Bildirim
[BİTTİ]Xiaomi Redmi S2 3/32 1199 +Kargo (Gittigidiyor)
Karrimor Edmonton Weathertite Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFFNPS2H
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu sabah 1480 tl ye A2 lite aldım. Kvk garantili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3/32 aldiginizi tahmin ediyorum. 4/64 ise nereden aldiginizi paylasirsaniz gercekten sicak olur.
Redmi s2 ile a2 lite 3/32 hemen hemen ayni cihazlar gibi aradaki yaklasik 300 TL farka deger mi diye bi tartismak lazim. Sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thurguth -- 19 Ekim 2018; 22:30:46 >
Peki s2 ile 4/64 arasında ki farka değer mi?
Nerden aldığınızı yazsanız şu mesajınızdan daha faydalı olurduquote:
Orijinalden alıntı: rasmus61
Haklısın gg dan cepport adlı satıcı, 32 gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus61 -- 20 Ekim 2018; 0:13:15 >
Ben olsam da A2 lite i alırdım. KVK garantili olması ve full HD ekran olması 280 liralik farka değer.quote:
Orijinalden alıntı: rasmus61
Modeli hızlı söylerken sövdüğümü zannetti birçok kişi ben de almaktan vazgeçtim.
A2 lite ile bunu karşılaştırmak hatadır,A2 lite saf android bi kere,bunu hiç girmeyecem lakin kamera yönünden de s2 çok çok iyi..s2 3080 pil ancak 720p ekran ve miui kotarıyor işi..ayrıca xiaominin farklı ve kaliteli panel kullandığı nadir modellerden S2..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1280 yazıyor
Aynı fiyatda olsaydılar bir kere dha düşünürdüm ancak arada fiyat farkıda olunca ben tercihimi S2 den yana kullandım. Ama a2 lite da kvk garantili olduğu için alınır fiyat sunuyor bence. -
Kvk lı olduğu için almamalısınız zaten hala eski Kvk sanıyorlar,popülerde ki konuyu bi okuyun
Şimdi okudum, tavsiyeniz için teşekkürler. -
Sonuç olarak hangisini alırdınız?quote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
A2 lite ile bunu karşılaştırmak hatadır,A2 lite saf android bi kere,bunu hiç girmeyecem lakin kamera yönünden de s2 çok çok iyi..s2 3080 pil ancak 720p ekran ve miui kotarıyor işi..ayrıca xiaominin farklı ve kaliteli panel kullandığı nadir modellerden S2..
Tabiki s2
ben de mi mix2 alcaktım da söylemesi tehlikeli hocam. adını duyan küfür mü ediyon lan diyoquote:
Orijinalden alıntı: MüdavimBey
Modeli hızlı söylerken sövdüğümü zannetti birçok kişi ben de almaktan vazgeçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 21 Ekim 2018; 23:51:47 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X