Şimdi Ara

turkcell tarife saniye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcelin tarife saniye tarifesinde konusmanin dakikasi 12 kurusa denk geliyor ve lira yukleme zorunlulugu yok degil mi?

• Lira yükleme zorunluluğu yok ama çağrı başlatma ücreti 28 kuruş onun üzerine saniye ücreti 0.2 kuruş.. Yani ilk dakika 40 kurusa geliyo. Sonraki dakikalar 12 kuruş..
  • turkcelin cekim kalitesiyle birlikte, numara tasimaya aylik 40 lira da veriyorsa yasli insanlarin kullanmasi icin bundan daha uygun bir tarife var mi (diger operatorler de dahil) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzehirtr
    turkcelin cekim kalitesiyle birlikte, numara tasimaya aylik 40 lira da veriyorsa yasli insanlarin kullanmasi icin bundan daha uygun bir tarife var mi (diger operatorler de dahil) ?

O 40 lira hediye için en az 20 lira yüklemeniz gerekiyor. Ve o 40 lira tarife üzerinden değil. 15 sn 10 kuruş şeklinde kullanılabiliyo. O da 100 dk ya tekabül ediyo. Tarife saniye güzel tarife bunu kullanabilirsiniz. Ya da vodafone yeni cep1 ve hesabını bilen tarifeyede bi bakın derim.
  • su anda vodafone cep1 kullaniyoruz annemin hattinda. ve uzun zaman da kullandik. ve cok da uygun. numara tasima kampanyasindan ve kisiye ozel mesajlarindan cok faydalandik. benim memnuniyetsizligim vodafone nun tarifelerinden degil. 5 yada 6 kere telefon acik oldugu halde ulasilamiyor demesi moralimi bozdu. yasli insanlara cok acil bir durumda ulasilmasi gerektiginde bu ulasilamama durumunun tekrarlamasindan korktum ve turkcele gecmeyi bu yuzden dusundum. annemin teli samsung x210. belki telefondan kaynaklanmis olabilir ulasilamama durumu ama ben korktum bir kere.
    avea yi hic dusunmuyorum yukarida ki sebepten dolayi.
  • quote:

su anda vodafone cep1 kullaniyoruz annemin hattinda. ve uzun zaman da kullandik. ve cok da uygun. numara tasima kampanyasindan ve kisiye ozel mesajlarindan cok faydalandik. benim memnuniyetsizligim vodafone nun tarifelerinden degil. 5 yada 6 kere telefon acik oldugu halde ulasilamiyor demesi moralimi bozdu. yasli insanlara cok acil bir durumda ulasilmasi gerektiginde bu ulasilamama durumunun tekrarlamasindan korktum ve turkcele gecmeyi bu yuzden dusundum. annemin teli samsung x210. belki telefondan kaynaklanmis olabilir ulasilamama durumu ama ben korktum bir kere.

Avea ve vodafone düşünmüyorsanız turkcell de az ve kısa konuşanlar için en uygun tarife, tarife saniye bana göre. Ben de vodafone cepözgür ve turkcell tarife saniye kullanıyorum ve gayet memnunum. Tarife saniye güzel gerçekten aylık yükleme şartı olmaması da cabası.

Ekleme; Ulaşılamama sorunu telefonunuzdan kaynaklanıyo olabilir 5 yıldır vodafone kullanıyorum hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muko70 -- 5 Eylül 2010; 1:45:15 >

• tesekkurler muko. son bir soru sorayim. turkcelin tarife saniyesine tasinirrsak ve aylik 20 lira yuklersek numara tasima hediyesi olan aylik 40 lira ile birlikte surpriz kampanyasina katilip +100 dakika daha kazanabilir miyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bip Heryöne Dakika Paketleri
    7 yıl önce açıldı
    Vodafone Limitsizde Gizli Kota
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emin olmamakla beraber kazanabilirsiniz diye biliyorum.
  • sagol muko
  • Rica ederim.
  • unuttum sormayi. surpriz kampanyasini iptali etmeyi anlatmislar ama da katilim nasil oluyor. turkcelin sitesine baktim ama bulamadim.
  • Aç kapa 30 kuruş olduktan sonra saniye bazlı olmasının ne anlamı kalırki.Her görüşmede 30 kuruşu peşin aldıktan sonra ne yapıyim oteki dakikaları.

Faturasız Vodafon HESABINI BİLEN TARİFE yi incelemenizi öneririm. Saniyesi saniyesine ücretlendiriliyosunuz ustelik her yone dk. 30 kuruşa geliyor. Saniyesi yarım kuruş.

