Şimdi Ara

direksiyon sınavını geçtim.trafiğe çıkabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
16.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün direksiyon sınavını geçtim.daha belgelerim çıkmadı.o süre içerisinde yanımda ehliyeti olan birisiyle trafiğe çıkabilir miyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Direksiyon Sınavını Geçtikten Sonra Trafiğe Çıkılabilir mi?

Direksiyon sınavını başarılı bir şekilde geçtikten sonra, trafiğe çıkıp araç kullanmaya hak kazanırsınız. Ancak, yeni sürücüler olarak trafiğe çıkmadan önce bazı önemli hususları dikkate almanız gerekmektedir.

Trafiğe Çıkmadan Önce Yapılması Gerekenler:

• Direksiyon Eğitiminizi Tamamlayın: Direksiyon sınavı, temel sürüş becerilerini test etse de, gerçek trafik koşullarında güvenli bir şekilde araç kullanmak için ek eğitime ihtiyacınız olabilir.
    • Araç Sigortası Yaptırın: Trafiğe çıkmadan önce aracınız için geçerli bir trafik sigortası yaptırmalısınız.
    • Aracı Kontrol Edin: Araca binmeden önce lastik basıncı, sıvı seviyeleri ve diğer güvenlik özelliklerini kontrol edin.

Trafiğe Çıkarken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Dikkatli Olun: Trafiğe ilk çıktığınızda, çevrenize karşı son derece dikkatli olun. Başkalarının araçlarını ve yayaları izleyin.
    • Trafik Kurallarına Uyun: Hız sınırlarına, trafik ışıklarına ve diğer trafik kurallarına her zaman uyun.
    • Acemi Sürücü Olduğunuzu Belirleyin: Diğer sürücülerin sizi yeni bir sürücü olarak tanıması için aracınıza acemi sürücü etiketi yapıştırabilirsiniz.
    • Geceleri veya Kötü Hava Koşullarında Sürmekten Kaçının: Yeni sürücüler olarak, geceleri veya kötü hava koşullarında araç kullanmak daha risklidir.
    • Tecrübeli Bir Sürücü ile Birlikte Olun: Direksiyon sınavını geçtikten sonra, tecrübeli bir sürücü ile birlikte pratik yapmak ve ek güven kazanmak faydalı olacaktır.

Direksiyon sınavını geçmek, araç kullanma yolculuğunuzda önemli bir adımdır. Trafiğe çıkmadan önce bu hususları göz önünde bulundurarak güvenli ve sorumlu bir şekilde araç kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayir
  • Hayır,ehliyetini cebine koymadan çıkamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYIR çıkamazsın, çıksan da ceza yersin

hem henüz sisteme girilmemiştir,

bi haftaya sisteme girer ayrıca sisteme girilse bile ehliyetini yanında taşımadığın için ceza yersin.

velhasıl kelam ehliyetini fiziki olarak alana kadar trafiğe çıkma şu halde kaza yapsan kasko 5 kuruş para vermez.
  • teşekkür ederim
  • Kurstan alacağınız gecıcı belge ıle cıkabılırsınız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu acele niye? Dosya verseler bile cikamazsin. Ehliyet sart.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatum

Kurstan alacağınız gecıcı belge ıle cıkabılırsınız...

Uydurma bilgiler vermeyelim.

Yok öyle bir şey.

• Bizim ev arkadaşı sürücü kursu işletiyordu. o da, geçici belge ile çıkılabilir demişti. Tabi işin aslını bilmiyorum. Yine de işinizi sağlama alın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

Bizim ev arkadaşı sürücü kursu işletiyordu. o da, geçici belge ile çıkılabilir demişti. Tabi işin aslını bilmiyorum. Yine de işinizi sağlama alın bence.

Yanlış söylemiş.

Öyle bir şey kesinlikle yok.

• Trafikten ehliyetini almadan HAYIR..

Hatta Trafiğe ehliyetini almaya giderken bile aracı yasal olarak sen kullanamazsın..
  • Dosya ile cikarsin ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Bu acele niye? Dosya verseler bile cikamazsin. Ehliyet sart.

valla dostum araba sürdükçe öğreniliyor.sürücü kursundaki derslerle usta bir şoför olunmuyor malesef.bir an önce trafiğe çıkıp araç kullanma pratiğimi geliştirmeye uğraşıyorum.

gittiğim sürücü kursunu aradım.belgeyi alana kadar hiçbir surette trafiğe çıkamayacağımı söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Bu acele niye? Dosya verseler bile cikamazsin. Ehliyet sart.

valla dostum araba sürdükçe öğreniliyor.sürücü kursundaki derslerle usta bir şoför olunmuyor malesef.bir an önce trafiğe çıkıp araç kullanma pratiğimi geliştirmeye uğraşıyorum.

gittiğim sürücü kursunu aradım.belgeyi alana kadar hiçbir surette trafiğe çıkamayacağımı söyledi.

O zaman bos alanlarda denemeler yapabilirsin ustam. Veya surucu kursu parkurlari oluyor mesela. Oyle yerlerde

• beyler emniyetten ehliyetinizi almaya giderken bile yakalansanız cezayı yersiniz .Artık hatır gönül rica minnet hiçbirşey işlemiyor boşyere dünya ceza ödersiniz.
  • 50 yıllık şöför bile olsanız yanınızda ehliyetinizin olması gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.