Şimdi Ara

TURKCELL DE PIN KODUNU NASIL DEĞİŞTİRİYODUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pin kodunu değiştirmem lazım da devamlı kontur çekiliyo muş ablamın hattından nasıl yapılacağını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell PIN Kodunu Değiştirme

Turkcell SIM kartınızın PIN kodunu değiştirmek, hesabınızın güvenliğini sağlamak için önemli bir adımdır. Mevcut PIN kodunuzu unuttuysanız veya değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin:

Telefon Ayarlarından Değiştirme:

• Telefonunuzun "Ayarlar" menüsünü açın.
    • "Güvenlik" veya "Kilit Ekranı ve Güvenlik" seçeneğine gidin.
    • "SIM Kart Kilidi" veya "SIM Kart Güvenlik Ayarları"nı bulun.
    • Mevcut PIN kodunuzu girin.
    • Yeni PIN kodunu iki kez girin.

Operatör Yardımıyla Değiştirme:

• Turkcell Müşteri Hizmetlerini 532 numaralı telefondan arayın.
    • Müşteri temsilcisine PIN kodunu değiştirmek istediğinizi bildirin.
    • Kimlik doğrulaması yapmanız gerekebilir.
    • Yeni PIN kodunu iki kez tekrarlayın.

Diğer Yöntemler:

• MyTurkcell Uygulaması: MyTurkcell uygulamasına giriş yapın, "Hesabım" bölümüne gidin ve "Güvenlik" sekmesinden PIN kodunuzu değiştirebilirsiniz.
    • Turkcell İnternet Sitesi: Turkcell web sitesine giriş yapın, "Hesabım" sayfasına gidin ve "Güvenlik" sekmesinden PIN kodunuzu değiştirebilirsiniz.

PIN kodunuzu değiştirirken aşağıdaki hususlara dikkat edin:

• Kolay tahmin edilebilecek veya kişisel bilgilerinizle ilgili PIN kodları kullanmaktan kaçının.
    • PIN kodunuzu güvenilir bir yerde saklayın.
    • PIN kodunuzu üç kez yanlış girerseniz, SIM kartınız bloke olabilir ve PUK koduna ihtiyacınız olabilir.

Bu adımları takip ederek Turkcell SIM kartınızın PIN kodunu kolayca değiştirebilir ve hesabınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Süperşifreden bahsediyorsan sifre yazıp 2222'ye gönderebilirsin.
  • Nasıl SüperŞifre Ögrenebilirim ?

Cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne SIFRE yazıp 2222'ye göndererek SüperŞifrenizi alabilirsiniz. SüperŞifreniz için gelen mesaj için hiçbir ücret alınmamaktadır.

SüperŞifremi nasıl değiştirebilirim ?

SüperŞifrenizi 5 farklı yoldan değiştirebilirsiniz:

Online İşlem Merkezi'ndeki Şifre Değişikliği butonunu kullanarak,
    Turkcell WAP İşlem Merkezi'nde yer alan Şifreli İşlemler menüsüne SüperŞifre'nizle giriş yaparak Abonelik İşlemleri listesinden:
    Digiturk Kanal 532'den SüperŞifre'niz ile giriş yaparak,
    Kiosklardan,
    444 0 532 ve 444 0 535 Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden, Sesli Yanıt Sistemi'ni kullanarak veya Müşteri Temsilcimize bağlanarak öğrenebilirsiniz

Umarım Sorun Hallolur (Sorun Süper Şifre Degilse Sorununu Tam Olarak Yaz Daha İyi Yardımcı Olalım)

• arkadaşlar pin kodundan bahsediyorum

puk kodundan doğru değiştiriliyomuş sanırım ona ulaşabildim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bi zahmet yardım ederseniz sevinirim
  • nasıl kontör çekiliyo anlamadım. pin kodu ile ne ilgisi var.şu sorununu biraz daha ayrıntılı olarak anlatsan daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

nasıl kontör çekiliyo anlamadım. pin kodu ile ne ilgisi var.şu sorununu biraz daha ayrıntılı olarak anlatsan daha iyi olur.

ya aslında ablam turkcell bayisine gittiğinde böyle şeylerin olduğunu söylemişler varmıs yani demişlerki pin kodunu değiştir düzelir demişler ama yardım etmemişler

puk kodundan değişeceğini sölemişler sanırım ama nasıl olduğunu ablam bilmiyo yani turkcell bayisindeykende bilmiyomus puk kodunu öğrensek değiştirebilirmiyiz

yada söyle sorayım ben pin kodunu değiştirmek istiyorum ne yapmam lazım...
  • pin kodunu telefonunun ayarlar bölümünden değiştirebilirisin.

ayrıca **04*eskiPIN*yeniPIN*yeniPIN# tuşlarına basarakta pin kodunu değiştirebilirsin.

ama telefondan nasıl kontör çekildiğini ve bunun pin kodu ile ne ilgisi olduğunu hala anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 26 Ağustos 2006; 13:32:08 >
  • quote:

pin kodunu telefonunun ayarlar bölümünden değiştirebilirisin.

ayrıca **04*eskiPIN*yeniPIN*yeniPIN# tuşlarına basarakta pin kodunu değiştirebilirsin.

ama telefondan nasıl kontör çekildiğini ve bunun pin kodu ile ne ilgisi olduğunu hala anlayamadım

valla bende başka birşeye dayandıramıyorum dostum sankı pın kodunu değiştirince düzelecek gibi geliyo bak demin telsim bölümün de de böle bi olay olduğunu gördüm gerçi onlar pin kodunu değiştirelim diye bişe dememişler ama ablama değştirmesini sölemişler

birde yukarıda yazmıs olduğun benımde fontunu büyüttüğüm bölümü msj olarak mı gönderecez yanı ayarlar bölümü yazmıssın ama

birde puk kodu ile alakası varmı pin kodunu değiştirmenin

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackBird34

quote:

pin kodunu telefonunun ayarlar bölümünden değiştirebilirisin.

valla bende başka birşeye dayandıramıyorum dostum sankı pın kodunu değiştirince düzelecek gibi geliyo bak demin telsim bölümün de de böle bi olay olduğunu gördüm gerçi onlar pin kodunu değiştirelim diye bişe dememişler ama ablama değştirmesini sölemişler

birde yukarıda yazmıs olduğun benımde fontunu büyüttüğüm bölümü msj olarak mı gönderecez yanı ayarlar bölümü yazmıssın ama

birde puk kodu ile alakası varmı pin kodunu değiştirmenin

pin değiştirmenin iki yolu var birinci yolu telefonun ayarlar bölümü diğeride benim verdiğim kod numarası. mesaj olarak göndermiceksin. telefonunda her hangibir bölümüne girmeden sanki bir yeri arıyormuş gibi bu kod numaralarını telefonuna yaz. mesala kontör sorgulamak için *123# tuşlarına basıyoruz buda onun gibi bişey ama pin kodunu değiştirmek için kullanılıyor .pin değiştirmenin pukla ilgisi yok. puk kodu sadece pin 3 defa yanlış girilmesi durumunda kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 26 Ağustos 2006; 14:48:17 >

• Ne alaka yahu? Pin koduyla sim kartını açıp kapatırsın.
    Kontör çalan adam , ablanın telefonunu eline alıp mesajla gönderiyorsa pin kodunu değiştirsen ne yazar , değiştirmesen ne yazar?
  • doğru söylüyosun. ablan pin kodunu birine verdiyse pin kodunu değiştirdikten sonra yine verir.
    quote:

