Şimdi Ara

Bu araç alınır mı sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar hanımın kullandığı 2012 1.4TFSI Audi A1 var.Aracı artık yaşından ve kullanım güzergahının çok kısa olmasından kaynaklı Japon bir araç ile değiştirmeyi düşünüyordum.A1 112 bin km de ve temiz sorunsuz.Aşağıdaki araç 2020 model 19 bin km de.A1’in %30 fazlasını istiyor sizce böyle bir takas yapılır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A1 den geçilmez bence. Bir de ekstra üstüne para vereceksiniz. Bence A1 den devam edin güzel araçtır
    Üstüne ekleyeceğiniz parayla yatırım yaparsınız.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Hocam A1 artık 12 yaşına geldi.45-50 bin km oldu alalı servis dışında hiç birşey yapmadım yavaş yavaş kavrama, triger vs. gelecek zaten aradaki farkı araca yatıracam.Eşimin işi 2.5km eve zaten araç ısınmıyor bile onun için böyle daha basit ve daha yeni bir araca geçeyim diye düşünüyorum.Benim kendi aracımı falanda verdim şirket aracı var zaten işte haftasonu bir yere gidersek anca onun harici markete falan filan kullanılacak konum da Kıbrıs öyle çok uzun yolluk bir durumda yok.

Benim asıl merak ettiğim bu aracın GR olmasından kaynaklı tercih edilip edilmeyeceği.Bu versiyonlarda motor zaten klasik 1.5 atmosferik şanzıman da cvt lakin body, alt takım falan filan farklı bunlardan sorun yaşayıp yaşamayacağım birde aynı fiyata Mazda Demio(2) falan da var daha dolu yada 2022 swift falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.