Aküden gelen akım ve açma-kapama butonu hakkında
Herkese selam,
Arkadaşlar elimde 12 V life-po akü var, ben bu aküye açma kapama butonu yapıp, oradan da akünün kapasitesini gösteren gösterge panelinin montajını yapıp sonrasında da aküden çıkış almak istiyorum, bunu nasıl yapacağıma ilişkin yardımcı olur musunuz?
Akülü, akü taşıma aracı yapmak istiyorum.
Dostlar;
Zeytin vakti, zeytin silkeleme makinasının çalışması için lazım olan aküyü bahçede dolaştırmak çok zor oluyor, bunu pazar arabaları gibi bir zımbırtıyla halledebileceğimi düşündüm ama düşündükçe aklıma başka fikirler geldi. Mesela akü taşıma aracımı akülü yapayım kendim güç harcamadan aracım kendisi gitsin istiyorum.
Bunun için teknik bilgilere ihtiyacım var. Mesela aküyü taşıyacağım aracımın motoru olacak bu motorun çalışması için gereken volt vs. gibi teknik bilgileri nereden öğrenebilirim ?
TTNET'in Taahhüt Ettiği Hızı Vermemesi
Sevgili arkadaşlar, TTNET'in 24 Mbps internet hızı sunuyor;ama internetim kaç kez paketimi yükselttimse bir türlü hızlanmadı. Bu gibi konularda sorun yaşayıp Hakem Heyetine başvuran oldu mu ?
Herkese selam.
Konunun başlığında belirttiğim gibi; bilgisayarımı başlattığımda F tuşlarından birisine bastığımda doğrudan yükleme ekranını gelmesini istiyorum. Böylece daha önceden HDD'ye kurduğum işletim sisteminin kurulumu yapabilmeyi istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
|
İtunes'teki müzikleri USB'ye aktarmak
|
|
Elektrik saatinin okunmaması sorunsalı
|
Katılımsız program hazırlama hakkında
|
|
Meslek: Memur
Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, dünün yarınları değil midir? (Victor Hugo) |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.221
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 95.731 (Bu ay: 1.015)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 461 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware