Şimdi Ara

Bu araç alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007 civic premium 110 bin km de işi dışı çok temiz otomatik . 2 haftadır araç lazım arıyorum bulamıyorum bu araca 208 bin verilir mi sizce ? Tavsiyelere açığım. 1-2 yıl sonra satarım diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• btlufk kullanıcısına yanıt
    Bu araç alınır mı

• 208 bine dövseler almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 model arabaya 200.000 LİRA MI? İKİ YÜZ BİN LİRAAAAA. 14 YAŞINDA. 200.000 LİRA. Tamam piyasa yükseldi, araba bulmak zor, dolar yükseldi, dış güçler pandik attı, iç güçler hopladı tamam anladık da, ALINMAZ.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Ne alacağım bulamıyorum valla

• 14 yaşında araba istenen fiyat 208 hey maşallah nereye gidiyoruz bakalım.

• 2007 model araca biraz fazla değil mi sanki?

• Evet fazla ama şu anki piyasa bu arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu araca 208 derken 208 bin bahsediyorsun.?? Hocam şakamisiniz 208 bin bu araca vereyim dunya alem sövse eyvallah derimm arabasiz gez daha iyi kafayimi siyirdiniz

• gobektas G kullanıcısına yanıt

Piyasa fazla ama liseye gidecek çocuk yaşında civice 208 bin verecek kadar fazla değil.

Hakkaten biz nereye gidiyoruz ya ? Hiçbi espirisi olmayan atmosferik 1.6 hemde 2007 model 13 yıllık araba 208 bin neymiş ya ?

Aynı paraya şunu alırım en azından "arabaya" biniyorum dersiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a4-2.0-tdi-otomatik-963313581/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 5 Aralık 2021; 18:47:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna 208 vereceğime 2016 model üst donanım 1.4 egea veya 2018 2019 boş egea alınabilir o da olmadı clio 4 dci alınır.

• Bu millette ki civic aşkını yıllardır anlamam 2001 civic 120 bin tl. 2013 lancer 130 bin tl (evo kasa).

Bu civicin parçası mı ucuz ustası mı fazla araba çok mu sorunsuz gerçekten üzerine tez yazılması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

yalnız bu audıler 275 bin km ve 2.0 dizel . 2007 model bunlarda . artık alınması çok risk değil mi hocam . bende civic sevmem pek audı tabi başka ama çok masraflı araç eskisi audınin

Yok biliyorum ben alın demedim zaten sadece aynı yıl ve aynı şartlarda olan 2 araçtan birine ne fiyat istiyolar birine ne istiyolar onu karşılaştırmanız için attım. Yani piyasada hangi arabaya nasıl saçma fiyat istiyolar bunu gösterdim

Yıllar aynı
    Biri dizel otomatik biri atmosferik lpg
    Biri c segmenti biri d segmenti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla haklısınız .benimden çocuklardan dolayı araca ihtiyacım var . temiz beni yormayacak bir araç arıyorum bulduğumada herkes bu para verilir mi diyor. herkes tek ağızdan yılbaşından sonra dahada zamlanacak diyor napacağım bilemiyorum

• Önceden olsa bu tarz sorularda bunu alacağına şu kadar koy sıfır Egea al derdik. Şimdi araş bulunmuyor diyemiyoruz.

• valla çare yok . 2017 egea alacaktım doların arttığı gün bir günde 180 liralık arabalar 220 oldu .hemen istediğimi bulamadım 1-2 gün geçti 230-240 diyorlar . ne yapacağım bilemiyorum

301,celysse,egea,symbol bunlardan bütçene uygununu bulman daha kolay olur en azından 2014 ve üstüne binersin dizelini de bulursan az yakar parçası ucuz 2 senede sen binsen 10 yaşındaki arabayı ileride satman daha rahat olur yürütme maliyeti de düşük 1-2 parça boyalısını bile alsan yeter şu anda bu şişik fiyatlarda çok da yüksek fiyata araba almak bence mantıklı değil

• Cadmium C kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim haklısınız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.