Merhaba arkadaşlar. Ağustos ayında sıfır Toyota Corolla marka bir araç aldım. Oturduğum semtte çok fazla çocuk var ve araçların etrafında oyun oynuyorlar. 15 gün içerisinde birkaç kılcal çizik görünce eylül ayında iyi bir markadan seramik kaplama yaptırdım ama maalesef ömrü 3 ay sürdü. Ben de bu sebepten ötürü şeffaf kaplama yaptırmak istiyorum.
Yaptırma Gerekçelerim:
- Müstakil bir evimiz var ve mahallede çok çocuk var. Uyarmamıza rağmen araçlara zarar vermeye devam ediyorlar.
- Evimizde 2 tane oldukça büyük çam ağacı var ve aracın tavanına reçine akıtıyor. Çıkarması ise oldukça zahmetli.
- Ufak tefek sürtünmelere karşı korusun, öndeki araçlardan fırlayan taşlar araca zarar vermesin.
İnternette araştırdığım kadarıyla iki türlü kullanıcı var. Yaptırdıktan sonra söküm esnasında boyayı da kaldıran folyolar. Bir de yıllarca kullanmasına rağmen çok memnun kalan kişiler var. Benim merak ettiklerim ise şunlar:
- Bir folyonun ömrü ne kadardır?
- Hangi marka ve hangi malzemeyi kullanmak gereklidir?
- Çizikten ya da lekeden kurtulayım derken daha büyük maddi zararlara neden olabilir mi?
Yardımlarınız için teşekkürler.
Popüler Forumlar Bölümünde Artık Konu Dışı Yok
|
DH Konu Dışı Whatsapp Grubu
Böyle bir grup var mı zırtlanlar? Yoksa da artık açmanın vakti geldi diyorum.
trplayer nerede sorunsalı
Vaktiyle bir abimiz vardı ''hoş geldin arkadaşım'' diyerek milleti karşılardı. Bayağıdır gözükmüyor. Bilgisi olan var mı?
Silinsin
|
|
|
Silinsin
|
|
Meslek: Öğretmen
İlgi Alanları: Teknoloji, Sinema, Müzik, Kitap, Araştırma, Spor
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.181
İkinci El Bölümü Mesajları: 67
Konularının görüntülenme sayısı: 84.652 (Bu ay: 2.379)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.823 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic