Şimdi Ara

Vodafone Faturasız Yeni Hat Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
29.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır Vodafone faturasız hat almayı düşünüyorum da güncel fiyatı bilen var mı?

• en ucuzunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar
  • ben zonguldaktan en ucuzunu 9.90 a aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

ben zonguldaktan en ucuzunu 9.90 a aldim

acik hat mi aldiniz ? en ucuz hat 30 tl den basliyor.

• yok yeni hat icinde 5 lira yuklulerden aldim

• quote:

yok yeni hat icinde 5 lira yuklulerden aldim

zonguldakta hangi bayiden aldınız acaba.? bende yeni hat almayı düşünüyorumda. bayiiye özel kampanya falanmı vardı

• carsidaki vodafone subesinden aldim köksal telekom,ama ay sonu kampanyasi vardi sanirim yaklasik 2 ay oldu,bayiden bayiye degisiyor hani bi bayi vodafone a numara tasiyana bluetooth kulaklik veriyordu biri vodafone cantasi,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

quote:

ben zonguldaktan en ucuzunu 9.90 a aldim

nasıl 9 lira ya? başkasının adına kayıtlı açık hat mı aldınız? ben kendi adıma kayıtlı ve 5 tl yüklü hattı 32 liraya aldım geçenlerde. eski vodafone'luyum, sırf özgür komple için yeni hat aldım

valla hocam hat benim adima tarife degisikligi bile yaptim 542 den,zaman zaman kampanyalar oluyor senin acelen vardir almissin ben gorunce aldim

• eyvallah hocam darisi herkesin basina

• istanbulda yok mu vodafone ucuz hat
  • 52radikal 5 kullanıcısına yanıt
    ben de geçen yıllarda almıştım Ankara'dan 9liraya sıfır hat... daha da bulamadım.. hele İstanbul'da 35 tl diyorlar :S
  • cekmiyor vodafone uzak durun. Heleki faturalıya bulaşmayın, boş çeke imza atıp verin daha mantıklı o derece yani Oyle teknikler geliştirmişlerki dolandırıcılıkta sınır tanımıyorlar artık. Türkiye Cumhuriyetiyle dalga geçiyor adamlar
  • şu an ne kadar vodafone faturasız hat ve hemen aynı gün icinde aciliyor mu ?
  • bugun sordum 39 liraymış içinde 10 lira yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impressM -- 19 Kasım 2013; 17:47:39 >
  • evet çok pahalı.. ben turkcell almıştım bikaç sene önce 8 liraya şimdi yok.. operatör farketmez uygun fiyatlı bulsam.. faturalı hatları ücretsiz veriyor bayilerin çoğu, öyle alıp faturasıza geçsek geçiş ücreti var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

evet çok pahalı.. ben turkcell almıştım bikaç sene önce 8 liraya şimdi yok.. operatör farketmez uygun fiyatlı bulsam.. faturalı hatları ücretsiz veriyor bayilerin çoğu, öyle alıp faturasıza geçsek geçiş ücreti var mı acaba?

orda bir kelime oyunu var, oyuna gelmeyin. Hattı satarken ücretsiz diyorlar, doğru o an sizden bir ücret talep edilmiyor. Sonra 12 ay boyunca her ay 5 lira vergi geliyor. 60 lirayı sizden taksit taksit alıyorlar. Faturalıdan faturasıza geçişte yapabilirsiniz, bu sefer 60 lira tek fatura olarak gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

evet çok pahalı.. ben turkcell almıştım bikaç sene önce 8 liraya şimdi yok.. operatör farketmez uygun fiyatlı bulsam.. faturalı hatları ücretsiz veriyor bayilerin çoğu, öyle alıp faturasıza geçsek geçiş ücreti var mı acaba?

orda bir kelime oyunu var, oyuna gelmeyin. Hattı satarken ücretsiz diyorlar, doğru o an sizden bir ücret talep edilmiyor. Sonra 12 ay boyunca her ay 5 lira vergi geliyor. 60 lirayı sizden taksit taksit alıyorlar. Faturalıdan faturasıza geçişte yapabilirsiniz, bu sefer 60 lira tek fatura olarak gelir.

teşekkür ederim.. zaten vardır bişey herkes o şekilde alırdı o zaman diye düşünüyodum da çözememiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

teşekkür ederim.. zaten vardır bişey herkes o şekilde alırdı o zaman diye düşünüyodum da çözememiştim

Sim kart üretim ücreti
    Devlet tarafından alınan hattın ilk açılış ücreti (Faturalı hatlarda taksit taksit alınan bu ücretl kontürlü hatlarda peşin alınıyor. Ayrıca açıldıktan sonra alınan aylık 1,10 TL olan ücreti demiyorum)
    içindeki kontürün fiyatı
    Bayinin satış primi

Bunları topladığında kontürlü hat 30-40 tl civarında oluyor.

• bu arada telsiz kullanım ücreti ilk ay 1.45 sonraki aylar ise 1.35 tl oldu bilginize
  • konuyu yeniden hortlatıyorum kusura bakmayın

güncel fiyat bilgisi verebilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.