Şimdi Ara

VW servisinde triger değişimi sonrası kablosu takılmayan sinyal ve sis lambaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın Konya'da 2004 model passat aracımın triger değişmi için yetkili servise Gökmen'e gititim sabah bıraktım öğleden sonra aldım.Servisten çıkıp 3 kilometre gidince evime giden yola girmek için göbekten dönmem gerekti sinyal verdim normalde tık-tık şeklinde ses çıkarması gereken sinyal uyarısı tık-tık-tık-tık şeklinde ses çıkarınca heralde sinyalin biri patladı dedim,çektim kenara kontrol edeyim dedim baktım arkalar yanıyor önler yanmıyor,tekrar döndüm servise dedim böyle böyle ,formen bana aracı içeri alalım dedi dışarıda bakamayız dedi iyi dedim bakın eleman yaklaşık yarım saat sonra geldi sinyal lambasının fişini takmamışlar,biraz bozuldum tabi hem yolumdan hem zamanımdan oldum.Çıktım servisten eve gittim.Buraya kadar olabilir ne var bunda diyebilirsiniz,bende öyle dedim insandır unutur dedim.

Şuan Iğdır'da görev yerimdeyim,bugün sis lambamı kullanmak zorunda kaldım gece sis çökmüştü,oda ne sis lambaları yanmıyor,tabi yazınki olay aklıma geldi içimden sizin yapacağınız işin de sizinde dedim sis lambasız geldim eve.Şimdi düşünüyorum da içime bir huzursuzluk çöktü acaba bu servis başka neleri unuttu ,acaba vidaları tam sıktılar mı yoksa hiç mi takmadılar diye düşünüyorum ve sizlere soruyorum başka nereleri kontrol ettrisem neyi unutabilirler başka işe bakar mısınız yetkili servis diye gidiyoruz rezalet.Gerçi yağ değişimlerini dıaşrıda yaptırıyorum triger dedim önemlidir yetkiliye gideyim dedim ama hata ettim anlaşılan.
    Sinirim bozuldu hem içimi dökmek hemde uyarmak istedim.

• Yetkili servis yarim gunde triger kayisi degistirmez ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yetkili servis yarim gunde triger kayisi degistirmez ama

nasıl yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

quote:

Yetkili servis yarim gunde triger kayisi degistirmez ama

nasıl yani?

Ben esimin polosunu goturdum dogus otoya sabah verdim oglenden sonra aldim ertesi gun

Mumkun degil yani ayni gun alman
  • Mümkünatı yok olamaz böyle şey !!!
  • yalan söylüyorsun diyorsunuz yani cihanair?
    jetta dsg şanzıman 18000 tl yazdığımda da o topikte yok öyle şey benzeri bir ifade kullanmıştınız ama ben faturayı ekledim ondan sonra yorumlar bıçak gibi kesildi.
  • Konyadaki servis istanbuldaki kadar yogun degildir buyuk ihtimalle. Ayni arac ustunde bir kac kisi berbaer calistiysa yarim gunde neden olmasin.

Valla gecmis olsun. Ben de hangi marka olursa olsun servise girip ciktiktan sonra acaba neresini bozdular neyi unuttular diye aylarca dusunuyorum. Duzelsin diye servise gidiyoruz baska baska seyler cikiyor sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korna arızası ve montaj
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sis de yoktu..:)
  • quote:

yalan söylüyorsun diyorsunuz yani cihanair?
    jetta dsg şanzıman 18000 tl yazdığımda da o topikte yok öyle şey benzeri bir ifade kullanmıştınız ama ben faturayı ekledim ondan sonra yorumlar bıçak gibi kesildi.

Bence cihan beyin söylemek istediği trigerinizin değişmediği. Değiştirseler bu kadar kısa sürmezdi.

Trigerin değiştirildiğinden kesinlikle emin misiniz? Tamam, servise o niyetle verdiniz de, sonuç müsbet midir?
  • neden insanlar sonradan pişman olacakları şeyleri yazarlar bilmem.
    burada mesele trigerin yarım günde değişmesi yada sis olup olmaması değil canımı sıkan bir durum ve yaşadığım huzursuzluk sonuçta araç eksik olarak çıkıyor üstelik yekili servisten.
     VW servisinde triger değişimi sonrası kablosu takılmayan sinyal ve sis lambaları
  • VW ve Doğuş aleyhine konu açmayın. Cihan hepinizi öldürür
  • quote:

yalan söylüyorsun diyorsunuz yani cihanair?

Ben asla boyle birsey soylemem

Bana yakismaz kimseye yalan soyluyorsun demek

Yetkili servis parayi saat uzerinden alir onlar icin is ne kadar yavas olursa okasar para demek iyi bir usta 1 gunde cok rahat degistirir o trigeli ama yetkili servis degistirmez

Bu arada dsg faturasi ben gormedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 15 Şubat 2012; 22:07:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

VW ve Doğuş aleyhine konu açmayın. Cihan hepinizi öldürür

Estafurullah ne haddimize
  • dsg faturası passat forumunda merak edenlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_56240941/mpage_5/f_/key_sadbul//tm.htm#56561803 bakabilir.
    Siz bırakın şimdi servisin saat işini falan faturada giriş çıkış saatleri yazıyor değil mi?
  • quote:

neden insanlar sonradan pişman olacakları şeyleri yazarlar bilmem.
    burada mesele trigerin yarım günde değişmesi yada sis olup olmaması değil canımı sıkan bir durum ve yaşadığım huzursuzluk sonuçta araç eksik olarak çıkıyor üstelik yekili servisten.

Hocam sizin konuyu acma amaciniz ne peki isiniz tam yapilmadigimi
    Trigel degisirken zaten sis fari sokulmez oda nasil oldu anlamadim ben

Yoksa baska birseymi

• quote:

dsg faturası passat forumunda merak edenlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_56240941/mpage_5/f_/key_sadbul//tm.htm#56561803 bakabilir.
    Siz bırakın şimdi servisin saat işini falan faturada giriş çıkış saatleri yazıyor değil mi?

Hocam telefondan goremiyorum net eve gidince bakicam
  • 1 günde bir triger değişimi mi abartmayın artık yok bir hafta sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

1 günde bir triger değişimi mi abartmayın artık yok bir hafta sürer

Trigel degisirken komple set halinde degisiyor

On tampon sokuluyor devirdaim var kayisi var
    Kolayda degil yani hayeti onem tasiyor sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

1 günde bir triger değişimi mi abartmayın artık yok bir hafta sürer

Trigel degisirken komple set halinde degisiyor

On tampon sokuluyor devirdaim var kayisi var
    Kolayda degil yani hayeti onem tasiyor sonucta

bizde değiştirdik hocam öyle gün falan sürmedi
  • triger değişiminde nelerin değiştiğini bilmeyen yada öğrenmek isteyenler için parçaların isimlerinin olduğu fatura kısmını ekliyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.