Şimdi Ara

Android Uygulamasıyla Kilometre Düşürmek (Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
29.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linkteki videoyu izleyince hayrete düştüm, böyle bir şey mümkün mü? Km sayacını sıfırlayıp 1134 km yaptıktan sonra iki sayaç arasında geçiş yaparak kandırıyor olabileceği geldi aklıma ilk olarak.

http://www.webtekno.com/otomobil/dolandiricilikta-son-nokta-arabanin-kilometresini-mobil-uygulamayla-dusurduler-h15637.html

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android Uygulamasıyla Kilometre Düşürmek

Günümüzde, araçların kilometrelerini düşürmek için çeşitli yöntemler kullanılmaktadır. Bu yöntemlerden biri de Android uygulamalarıdır. Android uygulamaları, OBD cihazları aracılığıyla aracınızın kilometre bilgisine erişmenizi ve bunları düşürmenizi sağlar.

Kilometre düşürme programları, aracın OBD portuna bağlanan bir OBD cihazı gerektirir. OBD cihazları, aracınızın elektronik kontrol ünitesi (ECU) ile iletişim kurar ve kilometre bilgilerine erişmenizi sağlar. Android uygulamaları, bu cihazlardan alınan verilere dayanarak kilometreyi düşürür.

Android uygulamalarıyla kilometre düşürmek için kullanılan en popüler cihazlar arasında ELM327 cihazları yer almaktadır. ELM327 cihazları, OBD II standardını destekleyen araçlarla uyumludur ve kilometre düşürme programlarıyla birlikte kullanılabilir.

Android uygulamalarıyla kilometre düşürmek, hızlı ve kolay bir seçenek gibi görünse de yasal ve etik açıdan sorunlara yol açabileceğini unutmamak gerekir. Bir aracın kilometresiyle oynanması, yasalara aykırı olabilir ve aracın değerini düşürebilir. Bu nedenle, kilometre düşürme uygulamalarını kullanmadan önce yasal sonuçları dikkatlice değerlendirmenizi öneririz.

Ayrıca, kilometre düşürme programlarının kötü amaçlı yazılım içerebileceğini ve aracınızın performansına zarar verebileceğini unutmamak önemlidir. Bu tür uygulamaları kullanırken dikkatli olmalı ve güvenilir kaynaklardan indirdiğinizden emin olmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mantıken mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden yapıyor gibi duruyor ama
  • Izledim bunu. Ancak sahte oldugunu dusunuyorum. Fake kelimesini kullanmiyorum bilerek. Fake ne yav. Mis gibi dilimiz varken.

• Sanırım cihaz obd2 bluetooth cihazlarından.Arıza sildiklerini biliyordum da km ilk defa duydum.Fiyatida 30Tl.

• Direk panelden KM değiştirmek öyle çok zor değil diye biliyorum ben. Fakat sadece ordaki KM değişiyor, motorun ne kadar çalıştığı verileri kalıyor ve ortaya çıkıyor
  • Ezber bozan km düşürme

• arkadas derin sularda yuzuyor haberi yok
  • millet hemen yazmış program adı nedir diye

• Video 2 yıl öncesine ait ve büyük ihtimalle sahte.
  • Video sahte veya değil ama ismi şahane: km "düzeltme"
  • Çoğu ecu gerçek km verisini içinde barındırır, göstergelerin değerini değiştirseniz de arkadan saymaya devam eder.
  • Bunu ustalar arıza tespit cihazları ile yapamıyormu ki bunla yapmışlar ? tuhaf...

• tel obd ye bağlıysa onu yapıyordur telefondan gösterdim hoop oldu değil olay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.