Arkadaşlar Merhaba, 2021 Ağustos ayında ehliyet kursuna yazıldım Eylül de dersler başladı Ekim de yazılı sınavdan 92 aldım, Kasımda Direksiyon dersleri başladı buraya kadar her şey normal , tüm ehliyet kurslarımı böyle bilmiyorum , ama hocalar gerçekten kötü bir eğitici öğretici olarak bu şekilde insanlara davranmaları bir hoca koluma vurdu o kadar kötü yanı anlatım tarzlarına kadar, evet sabır isteyen işleri var evet bir sürü insanla uğraşıyorlar evet işleri çok zor ama insanların heves ve isteğini kirmamalari gerekiyor insanları arabadan kursdan sogutmamalari gerekiyor üniversite mezunuyum derece ile mezun oldum ama bu direksiyon sınavı gerek hocaların öfke kontrol mekanizmalarının çalışmamsi gerek benim çok aşırı heyecan panik yapmam , ilk dersde daha iyi araba sürüyordum , şuan ikinci direksiyon sınavından kaldım ben hakkımı kesinlikle helal etmiyorum orası ayrı bir konu ama en azından dosyam yanmadan ehliyetimi almam lazım arkadaşlar sizler nasıl davrandiniz ehliyeti alirken üç de yada dört alayim artık nefret geldi su kursdan dosyası yanan arkadaslar yardımcı olabilir misiniz? Bu arada ilk sınavda stop tan kaldım ikinci sınavda araba rampada geri geri gidiyor diye kaldım derslerde daha iyiydim heyecan yapınca her şey kalıyor kırmızı ışıkta bile geçene komisyon sınavdan geçirmiş ama beni geri geri gittim diye her iki sınavda da daha park alanına bile gelemeden bıraktılar :( Bu arada bugün bir com sektör de denetleme yapılırken, mesela mağazalarda gizli müşteri var satış danismanlarina not veriyor , yada bir çok sektör çağrı merkezleri arayıp denetleniyor, ehliyet kurslarında MEB tarafından denetlenmeli özellikle direksiyon dersleri verilen eğitim çok kötü, insan parasıyla rezil oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Direksiyon Sınavı 2 Hakkım Kaldı

-
-
Otomatik vites alsaydın geçerdin dosya yanar bence parka bile gelememissin en zor kisim park zaten.Yeni dosyada otomatik vites al hatta dosyayi kapattir bosa para verme sinava yeniden girmek icin 500 lira veriliyor sanirim yeniden baska yere kayit ol otomatik vites al zararin neresinden dönersen kârdır. Arabaya hiç ilginiz yoksa 0 dan manuel vites öğrenmek çok zordur özellikle 18 20 yasinda falan değilseniz daha da zordur. Ben 26 yasindayım arabaya ilgim 0 di 0 bilgi ile geldim kursa otomatik vites ehliyeti aldim kafam rahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 9 Şubat 2022; 23:49:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi güzel diyorsunuz da manuel olmuş 100 bin otomatiğe kim güç yetire?
-
Araba alamayacak birisinin zaten manuel ehliyet almasinin tek sebebi iş için olabilir zaten artik şirket arabalarıda otomatik vites oluyor ticari arac kullanmıyorsan. Kendi arabani aliyorsan otomatik vites her turlu parasina değer bana göre.
Benim girdiğim dönemde aşırı kolaydı. Ama eşim alacağı zaman aşırı zorlandı. 2 kez direksiyon sınavından kaldı. En son sinirden ağlayacaktı da üçüncüde geçti artık. Çok kafaya takmayın bence, stres oldukça her şey daha da zorlaşıyor zaten. Yanarsa da otomatik alırsınız çok kafa yormayın.
-
sınav sırasında bu hareketi yap
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
27 yaşındayım arabaya ilgim 0 bulunduğum yerdeki kursta otomatik yoktu, o yüzden manuel almak istedim yani zor evet ama kurs ve hocalar da kötü olunca size psikolojik baskı yapınca gecemiyorsunuz ben sadece parama acıyorum hakkımı helal etmiyorum derslerde gayet iyiyim ama heyecan dan daha önce arabam olmadığı için de zorlanıyorum direksiyon hakimiyetim yok çok fazla panik yapıyorum
Sağlık olsun diyeceğim bende kadınım , ve inanın hocalar vasat eğitim veriyorlar siz zaten 0 bilgi ile gittiğinizi söylüyorsunuz onlar en ufak bir hatada sizi panikletiyorlar , evet çok zor gerçekten geçmesi ve zeka ile alakası yok sınıf birinciliğim var mesela ama 2 hakkımda gitti inşallah 4 de batı geçerim yoksa o kursdan arkama bile bakmadan kaçıp otomatik almaya çalışacağım parama ve emeğine yazık haftasonlarimi mahveffi kurs , ben kesinlikle kursa hakkımı helal etmiyorum .
