Şimdi Ara

Turkcell,Vodafone,Avea Numara Taşınabilirliği Uyarı Tonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
19.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Numara Taşınabilirliği uyarı tonu, 1/1/2016'ya kadar istemeyenlere verilmeyecek, bu tarihten sonra ise sadece isteyenlere verilecektir.
    Talebiniz 16 Mayıs 2015 tarihi itibariyle aktif olacaktır.

Turkcell Aboneleri:Aramalarınızda uyarı tonu duymak istiyorsanız E, istemiyorsanız H yazarak 6611’e iletebilirsiniz
    Bilgi için:
    www.turkcell.com.tr
    Numara Taşıma Uyarı Tonu Hakkında
    http://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/duyurular/numara-tasima-uyari-tonu-hakkinda

Vodafone Aboneleri: Aramalarınızda duymak istiyorsanız E, istemiyorsanız H yazarak 2222' ye ücretsiz gönderin.
    Bilgi için:www.vodafone.com.tr/VodafoneHakkinda/uyari-tonu.php

Avea Aboneleri: Aramalarınızda uyarı tonu duymak istiyorsanız E, istemiyorsanız H yazarak 5555’e iletebilirsiniz.
    Bilgi için:http://www.avea.com.tr/web/Hakkimizda/DuyurularDokumanlar/Duyurular/NumaraTasinabilirligiUyariTonu

PTTCELL Aboneleri:Aramalarinizda uyari tonu duymak istiyorsaniz E, istemiyorsaniz H yazarak 1788'e ucretsiz gonderin.
    Ayrıntılı bilgi: Pttcell internet sitesinden duyurular başlığı altında inceleyebilirsiniz.

Bimcell Aboneleri:
    Aramalarınızda uyarı tonu duymak
    istiyorsanız E, istemiyorsanız H yazarak
    4551’e iletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effect68 -- 29 Haziran 2015; 21:30:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Numara Taşıma Uyarı Tonu: Bilmen Gerekenler

Numara taşıma işlemi sırasında, farklı operatörlerden gelen aramalarda bir uyarı tonu duyulabilir. Bu ton, numaranın başka bir operatöre taşındığını belirtir. Uyarı tonundan rahatsız oluyorsan, kapatma işlemini gerçekleştirebilirsin.

Vodafone Operatör Değişikliği Uyarı Sesi Kapatma:

• Vodafone müşterisiysen ve uyarı sesini kapatmak istiyorsan, *123# tuşla ve arama tuşuna bas.
    • Ardından, "Ayarlarım" seçeneğini seç ve "Uyarı Tonları" seçeneğini devre dışı bırak.

Turkcell Farklı Operatör Uyarı Sesi Kapatma:

• Turkcell kullanıcısıysan, uyarı sesini kapatmak için 15522*0# tuşla ve arama tuşuna bas.
    • Gelen ekranda "Uyarı sesi kapatıldı" mesajını göreceksin.

Farklı Operatör Uyarı Sesi İptali:

• Hangi operatörü kullanırsan kullan, farklı bir operatörden gelen aramalarda uyarı tonu duyuyorsan, şu kodu tuşlayıp arayabilirsin: ##002#.
    • Bu kod, tüm operatörler için numara taşıma uyarı tonunu kapatır.

Uyarı tonunu kapatmak için verilen adımları uyguladıktan sonra, farklı operatörlerden gelen aramalarda artık uyarı sesi duymayacaksın. Bu işlem, numara taşıma işleminin tamamlanmasından sonra da geçerliliğini korur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2222 numarası Turkcell'e ait değil miydi ?
  • Bende ona şaşırdım zaten. Avea'lı bazı hatlarada gelmiş onlarda 5555'e göndermeleri yazıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim çalışıyor. Vodafone sanırım Turkcell ile ortak çalışmış.
  • Cok iyi guzel olmus sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ya ben oyle sandim da degilmis,bi ise yaramaz.

• Açıkçası ben bukadarını yapmalarını bile şaşırdım.

• :)

• Bana da şimdi geldi mesaj, yeni haberim oldu uygulamadan. Gönderdim mesajı hemen.
  • Tam anlayamadim birisi aciklayabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes - Benz

Tam anlayamadim birisi aciklayabilir mi?

Numarasını farklı bir operatöre taşımış olan kişiyi aradığınızda dılılıt dılılıt şeklindeki sinyal sesini duymak istemiyorsanız. Yukardaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

• effect68 kullanıcısına yanıt
    Tamamdir tesekkurler.

• Turkcell'in kısa numarası 2222'mi. Vodafone ve Avea duyurmuş hemen. Turkcell'in kısa numarasını hiç bir yerde bulamadım. 2222'i denedim ama tık yok.
    Şarapsızlar istemiyorlar tabi durmadan abone kaybettikleri için. Onlar yüzünden bu kadar sürdü bu işkence....
  • ben evet yazıp yolladım
    Bugun bana da geldi uyarı ton sms
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

ben evet yazıp yolladım
    Bugun bana da geldi uyarı ton sms

Uyarı sesini almak istiyorsanız E, almak istemiyorsanız H yazıp 2222'ye göndermeniz gerekiyor. 16 mayıstan itibaren isteğiniz uygulamaya geçecek.

• kermoooo kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in böyle bir ugulaması var mı? Bilmiyorum. Internetten biraz araştırdım böyle bir bilgiye rastlamadım. Müşteri hizmetleriyle görüşürseniz bilgi verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Turkcell'in böyle bir ugulaması var mı? Bilmiyorum. Internetten biraz araştırdım böyle bir bilgiye rastlamadım. Müşteri hizmetleriyle görüşürseniz bilgi verirler.

Turkcell H yazıp 2222 gönderirseniz hamilelik servisi aktif oluyor :)
  • Dikkatli karar vermek lazım farklı bir operatörü aradığınızı farketmeyeceksiniz kabul ederseniz. Bu nedenle fatura tutarınızda beklenmedk yükseklikler olabilir. Operatör bu güzelliği bize neden yapmak istesin? sorusunu sorup hareket etmek gerek :) Söz konusu Vodafone sa iki kere düşünün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazkadr10

Dikkatli karar vermek lazım farklı bir operatörü aradığınızı farketmeyeceksiniz kabul ederseniz. Bu nedenle fatura tutarınızda beklenmedk yükseklikler olabilir. Operatör bu güzelliği bize neden yapmak istesin? sorusunu sorup hareket etmek gerek :) Söz konusu Vodafone sa iki kere düşünün derim.

Usta artık her yöne tarifeler olduğundan eski sistem yok, herkes dakikalarına bakıyor vs.. dıt dıt sesini duymamak için güzel bir uygulama.

Turkcell hala bu şekilde bir uygulama yapmadı.
  • Bu arada Turkcell'in de uygulaması varmış

www.turkcell.com.tr
    Numara Taşıma Uyarı Tonu Hakkında
    http://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/duyurular/numara-tasima-uyari-tonu-hakkinda

Ancak mesajı gönderdiğimde eksik mesaj diyor..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.