< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Shell 150 TL Yakıt (3. sayfa)
-
-
Benim de yatmış
Teşekkürler
Nasıl kullanıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam 5 dk önce mail attım neden puan gelmiyor diye, bi baktım ki mailden 1 dk sonra puan yüklenmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam olarak kaç puan geliyor arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2 gün sonra geldi teşekkürler motosiklete benzin alacaktım iyi oldu
-
3 plaka 3 hat 450 TL iyi oldu gençler.
Bende merak içinde yım ne yapsam bilmiyorum
150 TL değerinde puan yatmış hocam, kayıtlı plakalı araçla gidip shellden yakıt alabilirsiniz. Shell puan kullanacağım deyin almadan önce. Size yardımcı olurlar.
Merhaba şimdi arayıp öğrendim 180 gün kullanım süresi var dediler
Senin gibi şark kurnazlarını düşünüp plaka üzerinden veriyorlardır hakkı. Yoksa sizin gibiler yedi sülalesi üstüne üyelik açıp o kampanyanın anasını ağlatırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 6 Ağustos 2024; 11:54:12 > -
Kayıt oldum bakalim gelirse motorun depoyu fulleyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
En iyi total veriyor şuanda. En az %5 ve her hafta uygulamada çark var.
https://club.guzelenerji.com.tr/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
250 liralık benzin aldım ekranda 100 lira gösterdi 150 lirası uygulamadan gitti
pompacıya söyleyin. telefona kod geliyor onu veriyorsun para ordan düşüyor.
-
Hocam ben direk puani alayim dedim plakayi girdi okutmaya caisti yetersiz bakiye uyarisi veriyor deyip işlemi baslatmadi ama sms falanda gelmedi pompaci işlemi yanlış mi yapti yoksa iceriden kasadan mi kullanicaz puani
Ben dün pompacıya söyledim puan kullanmak istiyorum diye plakayı girince sms geldi onu söyledim ve kullandım sonrasında fişimi de verdi, ancak ilginç olan halen yakıt puanlar düşmüş gözükmüyor 15.000 puan duruyor muhtemelen biraz geç algılıyor uygulama
-
dediğim gibi 150 alma da 200 liralık al cünkü benzin koyunca ekranda 100 tl cıktı benim. 250ydi 100 cıktı. sen direkt 150 aldığın için sistem kabul etmemiştir.
-
Sadece puani mi kullandiniz hocam yoksa 200-250 lik alip 150 sini mi puandan kullandınız?
150 tl lik puanı kullandım.Ekstra yakıt almadım. Ama sistem anladığım kadarıyla puanın tamamını kullandırmıyor 148 tl puan kullanmış pompacı 2 tl varsa ver abi dedi şimdi baktım 1 gün sonra sisteme geçmiş 2 tl puan kalmış.Yani 148 tl yakıtpuan 2 tl nakit ödemiş oldum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X