Keşke yorum yapmasanız da bir düşünseniz bu insan niye otomatik kadar kolay marken manuel almak zorunda kaldı diye nasıl fikir
Kurs ortami onemli,bide kurs aracinizla baya vakit gecirin imkan varsa kullanin,genelde kadinlar baya panik oluyo kursta kullanirken.
Sinav gunude gecip kalman sans, gozetmenler-gunun hangi saatinde girecegin vs ,
Ben ehliyet kursuna yazildigimda daha onceden 1-2 kez arac kullanmistim sadece o da 5-10 dk anca surmustum,tekte gectim sonra(kursta baya takildim ama hergun erkenden gidiyodum)
Tanıdık varsa onun araçta pratik yapın yoksa zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracım yok bir de imkanım da yok birisinin arabası ile çalışayım
-
Tanıdık yok
-
Kursta kursun araciyla caliscaksin zaten,kendi aracinla degil,
Kursta kursun aracıyla çalıştım zaten
-
quote:
Orijinalden alıntı: Big Booble27 yaşındayım arabaya ilgim 0 bulunduğum yerdeki kursta otomatik yoktu, o yüzden manuel almak istedim yani zor evet ama kurs ve hocalar da kötü olunca size psikolojik baskı yapınca gecemiyorsunuz ben sadece parama acıyorum hakkımı helal etmiyorum derslerde gayet iyiyim ama heyecan dan daha önce arabam olmadığı için de zorlanıyorum direksiyon hakimiyetim yok çok fazla panik yapıyorum
Süre süre alışırsın, daha çok araç kullanman lazım. Kurs harici bulunduğun yerde birinden özel ders al, 4 saat falan iyi biriyle çalışsan gözün kapalı sürersin hiç panik yapmazsın bir daha. Bir de arabaya kırılacak bir şeymiş gibi nazik davranma, sert kullan biraz sonra emin ol o heyecan geçecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 15 Şubat 2022; 12:14:12 > -
Teşekkür ederim bir de bu şekilde deneyeceğim :)
-
otomatik veya manuel alman umurumda değil ki niye ona taktın ben komik olduğu için o videoyu attım.
geçen yaz bende girdim, biraz tehlikeli sürüyorsun falan dedi istese bırakırdı ama bırakmadı.
yokuşta araba geri giderse kalırsın onu iyi gözetmen bile bırakıyor.
Arabası olan bir arkadaşın bir akraban varsa ders almaya bak. İşin püf noktalarını öğretecek biri olursa tek seferde geçersin. Muhtemelen evinizde araba yok senin de hiç tecrüben yok. Bunlar gayet normal kardeş. Ümidini yitirme.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Big Booble27 yaşındayım arabaya ilgim 0 bulunduğum yerdeki kursta otomatik yoktu, o yüzden manuel almak istedim yani zor evet ama kurs ve hocalar da kötü olunca size psikolojik baskı yapınca gecemiyorsunuz ben sadece parama acıyorum hakkımı helal etmiyorum derslerde gayet iyiyim ama heyecan dan daha önce arabam olmadığı için de zorlanıyorum direksiyon hakimiyetim yok çok fazla panik yapıyorum
Otomatik vites olan başka bir kursa gitmeni tavsiye ederim dosyayi kapat bosuna sinav parasi verme.Hocalar zaten 2-3 kere yapamadiktan sonra bununlami ugrasicam diyip azarlamaya basliyor her yerde boyle bu kursun sahibinin tanidigi falan değilsen. Gercekten manuel kullanilmaz zaten rahat değil arabami suruyorsun iskencemi cekiyorsun belli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 15 Şubat 2022; 20:37:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- göz ölçüm cihazı yanlış ölçer mi
- en çok şikayet edilen banka
- flagyl 500 mg kullanıcı yorumları
- memurlarda yüksek lisans maaş farkı
- oralet zararlı mı
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- en ilginç rekorlar
- ince belli çay bardağı emojisi
- samsung projeksiyonlu telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X