Uygulamayı ilk kez indirip kaydolanlanlara 15.000 puan veriyor 150 tl yani |
Shell 150 TL Yakıt
-
-
Başka bir şart yok mu deneyen var mı -
Ben yapmıştım ertesi gün hesabıma yattı 15.000 puan
-
Geçen ay yapmıştım sorunsuz kullandım. Yakıt alırken pompacı arkadaşa söylemiştim 150 tl indirim yaptı. Uygulamayı indirip ilk kez kayıt oldum. 1-2 içinde puan yattı sonra da gidip shellden indirimli yakıt aldım. Sonraki alışverişlerden de puan veriyor ama çok az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğburger -- 2 Ağustos 2024; 14:14:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: çiğburger
Geçen ay yapmıştım sorunsuz kullandım. Yakıt alırken pompacı arkadaşa söylemiştim 150 tl indirim yaptı. Uygulamayı indirip ilk kez kayıt oldum. 1-2 içinde puan yattı sonra da gidip shellden indirimli yakıt aldım. Sonraki alışverişlerden de puan veriyor ama çok az.Evet Shell çok az puan veriyor. En iyi puan veren hangisi acaba?
-
150 TL lik hediye yakıtı alırken tel.no veriyorsunuz da kod mu geliyor.
-
-
Yanlış hatırlamıyorsam evet, tek kullanımlık şifre gelmişti diye hatırlıyorum. 20 gün önce falan yapmıştım emin olamadım.
-
Teşekkürler. Birden fazla tel no ile aynı plakada faydalanabiliyor muyuz acaba -
indirip üye oldum ancak yapmamız gereken bir şey var mı ekstradan? Bu uygulama yenilenmiş sanırım.
-
Aynı plaka olmuyor hocam
-
Bende tanımlı olan plakayı silip başka numaraya mı tanımlama yapmalıyım ozaman
-
Teşekkürler hocam -
Teşekkürler -
Kazanılan indirim kodu kaç günlük acaba -
İndirince herhangi bir işlem yapmamıza gerek yok sanırım otomatik geliyor doğru mudur ? Bir de bu puanı nasıl kullanıyoruz onu da anlamadım. -
Kendi telefonuma tanımlı olan uygulamadan telefonumu silip başka tel no ya tanimlasak oluyor mu? -
Üye olduktan sonra farklı plakalı bir araç için kullanılabilir mi -
Dün kayıt oldum hala yatmadı puan -
onay maili bile yollamayı basaramayan uygulama
shell kendını gelıstırmesı zaten ımkansızdı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu ülke insanından nefret etmek için bir başlık daha… 1 tane neyinize yetmiyor? Nedir bu aç gözlülük? Yeter ya!
|
Senin gibi şark kurnazlarını düşünüp plaka üzerinden veriyorlardır hakkı. Yoksa sizin gibiler yedi sülalesi üstüne üyelik açıp o kampanyanın anasını ağlatırdı. |
Puan kullanamayan varsa pompayı depoya taksın, pompada ekran üzerinde "h" harfine bassın, plakayı girsin ,kaç tl alıncaksa miktarı yazacak, sms gelecek size kodu söyleyin ve görevli boynundaki kartı makinaya okuttumu yakıt vermeye başlar.
Bu şekilde kullandım |
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- shell 150 tl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X