Arkadaşlar faturasız hat kullanırken faturalı hatta geçtim. Faturamı kontrol ettiğimda belirtilen tutardan azda olsa fazla geldiğini fark ettim. Müşteri hizmetlerini arayıp sordum? El cevap: Faturasız hattan faturalı hatta geçtiğiniz için 19₺ devir ücreti alınıyor dendi.Ne devri hat dün de benim adıma bugün de benim adıma değişen ne cevap yok.Bana dayanak belirtin diyorum papağan gibi aynı şeyi söyleyip durdu.Başına gelen var mı? Bu dolandırıcılar sınır tanımıyor Btk şikayet etsen boş her yaptıkları yanlarına kalıyor nasıl olsa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.yigit -- 29 Eylül 2024; 19:31:58 > |
Faturasız Hattan Faturalı Hatta Geçiş Ücreti
-
-
Yeni mi çıkmış başka temsilciye bağlanın sorun
Yada faturanızı buraya ekleyin bakalım -
2 müşteri hizmetleri çalışanı ile görüştüm ilki sizi ilgi bölüme baglıyorum diye beni def etti( hiçbir yere bağlanmadan telefon kapandı) ikisi de aynı şeyleri tekrarladı
Fatura ekledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.yigit -- 29 Eylül 2024; 19:32:35 > -
Pdf olanı ekleyebilirmisin yada alt tarafında yazar
kaç lira gelecekti ki ne kadar kaldı .
görünen ekstra eski telsiz kullanım vergin eklenmiş başka görünmüyor
-
Vergi var faturanızda 106.64 TL tarife ücretiniz görünüyor
14.94 vergiyi ekleyince size 121,50 TL fatura gelecekmiş
sizin eskiden kalan vergi borcunu olduğundan o eklenmiş ödediyseniz btk şikayet edin detaylı incelerler sıkıntı varsa düzelir
-
Herhangi bir borcum yok. Daha önce 3 aylık paket kullanıyordum vergi v.s paket ücretine dahildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.yigit -- 29 Eylül 2024; 20:15:52 > -
3 aylık paketi Türktelekomda mı aldınız peki ? Türktelekomda aldıysanız verginin dahil olduğunu kim dedi size ?
-
Paket içeriğinde yazıyordu -
Eminmisiniz ?
-
Eminimde diyelim ki değilim hem müşteri hizmetleri hemde faturada aleni belirtmişler
-
Faturanızda devir ücreti adı altında bilgi var mı ?
3 aylık paket aldığınızda vergi ödediğinize dair bilgi var mı ?
ben cevaplayım yok
Faturasızdan faturalaya geçişte devir ücreti diye bi ücret yok
Faturanıza geçmiş ayların vergisi eklenmiş bir sonraki aya normale dönecektir
-
Şuana kadar 3 fatura oluştu üçünde de bu ücret var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.yigit -- 29 Eylül 2024; 21:51:32 > -
3 faturada devrediyon demek ki
Ne zamandır Faturasızdasınız ne zamandır vergi ödemiyorsunuz müşteri hizmetleri görür
ne zamana kadar geleceğinin bilgisini size vermeleri lazım
veremiyorlarsa btk yazın size doğru bilgiyi verirler
-
Tarife ücretinin üstüne her ay bu yılki ücreti 15TL civarı olan TKÜ kesilir ve her sene de zam gelir o normaldir, ama kalan 5TL niye bilmiyorum.
Edit: Büyük ihtimalle faturasız kullanırken ödemediğiniz TKÜ borcunuz var onu da taksit taksit yansıtıyorlar ek olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 1 Ekim 2024; 12:2:44 > -
Faturasızda iken ödenmemiş Telsiz Kullanım Ücreti borcu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X