Şimdi Ara

Babam 2.el iphone telefon almış icloud şifresini adam unutmuş,tel sıfırlasam ?(sorun çözüldü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
6
Favori
171.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhan699

Merhaba dediğiniz gibi yaptım sonra teli sildim fakat açılışta apple kimliği istiyor.

yeni kimlik oluştursanız
    kabul etmiyor mu yada oluşturulamıyormu

ayarlara girip hesabı sil deyincede mi olmuyor.

tuhaf doğrusu

bir kaç yazı buldum sizin için

appleyardim.org - iphone, ipad, mac, watch, tv, hackintosh ile İlgili yardım forumu, haberler ve paylaşımlar
    iOS 7 Cihaz Alırken iCloud Hesabı Dikkat Edin!
    http://www.appleyardim.org/iphone-bilgi-merkezi/6205-ios-7-cihaz-alirken-icloud-hesabi-dikkat-edin.html

http://www.veapple.com/Haber-539-itunes_ile_iphone_ve_ipadi_sifirlama_ve_geri_yukleme.html

http://forum.shiftdelete.net/ios/331250-icloud-iphone'umu-bul-etkinlestirme-kilidi-apple-urununuz-varsa-mutlaka-bakmalisiniz.html

aşağıdaki resim ilk forumdan alınma

ve resimdeki ile benim iphone 4s ayarları farklı nedense

iphonemi bul var bende ve açık konumda
    etkinleştirme kilidi denilen buton yok

Babam 2.el iphone telefon almış icloud şifresini adam unutmuş,tel sıfırlasam ?(sorun çözüldü)

alıntı:
    Geri Yükleme veya Yeni Kurulum
    Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra iOS cihazınızın fabrika ayarlarına döndürüldüğünü ve yeniden başlatılacağını belirten bir uyarı penceresi görüntülenecek. Tamam butonuna tıklayarak bu uyarı penceresini kapatabilirsiniz.
    iOS cihazınız yeniden başlatıldıktan sonra otomatik olarak etkinleştirilecek.
    Son olarak iOS cihazınız etkinleştirildikten sonra Yeni iPhone'unuza Hoş Geldiniz ekranı açılacak. Bu ekran isterseniz iOS cihazınızı yeni bir cihaz olarak kullanmayı seçebilir veya daha önceden aldığınız bir yedekten geri yükleme yapabilirsiniz.

Eğer iPhone'unuzu yeni bir iPhone olarak ayarlamak ve tüm uygulamaları, kişileri ve ayarları yeniden yüklemek isterseniz Yeni iPhone'unuza Hoş Geldiniz ekranında Yeni bir iPhone olarak ayarla seçeneğini işaretleyin ve Sürdür butonuna tıklayın.

umarım yararlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 6 Mart 2014; 11:42:52 >

• beyler apple yardım desteğini arayın onlar size yardımcı oluyor sıfırlamayla ugrasmayın 2.el cihazları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TryahyaTr

beyler apple yardım desteğini arayın onlar size yardımcı oluyor sıfırlamayla ugrasmayın 2.el cihazları.

Nasil yardimci oluyorlar ki? Ne gibi bir bilgi soruyorlar, sonucta cihazi calmis da olabilir kisi? Nasil ispatlaniyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz kutusu elinizde mi ?
    Cihaz nerden alınma?
    Alındığı yerden faturası kesilmiş mi?(Vodafone kendi kestiği fatura)
    Ne zaman alındığı? Kim adına kesildiği?(Vodafone faturası üzerinde yazan ad soyad)
    çalan adam o faturalarla calmadığı için sıkıntı cıkmıyor :) ki zaten çalıntı olsa iphoneumu bul özelliği acık oldugu icin arıyor insanlar çalıntı cihazla öyle birşeye cesaret edemezler :)
  • kadı köyde 100 tl karşılığında açan birisi var bu hafta sonu oraya gidecem...telefonda görüştüm yapabildiğini söyledi....ihityacı olanı yönlendire bilirim..
  • jpetrucci kullanıcısına yanıt
    mrba benim ikinci el telefon aldım bilgisayardan güncellme yaptım ondan sonra ekrada logo çıktı sonra telefonu açtım icloud şifresi istiyor bende bilmiyorum o kişiyede ulaşamıyorum bir yolu varmıdır acaba ya gerçekten çok kötü bir durumdayım telefonda yurt dışından gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamhem

kadı köyde 100 tl karşılığında açan birisi var bu hafta sonu oraya gidecem...telefonda görüştüm yapabildiğini söyledi....ihityacı olanı yönlendire bilirim..

Noldu hallettiniz mi
  • tamhem T kullanıcısına yanıt
    O biri sen olmayasın?Forumdaki ilk mesajın 100 tl karşılığında icloud şifresini açan kişiye yönlendirmek!!!
  • Imkani yokmu bu sifirlanmis iphone5 i acmanin yolu arkadaslar

• İcloud sifresi icin up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumlu bir sonuç yokmu arkadaşlar daha ipadim yatıyor gözümün önünde hergün can çekişip yere çarpılmayı bekliyor oldu
    ü

• şimdilik çöp
    ileride belki şifre kırılabilir (3-4 sene sonra )
  • İste 2. Ele yonelmeme nedeni.
    Ayrica veri kurtarma programlariyla sattiginiz telefondaki bilgileriniz baskasinin eline gecebilir.
    Banka hesap numaralarini
    İnternet bankaciligi sifrenizi
    Kredi karti sifrenizi cihazlarinizda tutmayin

• facbookda bir uye sıfırlıyor ucret karsılıgı icluad hack
  • Benimde basima geldi sifirlicam sifre soruyo aha dedik sctk apple sitesine girdim sifremi unuttum dedim epostada belliydi yolla dedim iphone kayitli mail kutusuna sifre sifirlama linkki geldi oyle cozmustum sans benden yanaymis hehe

• Yukarıda bahsedilen hata ios 7.1 ile kapatıldı. Dolayısıyla 7.1 update edenler geçmiş olsun. Tanıdık bilindik birinden almak en sağlıklı veya 2. el işine girmemek.
    Üstadım hayırlı geceler iphone 5 için Şifremi unuttum sende bir paylaşım yapmışsın Program ne acaba. Paylaşa bilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Naptin hocam gitmedi isen bir yöntem önereceğim

Saygılar

Bu yöntemi bizede söylesene.

• ios 7.1.2 konusunda ifenix hocam'ın bir mesajı vardı nasıl sıfırlanacagını anlatıyordu... bir yazılım ile.

ordan ulasabilirsiniz hocam. mesaj subat'dan kalma bulması biraz zor olacak

saygılar
    arkadaşım. benimki iphone 4 orjinal. aynı dert bende de var. 2. el aldık adam faturasını da vermişti ama bulamıyoruz. iphonu mu bul etkin ve biz iyi bir b.k yedik telefonu fabrika ayarlarına döndürdük. şimdi etkinleştirme istiyor ve kimse içinden çıkamıyor. kimisi 200 tl alıp çin yazılım atıyormuş ve bir çok özellik kullanılamıyormuş. Bahsettiğin program gercekten işe yarıyorsa nasıl bulabileceğimi ve nasıl kullanacağımı kısaca bir anlatırsan çok sevinirim. Selamlar saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.