Örneğin 10 saniye konuştun Turkcelde 38 kuruş düşerken Vodafon HESABINI BİLEN TARİFEDE 5 kuruş düşüyor.ßß
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • cody haklisinda, tarifeler ihtiyaclara gore secilir. bu tarifeyi ve operatoru yukarida yazdigim kisiler icin ve yukaridaki sebepten dolayi uygun buldum. tarife konusunda turkcelde aylik yukleme zorunlulugu yok ve ayrica her gorusme 10 saniye surer diyede bir sart yok. 10 saniye nedir ki, ancak bir selamlasma. soyle de denilelebilir artilari bakimindan 1.aylik yukleme zorunlulugu yok 2. gorusmelerin 94 saniyeden fazla suruyorsa giderek kârdasin vodafone gore.
  • Panzehir: vodafonun tarifesindede her ay yukleme koşulu yok ;) ayrıca tarifeici dakikası 12 kuruş.
    Ben genelde arkadaşlarımla sık ve kısa konuşmalar yapıyorum. Nerdesin şuraya gel gibisinden konuşuyorum 30 saniyeyi geçmiyor.

Uzun konuşanlar için 5 10 dk. 40 kuruşluk tarifeler var zaten ve ilk dakikaya 40 kuruş ödedikten sonra ne gerek var bu tarifeye.
  • herkes ihtiyacina gore secer tarifesini. sana gore uygun tarife bence. ama coluk cocuk sahibi yasli insanlar icin uygun degil.
    su anda vodafone nun sitesine bakiyorum. 12 kurusdan yararlanmak icin yukleme kosulu var. diger durumlarda yani sn/5kurus durumunda yok.
    ve yine tekrarliyorum, konusmalarin her 94. saniyesinden sonra her saniyede 3 kurus kârli. 3 kurusun hesabini yapmak gibi olmasin ama oyle iste.
  • hayirli sahurlar. kadir gecemiz simdiden mubarek olsun
  • Sen halinden memnunsan sorun yok. Ben hesabını bilen tarifeyi kullanıyorum ve gayet memnunum. Elbet senin gibi her konusması 1.5 2 dk konuşanlar için turkcell ideal.

Dk. 30 kuruşu 60 a yani saniyeye bôlduğun zaman saniyesi yarım kuruş eder.

Telefonla 1 dk nın altında konuşanlar için vodafon hesabını bilen tarifeden uygun tarife yok. Saniye bazlıda en hesaplısı bu.

Bu arada sanada hayırlı kandiller panzehirtr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODY -- 5 Eylül 2010; 5:37:17 >
  • quote:

su anda vodafone cep1 kullaniyoruz annemin hattinda. ve uzun zaman da kullandik. ve cok da uygun. numara tasima kampanyasindan ve kisiye ozel mesajlarindan cok faydalandik. benim memnuniyetsizligim vodafone nun tarifelerinden degil. 5 yada 6 kere telefon acik oldugu halde ulasilamiyor demesi moralimi bozdu. yasli insanlara cok acil bir durumda ulasilmasi gerektiginde bu ulasilamama durumunun tekrarlamasindan korktum ve turkcele gecmeyi bu yuzden dusundum. annemin teli samsung x210. belki telefondan kaynaklanmis olabilir ulasilamama durumu ama ben korktum bir kere.

çok ilginç sayenizde bende bir şey öğrendim kızımda E71 TLF var arıyorum ulaşılamıyor diyor daha sonra bakıyorum hattı açık vadofonda böyle şeyler oluyor demek bende telefonu düşürdü yada bozuldu diye düşünüyordum

• Surpriz kampanya dediginiz nedir acaba?

turkcelle yeni gectim.mntden 40 tl gelecek.3gyi actiracagim 100 mb hediye gelecek.baska yararlanabilecegim kampanya varmi turkcellde?
  • peki faturalı hatlar için tarife saniye ücretlendirmesi de aynı mıdır? sitede aylık sabit ücret vergiler dahil 3,90 tl ve dk si heryöne 0,40 kuruş diyor. Bununda mi açılış 0,28 kuruş oluyor acaba? bilgisi olan varsa söylesin lütfen. 1 saate kadar numaramı turkcell faturalıya taşıyacağım.

Vodefone da bende de saçma sapan şeyler oluyor, tlf açık olduğu halde aradığınız numara kullanılmıyor diyor ve evde hiç çekmiyor. Yani vodafone selim in gökdelenlere çıkmasına veya yedikule zindanlarina gitmesine gerek yok. Direk bizim eve gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.