Faturasız Hattan Faturalı Hatta Geçiş Ücreti
Arkadaşlar faturasız hat kullanırken faturalı hatta geçtim. Faturamı kontrol ettiğimda belirtilen tutardan azda olsa fazla geldiğini fark ettim. Müşteri hizmetlerini arayıp sordum?
El cevap: Faturasız hattan faturalı hatta geçtiğiniz için 19₺ devir ücreti alınıyor dendi.Ne devri hat dün de benim adıma bugün de benim adıma değişen ne cevap yok.Bana dayanak belirtin diyorum papağan gibi aynı şeyi söyleyip durdu.Başına gelen var mı?
Bu dolandırıcılar sınır tanımıyor Btk şikayet etsen boş her yaptıkları yanlarına kalıyor nasıl olsa
Hadi gözümüz aydın "Sınırsız Alan" ücretli oldu
Daha önce zaten video yükleme ücretli olmuştu şimdi fotoğraf yüklemekte ücretli oldu
Arkadaşlar Alarko kombim ayarlanan sıcaklığa hızlı bir şekilde ulaşıp sonrasında sıcaklık hızlı bir şekilde düşüyor. Bu durumun yukarıdaki ayar ile bir alakası var mı?
Oldum olası verim alamadım şu kombiden peteklerin altı ısınmıyor ne yaptımsa ( petekleri temizledim, dönüş filtresini sık sık temizliyorum ki genelde temiz, sirkülasyon pompası son ayarda)
Arkadaşlar Ön Lisans Adalet mezunuyum .Direkt AÖF Kamu Yönetimi 3.sınıfta devam etmem mümkün mü?
DGS mı girmek gerekiyor?
Teşekkürler
PTT ne işe yarar?
Arkadaşlar 08.12.2020 tarihinde tarafıma Aps ile Bursa'dan bir zarf gönderildi. İçinde sadece bir belge var. Gönderi(16.25₺ ücret ödeyerek)
12.12.2020 tarihinde bulunduğum ile geldi ve o gün bu gündür "zimmete alındı" ibaresi ile bekliyor. Bugün ayın 24 yani 12 gündür bekliyor arayan soran hele hele ya bu gönderi bize teslim edelim diye verildi işimizi yapalım diyen yok. 4441788 nolu telefona ulaşmak imkansız yazılı olarak şikayet oluşturdum 1 hafta sonra cevap geldi yoğunuz. Cevabın üzerinden 1 hafta daha geçti yine arayan soran yok. 4441788 nolu telefonu 1 kere düşürebildim durumu anlattım yetkili sizi ilgili birime aktarıyorum önce 2 sonra 7 ye basın dedikten sonra telefon kapandı (kapandı mı kapattılar mı bilemem) bugün yine telefonu düşürdüm yine aynı hikaye...Derdimi anlattım yetkili bekleyin dedi sonrası malum telefon yine kapandı.
Demem o ki siz siz olun PTT denen illet bulaşmayın
Dershane Taksidi
|
Dershane Taksidi
|
Canım Kendim 25+25
Yüklediğin Kadar Kazan
Dolandırıcılarrr... Sinemalarda...
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 625
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 33.785 (Bu ay: 346)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 64 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar