Şimdi Ara

Bu araç alınır mı lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2012 Polo 1.2 Tdi Dizel 58 bin km de araç bir tanıdığın kızı kullandı hep aracın ilk sahipleri ve kaza sorgulamada 6 kez kaza kaydı var 2 tanesı park halındeyken carpmışlar 4 tanesi çarpışma şeklinde toplam 11 bin civarında hasar kaydı var.

Arabanın sol ön kapı orjinaliyle değişmiş tüm bakımları yetkili serviste yapılmış araç kaskolu. Fiyat olarak 33.500 istiyorlar lütfen fikir verin ilk aracımız olcak sizce alınırmı satarken cok sıkıntıyaşarmıyım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gettooo -- 15 Haziran 2016; 22:33:37 >

• 11 Bin tl hasar kaydı çok fazla , zor satarsınız aracı , Bence yazık olur paranıza
  • Ön kaputa boya varmı?Ayrıca 11000TL hasar kaydı olan aracı satmak hiç kolay olmaz bilginiz olsun.Hasar kaydı normalin çok üstünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkürler. kaputta boya yok Araçta Sol Kapı ve Sol Çamurluk değişmiş , Ön ve arka Tamponda lokal boya var . aracı sorgulattığımda cıkan kayıtlarsa şöyle;

6 adet kazaya karismistir. KZ1: 11/02/2015 ERP-Carpisma 4477TL KZ2: 07/02/2015 Park Halinde Carpma 1641TL KZ3: 20/12/2014 ERP-Carpisma 1588TL KZ4: 09/06/2013 ERP-Carpisma 2258TL KZ5: 18/11/2012 ERP-Carpisma 1656TL KZ6: 03/09/2012 Park Halinde Carpma 415TL EK BILGI: ERP (Eksper Raporu) olan kazalarda degisen parcalari ogrenmek icin PARCA...

Aracı satmaları ıcın galerı 35900 fıyat yazmıs. ben Asıl sahıbıyle konusarak 33500 e kadar ındırdım. Ama alınmaz anladığım kadarıyla
  • sn gettoo, aracı satarken çok zorlanırsın öldüm fiyatına satarsın, güvenle binemezsin arabaya sıkıntılar çıkarabilir.
  • kesinlikle alma 11bin hasar kayıtlı araba sıkıntı çıkarır başına, satarken de kimse almaz
  • Kazasız orjinal boyasız arıyorsanız 2003 passat comfortline var 130 hp triptonik diZel ilginirseniz pm atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    7 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiiiiççç bulaşma... benim aracımda 3 bin liralık kaza kaydım var diye 3 bin lira indirim isteyenler mi dersin, aracı hurdaya çıkaranlar mı istersin... Kullanırken sorun olmuyor da satarken çok zorlanırsın.
  • Çok teşekkürler yardımınız için aracı almadım yorumlar üzerine daha önce belirttiğim gibi araç sahibi bana 33.500 e bırakmıştı ben almayınca galeri aracı 35.600 e başka birine satmış alana geçmiş olsun demek lazım sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.