Orjinalden alıntı: izmir_sevdalısı

Ne alaka yahu? Pin koduyla sim kartını açıp kapatırsın.
    Kontör çalan adam , ablanın telefonunu eline alıp mesajla gönderiyorsa pin kodunu değiştirsen ne yazar , değiştirmesen ne yazar?
  • yav pin kodunu kımseye vermemiş tabiki nasıl buldularsa bulmuşlar işte dediğim gibi birkaç kişinin de başına gelmiş sadece bi tane turkcell subesıne sormus adam çok şikayetçi var bu konuda demiş pin kodunu değişin demiş ben bilmiyorum nasıl olduğunu tabii kımseyede pın kodu verilmiş değil...

neyse ben cvp ı buldum sağolun arkadaşlar pin i değiştirecem olmassa hattı kapattıracam bbakalım kısmet
  • şimdi hattından kontör alınıyosa bunun pin koduyla bir ilgisi olmaz. pin kodu telefonu açma kapama işine yarar. başka bi işe yaramaz.
    quote:

yav pin kodunu kımseye vermemiş tabiki nasıl buldularsa bulmuşlar işte dediğim gibi birkaç kişinin de başına gelmiş sadece bi tane turkcell subesıne sormus adam çok şikayetçi var bu konuda demiş pin kodunu değişin demiş ben bilmiyorum nasıl olduğunu tabii kımseyede pın kodu verilmiş değil...

neyse ben cvp ı buldum sağolun arkadaşlar pin i değiştirecem olmassa hattı kapattıracam bbakalım kısmet
  • @zırtapoz aslında turkcell ın bayisi sölemiş o yüzden olmassa hattı kapattıracam ama böle şeyler oluyomuş yani demin telsim bölümünde de gördüm
  • quote:

@zırtapoz aslında turkcell ın bayisi sölemiş o yüzden olmassa hattı kapattıracam ama böle şeyler oluyomuş yani demin telsim bölümünde de gördüm

Sen süperşifreni değiştir yeter.
  • sorunun çözüldümü bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum. turkcellin online işlem merkezi üzerinden de kontör transferi yapılabiliyor. belki süper

şifreni öğrenmiş olabilirler bu yüzden süper şifreni değiştir. türkcell bayiside belki de sana süper şifreni değiştirmen gerektiğini anlatmak istemiş olabilir

ama yanlış anlatmış veya sen yanlış anlamış olabilirsin. çünkü telefonu açarken kullandığımız pin koduyla bu olayın bir ilgisi yok. ilgisi varsa o zaman cep

telefonuyla kontör transfer yapılmıştır. böyle bir şey olamazsa geriye bir seçenek kalıyor. online işlem merkezi üzerinden transfer yapılmış. banka

hesaplarının şifrelerinin bile ele geçirildiğini düşünürsek süper şifreninde başkalarının öğrenebilme imkanı mutlaka vardır.
  • çok enterasan bence çok saçma bu yani pin koduyla kontör ne alaka o bayi saçmalamış iyice ama dene bari kardeş içinde kalmasın
  • quote:

sorunun çözüldümü bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum. turkcellin online işlem merkezi üzerinden de kontör transferi yapılabiliyor. belki süper

şifreni öğrenmiş olabilirler bu yüzden süper şifreni değiştir. türkcell bayiside belki de sana süper şifreni değiştirmen gerektiğini anlatmak istemiş olabilir

ama yanlış anlatmış veya sen yanlış anlamış olabilirsin. çünkü telefonu açarken kullandığımız pin koduyla bu olayın bir ilgisi yok. ilgisi varsa o zaman cep

telefonuyla kontör transfer yapılmıştır. böyle bir şey olamazsa geriye bir seçenek kalıyor. online işlem merkezi üzerinden transfer yapılmış. banka

hesaplarının şifrelerinin bile ele geçirildiğini düşünürsek süper şifreninde başkalarının öğrenebilme imkanı mutlaka vardır.

arkadaşım çok teşekkür ederim senın dediğin çok mantıklı geldi onu deneyeceğim birkaç gündür memleketteydiim bi iki gün içinde senin dediklerini ayarlayacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.