Şimdi Ara

Babam 2.el iphone telefon almış icloud şifresini adam unutmuş,tel sıfırlasam ?(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
6
Favori
171.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babam 2.el telefon almış şimdi adamın herşeyi whatsapp rehber falan duruyor bu adam icloud şifresini unutmuş telefonu sıfırlasam ? şifre kaybolur mu yoksa şifre ister mi ? yada bu adamın icloud şifresine ulaşmasını nasıl sağlayabalirim ?

Edit: sorun çözüleli baya oldu arkadaşlar güncellemedim konuyu unutmuşum adamı aradık faturayı filan verdi apple aradık öyle bulduk baya uğraştık gerçi. Ama çözüldü, demek ki bu sorunuyı yaşayan baya insan varmış, geçmiş olsun bu sorunu yaşayan arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 2 Aralık 2014; 15:07:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ikinci el iphone aldım icloud sorunu

İkinci el bir iPhone satın aldığın zaman, eski sahibinin iCloud hesabından çıkıp çıkmadığını kontrol etmen önemlidir. Eğer iCloud hesabı hala aktifse, telefonu tam olarak kullanamazsın.

İşte ikinci el bir iPhone'da iCloud sorununu çözmek için yapabileceğin adımlar:

• Eski sahibinden iCloud şifresini iste.
    • Eski sahibi şifreyi bilmiyorsa, iCloud hesabını sıfırlayarak yeni bir şifre oluşturması gerekecektir.
    • Telefonu sıfırlamayı da deneyebilirsin, ancak bu işlemin tüm verilerini sileceğini unutma.
    • Eğer hiçbir yöntem işe yaramazsa, icloud açtırma fiyatları hakkında bilgi almak için Apple Destek ile iletişime geçebilirsin.

Bu adımları takip ederek, ikinci el iPhone'undaki iCloud sorununu çözebilir ve cihazını tam olarak kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sıfırlarken de iCloud şifresi sormuyormuydu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphonenumu bul açıksa sıfırlanmaz. Onu kapatmak için de şifre gerekir.

• Umarım iPhone'umu bul aktif değildir. Yoksa işin zor.
  • 2735 kullanıcısına yanıt
    Evet açık kapatmak için De şifre istiyor aldığım telefoncuya gittim söyledim ver bana ayarlıcam dedi olmaz dedim bende bakalım Napıcak artık

• Recharged kullanıcısına yanıt
    Aktif. tekrar adamın yanına gitsem muhattab olamıcam şimdi illa o telefonun sahibini görmek gerekiyor o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Aktif. tekrar adamın yanına gitsem muhattab olamıcam şimdi illa o telefonun sahibini görmek gerekiyor o zaman

Başka yapabileceğin bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şifreyi bulamazsan iade et alma
  • quote:

Arkadaşlar babam 2.el telefon almış şimdi adamın herşeyi whatsapp rehber falan duruyor bu adam icloud şifresini unutmuş telefonu sıfırlasam ? şifre kaybolur mu yoksa şifre ister mi ? yada bu adamın icloud şifresine ulaşmasını nasıl sağlayabalirim ?

şimdi sıfırlamasan ilerde güncelleme gelecek yüklerken yine isteyecek şifresini

her an kullanılamaz hale gelebilir

ya şifreyi bulun veya iade edin
  • Faturasi varsa apple a mail yolla belki insafa gelir acarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 2735

iphonenumu bul açıksa sıfırlanmaz. Onu kapatmak için de şifre gerekir.

Aynen bu zaten çalınmalara karşı önlem

• Bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 26 Şubat 2014; 19:51:14 >
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Telefoncuya gidiyorum olmadıysa çok pis laf yapıcam
  • quote:

Telefoncuya gidiyorum olmadıysa çok pis laf yapıcam

keşke telefoncaya götürmeseydin yapıcağı farklı bişe değil belki bişe bildiğini zannediyodur telefonu aktive edemez sana kitler telefonu çöp olur
  • Naptin hocam gitmedi isen bir yöntem önereceğim

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şifreyi kapatmadan aman diyim sıfırlamayın bir dönem bu şekilde 10 15 tane iphone'u tamamen hurdaya ayırmıştık şuan kırabilen varmı bilmiyorumda 4 5 ay önce katiyen kırılmıyordu direk çöptü
  • İşinize yaradıysa ne mutlu ama kötü emellere alet olursa üzücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: vhcyns

İşinize yaradıysa ne mutlu ama kötü emellere alet olursa üzücü

Allaha şükür bana gerekmiyorda :) kötü ellere geçerse olmaz :(

• Beyler hangi cihazlarda var bu açık? Onlarıda yazında bilelim. Hepsinde oluyorsa kötü valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

Beyler hangi cihazlarda var bu açık? Onlarıda yazında bilelim. Hepsinde oluyorsa kötü valla.

İos 7 olan cihazların hepsinde

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.