Şimdi Ara

Sonradan Direksiyon ve/veya Koltuk Yükseklik Ayarı Ekletmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım Dacia Sandero 1.0 Ambiance ve bir üst paketi olan stepwaylerde bulunan koltuk ve direksiyon yükseklik ayarı aracımda mevcut değil.Aracımda bunları aktif etme şansım varmı?.Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sonradan Direksiyon ve/veya Koltuk Yükseklik Ayarı Ekletmek

Bazı araç modellerinde, konforlu bir sürüş deneyimi için sonradan direksiyon ve/veya koltuk yükseklik ayarı eklemek mümkündür. Bu ayarlar, uzun yolculuklarda veya farklı boy ve pozisyonlardaki sürücüler için fark yaratabilir.

Dacia Duster Koltuk Yükseklik Ayarı

Dacia Duster araçlarında, koltuk yükseklik ayarı genellikle manuel olarak yapılır. Koltuğun altında veya yan tarafında bulunan bir kolu kullanarak koltuğu yukarı veya aşağı hareket ettirebilirsiniz.

Direksiyon Yükseklik Ayarı

Bazı Dacia Sandero modellerinde direksiyon yükseklik ayarı özelliği bulunabilir. Bu özellik, direksiyon simidini yukarı veya aşağı hareket ettirerek sürücünün görüş açısına ve konforuna göre ayarlanmasını sağlar.

Koltuk Yükseklik Ayarı Nasıl Yapılır?

Koltuk yükseklik ayarı genellikle aşağıdaki adımları izleyerek yapılır:

• Koltuğun altındaki veya yan tarafındaki ayar kolunu bulun.
    • Kolu çekin ve koltuğu yukarı veya aşağı hareket ettirin.
    • İstediğiniz yüksekliğe ulaştığınızda kolu bırakın.

Direksiyon Yükseklik Ayarı Nasıl Yapılır?

Direksiyon yükseklik ayarı, genellikle aşağıdaki adımları izleyerek yapılır:

• Direksiyon simidinin altındaki ayar kolunu bulun.
    • Kolu çekin ve direksiyon simidini yukarı veya aşağı hareket ettirin.
    • İstediğiniz yüksekliğe ulaştığınızda kolu bırakın.

Sonradan direksiyon ve/veya koltuk yükseklik ayarı eklemek, sürüş deneyiminizi iyileştirebilir ve uzun yolculuklarda konfor sağlayabilir. Bu ayarları kendiniz yapabileceğiniz gibi, bir oto servisinden de yardım alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Skooter S kullanıcısına yanıt
    Direksiyon muhtemelen mümkün değildir ya da kimse o işle uğraşmak istemez. Ancak koltuk için çok yüksek ihtimalle yükseklik ayarlı koltuğu çıkma olarak alıp aracınıza uygulayabilirsiniz. Bağlantı noktalarının aynı olacağını düşünüyorum. Hatta Renault grubu olduğu için doğrudan stepway koltuğu da değil belki clio, symbol yükseklik ayarlı koltukları da aracınıza uyabilir. Bunları modele özgü forumlarda Facebook gruplarında sorarsanız kesin sonuç alabilirsiniz.
    Ben kendi aracımda koltuğun yükseklik ayarlı çıkmasına cüzi bir fark vererek takas etmiştim. Benim koltukta hava yastığı yok bana hiç problem çıkmamıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler cevabın için.peki aracın bir üst modelinde direksiyon yükseklik ayarı olması bu araçta direksiyon ayar kolunun takılarak uygulanması ile bu araca direksiyon yükseklik ayarı yapılabilirmi.yoksa direksiyon sistemleri farklı olacağından direksiyonun komple değişmesimi gerekir.
  • Komple direksiyon kolonu değişir muhtemelen. Çıkmacılarla bir görüşün. Onlar bazı konulara ustalardan daha hakim. Astarı yüzünü geçer gibi bir iş. Tahmini masrafı 3000 tl civarını bulur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.