Şimdi Ara

Bu araç bu fiyata alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

linkteki araç sizce fiyatını hak ediyor mu? aynı standartlarda fiyat 3 aşağı 5 yukarı tavsiye edebileceğiniz araçlar neler.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-aile-araci-327838322/detay

• Fiat önermiyorum bu fiyatlara golf alabilirsin biraz daha çıkarsan ki o çok daha iyi bir tercih olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsa al üstat, fiatlar beş para etmez.
  • bu fiyatlara yüksek km li benzinli ve işlem görmüş araçlar var. dediğiniz araçtan linkle gösterme şansınız varmı acaba?
  • Kardeş az para istemiyor bu araç için bence, ibiza,i20 türevlerine bir göz at bence, belki daha güncel içine sinen bir araç bulabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-zabunoglu-peugeot-bayi-den-308-comfort-pack-1.6-hdi-90-hp-328233003/detay
    Temiz 2010 2011 308 de bulabilirsiniz bu tarz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

corsa al üstat, fiatlar beş para etmez.

Corsa ile Puntonun altyapıları aynı ikiside 5 para etmez o zaman

Biriside Golf yazmış 2005 Golf alırsın o paraya onunda binilecek seviyedeki modeli 1.6 hitler motordur o paraya anca 1.6 fsi eder ki arada 6-7 yaş fark olur punto ile.
    aracın km güzel duruyor ama ben size lounge paket almanızı öneririm daha dolu bir araçtır easy ye göre.
    Yada o paraya cam tavanlı Punto Evolara da bakabilirsiniz sadece 1 yaş oynar arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 17 Ağustos 2016; 10:41:27 >
  • 1.3 dizel Corsa D kullanıcısı olarak punto bence daha iyi bir araç corsadan. Linkteki araçta güzel duruyor. Bence bakılabilir.
  • Fluence olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    ikisini de kullandım, corsamdan memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

ikisini de kullandım, corsamdan memnunum.

bende ikisini kullandım puntodan daha memnun kaldım
  • Punto süspansiyon olarak sınıfının en konforlu araçlarından biri ve masraf çıkarmayan bir araç, corsayla ikisinde de aynı motor var. Sanırım corsaların yenilerinde sadece otomatiklerinde 95 lik motor var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.