Şimdi Ara

Faturasız Hattan Faturalı Hatta Geçiş Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar faturasız hat kullanırken faturalı hatta geçtim. Faturamı kontrol ettiğimda belirtilen tutardan azda olsa fazla geldiğini fark ettim. Müşteri hizmetlerini arayıp sordum?

El cevap: Faturasız hattan faturalı hatta geçtiğiniz için 19₺ devir ücreti alınıyor dendi.Ne devri hat dün de benim adıma bugün de benim adıma değişen ne cevap yok.Bana dayanak belirtin diyorum papağan gibi aynı şeyi söyleyip durdu.Başına gelen var mı?

Bu dolandırıcılar sınır tanımıyor Btk şikayet etsen boş her yaptıkları yanlarına kalıyor nasıl olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.yigit -- 29 Eylül 2024; 19:31:58 >

• Yeni mi çıkmış başka temsilciye bağlanın sorun
    Yada faturanızı buraya ekleyin bakalım
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

2 müşteri hizmetleri çalışanı ile görüştüm ilki sizi ilgi bölüme baglıyorum diye beni def etti( hiçbir yere bağlanmadan telefon kapandı) ikisi de aynı şeyleri tekrarladı

Fatura ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.yigit -- 29 Eylül 2024; 19:32:35 >
  • d.yigit D kullanıcısına yanıt

Pdf olanı ekleyebilirmisin yada alt tarafında yazar

kaç lira gelecekti ki ne kadar kaldı .

görünen ekstra eski telsiz kullanım vergin eklenmiş başka görünmüyor

Vergi var faturanızda 106.64 TL tarife ücretiniz görünüyor

14.94 vergiyi ekleyince size 121,50 TL fatura gelecekmiş

sizin eskiden kalan vergi borcunu olduğundan o eklenmiş ödediyseniz btk şikayet edin detaylı incelerler sıkıntı varsa düzelir

Herhangi bir borcum yok. Daha önce 3 aylık paket kullanıyordum vergi v.s paket ücretine dahildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.yigit -- 29 Eylül 2024; 20:15:52 >

3 aylık paketi Türktelekomda mı aldınız peki ? Türktelekomda aldıysanız verginin dahil olduğunu kim dedi size ?

• Paket içeriğinde yazıyordu

Eminmisiniz ?

Eminimde diyelim ki değilim hem müşteri hizmetleri hemde faturada aleni belirtmişler

Faturanızda devir ücreti adı altında bilgi var mı ?

3 aylık paket aldığınızda vergi ödediğinize dair bilgi var mı ?

ben cevaplayım yok

Faturasızdan faturalaya geçişte devir ücreti diye bi ücret yok

Faturanıza geçmiş ayların vergisi eklenmiş bir sonraki aya normale dönecektir

Şuana kadar 3 fatura oluştu üçünde de bu ücret var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.yigit -- 29 Eylül 2024; 21:51:32 >

3 faturada devrediyon demek ki

Ne zamandır Faturasızdasınız ne zamandır vergi ödemiyorsunuz müşteri hizmetleri görür

ne zamana kadar geleceğinin bilgisini size vermeleri lazım

veremiyorlarsa btk yazın size doğru bilgiyi verirler

Tarife ücretinin üstüne her ay bu yılki ücreti 15TL civarı olan TKÜ kesilir ve her sene de zam gelir o normaldir, ama kalan 5TL niye bilmiyorum.

Edit: Büyük ihtimalle faturasız kullanırken ödemediğiniz TKÜ borcunuz var onu da taksit taksit yansıtıyorlar ek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 1 Ekim 2024; 12:2:44 >
  • Faturasızda iken ödenmemiş Telsiz Kullanım Ücreti borcu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.