Bildirim
corolla'da ön düzen bakımı ve arızası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ewet yolalr gizli bariz ortada olan tuzaklarla dolu.
ben elimden geldiğince tumseklerden, kasislerden yawaşlarım öyle geçerim isterse arkamdaki niye yavaşladı diye hayıflansın bana göre benim aracım değerlidir.onun düşünceleri beni ilgilendirmez.
çukurlardan, düşük logar kapaklarından kaçarak kurtulmaya calısırım.Olmadı yol boydan boya kazı çalışması yapıldıysa yine yavaşlayarak geçerim. ve bugüne kadar bozukluk yaşamadım. -
Yaz kış lastiklerini değiştirirken balans yapılıyor,duruma göre rot ayarını da yaptırıyorum yani 6 ayda bir yapılıyor. -
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar -
Benimde çok merak ettiğim bir konu bu.
Bir önceki aracım 2004 Laguna ydı ve çok dikkatli kullanmama rağmen kaba asfaltta 40bin km de rot başları aşınmıştı.
Laguna dan sonra Corolla aldığımı söylediğim özel servis sahibi arkadaşım "için rahat olsun Corolla nın alt takımı Laguna dan daha dayanıklıdır" demişti. -
soruma fazla cevap gelmediğine göre ön düzen elemanları bize fazla sorun çıkartmayacak gibi görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 6 Aralık 2007; 17:44:08 > -
5 yıldır corolla kullanıcısıyım, alt takım-üst takım-orta takım da kısaca toyota da problem olmaz...samimiyetle söylüyorum.... -
ülkemizin yol şartları göz önüne alındığında her türlü araçta ön düzen ayarsızlıkları olabilmektedir..bu ayarsızlıklar bazen dışarıdan müdahalelerle bazen de parça değişimiyle giderilmektedir..bu konuda araç markaları arasında bir karşılaştırma yapmak çok yanıltıcı olur..eğer yol şartları ve kullanıcı alışkanlıkları farklıysa her türlü araçta rot-balans,amortisör,aks problemleri olabilir..o yüzden bu konuda sağlam araç yoktur...fakat fabrika üretimi sonrası yapılan uzun dönem testlerinde bazı markaların aynı şartlarda daha erken km lerde rot-balans gerektirdiği de görülmüştür..bu gibi durumları göz ardı edersek kullanıma bağlı olarak toyotaların da kısa sürelerde rot-balans ayarına girmesi gerekebilir..şöyle bir örnek verebilirim..şu an kullandığım 2005 model corolla 18.000 km de dir ve hiç rot balans atarı yapılmamıştır..ama kardeşimin kullandığı 2006 model corolla şu an 12.000 km dedir ve 4 kez rot-balansa girmiştir..sonuçta iki araçta da herhangi bir problem yoktur ama farklı şekillerde kullanılmıştır..
-
teşekkürler -
Türbülans arkadaşımın dediğine katılıyorum bu iş tamamen kllanımla alalaşı. Benim corolla 7 yaşında ve 125.000 kmde herhangi bi arıza vermedi bu zamana kadar. normal periyotları 20.000 km dir ayar için. -
30.000 kmde yaris 1 kere 20.000 de lastikler rotasyon yapildi ozaman yapmislar onun disinda yapilmadi -
Ankarada yaşadığınıza eminmisiniz???? bariyerler se derdiniz bizim için onlar varsın bir iki çukurda oluversin görmemezlikten gelmek lazım
SAYGILAR -
allah allah, ankara'nın yolları otobanmışta haberimiz yokmuş!
bir iki çukur değil, tüm ankarada sallana sallana gidiyoruz. bilmem anlatabildim mi?
siz nerede yaşıyorsunuz? -
AKRABALIK VARMI YA TESADÜF OLSA GEREK SOYADIMIZ ARKADAŞIM İZLİYORUM YAZILILARINI MERAKINIZI VE İLGİNİZİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM AMA EL İNSAF TAMAM YOLLAR MÜKEMMEL DEMEDİK AMA AB GİREMEMEMİZİN SEBEBİDİR HERALDE BU YAKINMALARIN, GÖRMEYELİM DEDİK BAZI KUSURLARI KENARDAN KENARDAN SAĞDAN YAVAŞ YAVAŞ GİDİN SON MODEL BİR ARABANIZ VAR İDYEDE YOLLARI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRMEK 10 YILI ALIR SİZİN ARABADA GELİRMİ 10 YAŞLARINA ONUN İÇİN BOŞUNA PARMAKLARINI YORMA BU SAATDE SEVGİLERRRR -
birinci ve ikinci mesajın sataşma içerikli olduğundan üyeliğin hakkında soru işaretleri var(fake üyelik)???
saçma sapan şeyler yazmayı bırakta, konuşacak ciddi bir şey varsa onu yaz.
benim arabanın markası veya modeli veya 10 yaşına gelip gelmeyeceği sizi ilgilendirmez, ok?
quote:
Orjinalden alıntı: ÇELİK İLHAN
AKRABALIK VARMI YA TESADÜF OLSA GEREK SOYADIMIZ ARKADAŞIM İZLİYORUM YAZILILARINI MERAKINIZI VE İLGİNİZİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM AMA EL İNSAF TAMAM YOLLAR MÜKEMMEL DEMEDİK AMA AB GİREMEMEMİZİN SEBEBİDİR HERALDE BU YAKINMALARIN, GÖRMEYELİM DEDİK BAZI KUSURLARI KENARDAN KENARDAN SAĞDAN YAVAŞ YAVAŞ GİDİN SON MODEL BİR ARABANIZ VAR İDYEDE YOLLARI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRMEK 10 YILI ALIR SİZİN ARABADA GELİRMİ 10 YAŞLARINA ONUN İÇİN BOŞUNA PARMAKLARINI YORMA BU SAATDE SEVGİLERRRR
-
bilgisayarın ip'sinden, bilgisayarı kullanan farklı nickler tespit ediliyor, haberin olsun, ok?
anladın sen onu!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 14 Aralık 2007; 1:14:02 > -
ÖYLE İŞLERLE İŞİMİZ YOK BİZİM OTOMOBİLLERLE YAKINDAN İLGİLİYİM KİŞİLERLE İŞİM YOK FORUMLARI VE BUNA BENZER İLİGİ SİTELERİ ZİYARET EDİYORUM YANLIŞ ANLAŞILDIYSAM ÖZÜR DİLERİM İYİ GECELER SİZE.....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota otomatik şanzıman yorumları
- toyota c-hr 1.8 hybrid yorumlar
- debriyaj neden yukarıda kavrar
- toyota corolla anahtardan cam kapama
- toyota avensis 2.0 otomatik şanzıman
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- corolla gr
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- 2022 model toyota corolla
- toyota highlander türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X