Arkadaşlar merhaba,
Kardeşime oyun bilgisayarı diyebileceğimiz bilgisayar toplamak istiyorum bütçe 31-32 bandında.
itopya vs. Baktım fakat çok seçenek var kafam karıştı.
(31-32 bin bandında monitör kasa da dahil olacak şekilde)
Bilgisayarcı bi arkadaş şöyle bi liste verdi 31-32 bandı tutuyor burası dedi.
Fakat bana çok mantıklı gelmedi, sanki daha iyi sistemler toplanabiliyor. Kardeşim monitör olarak 140 hz bandında istiyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar Parmağımda ufak bi kist mevcuttu yaklaşık 15 gün önce ufak müdahale ile 10 dakika da kesip alındı, dikişlerim 7 gün önce alındı dışarı çıkarken mikrop kapmasın diye sargı bezi ile kapatıyordum pansuman gibi(baticon sürülü) fakat yara da iyileşme göremiyorum, siyahlık ve sertlik mevcut hafiften de kabuk bağlamış ve dikkatli baktığımda sanki dikişlerin tam alınamadığını görüyorum yoksa kan mı toplamış emin değilim ne yapmamı önerirsiniz
iCloud yedekleme hakkında (fotoğraflar)
Arkadaşlar merhaba,
geçenlerde yeni telefon aldığımda 50gb iCloud almıştım. Bütün fotoğrafları iCloud a göndermiş, aşağı yukarı 30 gb yer açılmış saklama alanımda şimdi ben bu 50 gb ı iptal etmek istiyorum. 50 gb ı iptal ettikten sonra fotoğraflarım silinir mi yada iCloud u kapattığımda tekrar fotoğraflarım normal şekilde nasıl geri döndürebilirim
Hat devir işlemi sorunu
Arkadaşlar merhaba Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum fakat hat babamın üstüne şimdi bu hattı kendi üstüme almak istiyorum aynı gün içinde geçiyormuş fakat mevcut tarifem siliniyormuş. Peki yeni tarife almak istediğimde mevcut müşteri gibi mi gözüküyorum yoksa yeni müşteri gibi mi eğer mevcut müşteri ise kampanyalı bi paket sunmazlarsa paketler acayip pahalı olmuş. (Kullandığım aynı paket neredeyse 280 tl olmuş şaka gibi ben 155 tl ye kullanıyorum) bir de cayma bedeli muhabbeti var tabi eğer taahattüm sürüyorsa bir de ona mı ceza ödüyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
yeni güzel kampanya başlatmışlar bazılarına 120-200 tl arası avax vs gelmiş fakat bana o kadar yüksek meblağlar gelmedi şuan gelirse editlerim.
öncelikle yeni üye olanlara ödül kutusu dağıtıyorlar ref ile üyelik şart 15 tl ile 15 bin tl arası btc, eth, avax, shıba, doge geliyor 2 hediye kutusu geliyor biri üye olunca biri de kimlik doğrulama yapınca tüm ödülleri almak için kimlik doğrulama şart diye biliyorum bana da bir adet hediye kutusu geliyor ref kodumu yazarsanız çok sevinirim.
yeni üyelik ; https://www.icrypex.com/tr/yeni-uyelik
ref kodum ; cy40lmddl1ikfr8u
şansınız bol olsun.
geldikten sonra etiketleyin yada mesaj atın anında gönderim sağlanacaktır gelen ödülün yarısı
Süet spor ayakkabı temizliği nasıl yapılır ? (Ss’li)
Arkadaşlar, elimde lacoste nin süet ayakkabı mevcut buradaki renk tonları attı buralar nasıl temizlenir bilen önerisi olan var mı ?
merhaba arkadaşlar İPhone X kullanıyorum yedek almadan iOS 16 yükledim şimdi de İphone 13 aldım telefonu yedekledim iTunes’a fakat İphone 13 e aktarımı nasıl yaparım bilmiyorum. Aklıma İphone 13 ü ios 16 ya yükseltip yedeği geri yükleme geldi fakat public beta 4 ü yükleyebiliyorum yedekledim sürüm beta 6 ios 16 olması yeterli olur mu acaba ? Apple çalışanları oladabilir olmayadabilir dediler
LG tv hdr ayarı
Arkadaşlar LG um7100plb modelini kullanıyorum. Disney de bütün içerikler HDR olarak açılıyor bunu kapatamıyorum galiba. HDR ayarlarını bir türlü yapamadım ya çok soluk yada çok parlak
Merhaba arkadaşlar iPhone X kullanıyorum
youtube premıum üyeliği aldım fakat arka planda uygulama özelliği çalışmıyor arkadaşımda iphone 11 var onda direk çalışıyor fakat bende ses var görüntü yok aynı sorunu yaşayan var mı ?
4 yıllık bölüm İçin ayt şart mi ?
Arkadaşlar 2 yıllık üni mezunuyum, 4 yıllık farklı bi bölüme gitmek istiyorum. Tyt ve ayt seçmek şart mi ?
bir de yabancı dili ?
Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü Canon 1100d + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III + EF 50mm f/1.8 II + Canon 75-300 f/4-5.6 III |
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 5 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.786
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 435.367 (Bu ay: 7.641)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 379 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar