş anında sensörler arası anlık haberleşme probleminden ortaya çıkıyor bu uyarı çıktığında tekrar marş yapın uyarı gidecektir, esp sisteminde herhangi bir problem yok, bu uyarı seyir halinde ortaya çıkarsa problem var demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FthGTI

Bu sorun güncel kasa peugeot larda nadiren marş anında sensörler arası anlık haberleşme probleminden ortaya çıkıyor bu uyarı çıktığında tekrar marş yapın uyarı gidecektir, esp sisteminde herhangi bir problem yok, bu uyarı seyir halinde ortaya çıkarsa problem var demektir.
    İlk önce Peugeot asist aradım, onlar bu saatte sadece çekici hizmeti verdiklerini söylediler.

Sonra kiralama yaptığım firmayı aradım, onlar sizin dediğinizi söylediler.
    Sensörler , ESP sisteminden kaynaklı hata veriyor ara, ara. Tekrar deneyin, tekrar sorun verirse araci servise vermemiz gerekir dediler.

İnip tekrar denedim, hatta birazda tür attım, durdum stop ettim tekrar çalıştırdım. Sorun yok.

Tşk ederim.

*Edit, hatta kumlu patikali yola girip kaldıysan bazen orada ki kumlar sensörleri etkiliyor dedi.
    Sensörler nerede olduğunu bilmediğim için çokta şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 30 Eylül 2019; 1:44:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.