Şimdi Ara

Ce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxlbrkt -- 5 Nisan 2022; 3:39:47 >

• Tv Konusun da eğer çok fazla kullanacaksan vodafone u tavsiye ederim çünkü turkcell in aylık paketinde 20 saat sınır var buna dikkat etmelisin.Görüntü kalitesinde iki operatörde oldukça iyi.Kanal sayısı Olarak Suan Vodafone Daha Çok Seçenek Sunuyor Diyebiliriz.Ancak Ben Lig Tv de İzlemek istiyorum dersen türkcell de aylık 20 saat 20 tl lig tv seçeneği de var.Belki Düşünürsün bu seçeneği.İnternet Konusunda kendin demişsin zaten vodafone da 250 mb 10 lira turkcell de 100 mb on lira diye.250 mb varken 100 mb almak pek mantıklı olmaz.Tabi Burda En çok Dikkat Etmen Gereken şey bulunduğun bölgede en çok hangi hattan 3g sinyali aldığın.Bu seçimindeki en baş unsur olmalı.Eğer Sormak İstediğiniz Başka Bir Soru Olursa yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxlbrkt

İnternet için zaten kararı verdim vodafone.Günde 2saat tv izlesem ayda 60saat yapar turkcell buna karşı ozaman yine tercih vodafone yanlız şunda karar veremiyorum acaba oturduğum yerde hangisini daha iyi olduğunu daha iyi çekeceğini vs. nasıl öğrenecem.

Gayet kolay mutlaka çevrende vardır turkcell vodafone kullanan arkadaşın akraban bunlardan rica edeceksin 3g telefonunla yada gene bir arkadaşını alırsın yanına evinin her tarafında test edersin yani başka türlü yapılacak bişi aklıma gelmiyor sonuçta adsl i test etme gibi bişi değil cep telefonu hareketli al arkadaşını yanına biraz test yapcaz de deneyin evinde mahallende hatta başka yerlerde kulanma imkanın varsa o civarlarda ensonunda kararını verirsin

• Avea alırsan interneti kullanamassınki çekmiyor adam akıllı herkes şikayetçi sadece telefon için alırsın.
  • mesenger için vodafone derim.
    ücretsiz kullandırıyor. internet paketinde sana kalır, diğer işlerinde kullanırsın
    avea en rezelat operatr şuanda. kesinlikle uzak durun derim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız internet
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.