|
Bildirim
|
Eşim ceza yemişti geçen sene.
Saçma sapan tam ülkemize göre bir uygulama. Araba çekmek nedir. Hatalı park edenin resmini çek, cezayı yaz. Arabayı yükleyip götürmek nedir. Bir de çekici otopark parası alıyorlar. Amaçları trafiği düzenlemek değil, para toplamak. |
Yahu kardeşim keşke hiç açmasaydın bu konuyu... Bir hatıram var ki hatırladıkça hala sinirleniyorum...
2004 yılında ehliyeti aldığım gün geldi başıma... Artık ehliyetliyiz ya pederin aracıyla okula gittim. Gezip tozduk kızlarla takıldık ne güzel hayat, enerji tavan, kafada hain planlar... Son dersin hocası derse girmeyenleri o dersten bırakıyor diye tek bir ders için okula döndük, sonra kaldığımız yerden devam edicez takılmaya... Arabayı caddeye sırayla dizilmiş 350 aracın arasına parkettim. 40 dakika sonra dersten çıktık bi baktık araba yok... Esnafa sordum çektiler dedi, bu kadar arabadan nasıl benimkini seçmiş olabilir diye sesli düşünürken, "onlar herkesin arabasını tanırlar seninki yabancı olduğu için anında alırlar" dedi... Rezil olduk tabi kızlara da... keyfimiz de kaçtı.. Kızlarla vedalaşıp evine gönderdik, arkadaşla 2 saat arabayı aradık sonra bulduk, otopark parasını ödedik aracı aldık, ceza adresinize gelecek dediler 9 ay sonra geldi... (O cezayı beklerken bambaşka sıkıntılar da oldu başka bir yerde, başka bir aracın cezası yanlışlıkla bizim arabaya yazılmış itiraz süreci vs bu apayrı bir macera uzun olur anlatması) konumuza dönelim O gün orda aracım çekilmemiş olsaydı kızlardan biriyle yaşama ihtimalim olan bir takım özel şeyleri yaşayamadık tabi... Esnaf tabiriyle mallar elimizde kaldı... Gerçi aynı kızla tam 8 yıl sonra başka bir tesadüfi karşılaşmadan sonra küllenmiş duygular yeniden depreşince ancak yaşayabildik... Şimdi soruyorum; Değer miydi buna? 8 yıl geç gelen mutluluğun hesabını kim verecek bana? ![]() Tabi sonra kaşarlandık istanbulda, etrafta otopark imkanı yoksa asla ama asla yasak yere araba çekmem... Gerekirse 5 dakika yürürüm ama sokak arasında sote bi yer bulurum.. Ne demiş atalarımız; İte bulaşma, çalıyı dolaş... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tehlike.com -- 27 Ağustos 2019; 19:55:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 28 Ağustos 2019; 8:27:32 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogün Güney GZBOI -- 28 Ağustos 2019; 23:28:37 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 29 Ağustos 2019; 0:51:22 > |