Şimdi Ara

Babam 2.el iphone telefon almış icloud şifresini adam unutmuş,tel sıfırlasam ?(sorun çözüldü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
6
Favori
171.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakti sifre yok birden saymaya vasla 9999 a kadar illaki tutacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icould bile kırıldı.

• vhcyns kullanıcısına yanıt
    Vay be öğrenmiş oldu ama iş işten geçti.

Arkadaşlar sonuç olarak telefoncu sıfırlamış telefonu ve telefon olmamış icloud da kalıyordu yine. Sahibini aradık geldi falan şifreyi girdik tekrar sıfırladık şimdi telefonda sorun yok.

Edit: adamın hesabını sildim, sıfırladıktan sonra adama ait onla ilgili olan şeyler tamamen silinir deme ?
  • iOS 7 yuklu her cihazda ios 6 da yoktu bu

• Kapanmış gözükuyor ama gercekteb kapaniyor mu acaba? Belki sifirlamaya calisinca sifirlanamiyordur yine ya da etkinlestirmede kaliyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone'umu bul'un da bi anlamı kalmadı artık. Kapatıyorum.

• nasil sıfırlamış öğrenseydin keşke:D
  • Arkadaşlar, bu kötü kullanıma çok açık, hırsızların çok işine yarayacak bir bug. Apple'a ben de durumu bildirdim. Umarım en kısa sürede çözerler. Linki paylaşarak kötü niyetlilere çanak tutmazsak, alıntılardaki linki temizlersek iyi olur diye düşünüyorum.

@sinapsis: Youtube'da biri, sıfırlama durumunda, bug'dan yararlanarak silinen eski hesabın şifresini istediğini yazmış. Yani o noktada sorun yok şimdilik. Ama sıfırlamadan kullanmanın yolu açık şimdilik.
  • 7.1 beta 5 kullanıyorum bende kapanmıyor var mı beta 5 te deneyen başka

• İos 7 degilse hocbisey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: vhcyns

İşinize yaradıysa ne mutlu ama kötü emellere alet olursa üzücü

Merhaba

Abimin ikinci el olarak aldığı bir cihaz var köyde iken almıştı sonrasında istanbula geldi ama iCloud olduğu için sıfırlanmıyor

Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Arkadaşlar babam 2.el telefon almış şimdi adamın herşeyi whatsapp rehber falan duruyor bu adam icloud şifresini unutmuş telefonu sıfırlasam ? şifre kaybolur mu yoksa şifre ister mi ? yada bu adamın icloud şifresine ulaşmasını nasıl sağlayabalirim ?

İphone müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz
    geçerken cihaz seri no falan apple.com/tr adresine, telefonla arıyorlar zaten.
    Sonra durumu izah ediyorsunuz onlar kayıt oluşturuyor ve size bi tane yabancı e-mail adresi veriyor
    oraya cihaz nerden alındıysa onun faturasını yada kutusunu scanner ile tarafıp fotoğraf formatında yolluyorsunuz 3 ile 7 iş günü içinde sizin mailinize cevap geliyor ve bingo telefonunuzu sıfırlayabiliyorsunuz o adama gerek kalmadan.sıkıntı yaratmayın.
    dip not : Artık ustası oldum telefoncuya o kadar cok geliyor ki bu illetler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TryahyaTr -- 28 Şubat 2014; 12:38:59 >

• Denedim ilk başta icloud kaldırıldı ama telefonu sıfırlayıp tekrar kuruluma getirince icloud istedi kısacası elimde patladı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Denedim ilk başta icloud kaldırıldı ama telefonu sıfırlayıp tekrar kuruluma getirince icloud istedi kısacası elimde patladı :(

Niçin iCloud hesabına mail atıp, eski sahibinden durumu düzeltmesini istemediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Denedim ilk başta icloud kaldırıldı ama telefonu sıfırlayıp tekrar kuruluma getirince icloud istedi kısacası elimde patladı :(

Niçin iCloud hesabına mail atıp, eski sahibinden durumu düzeltmesini istemediniz?

mail attık geri dönüş olmadı abim köyde iken almıştı kaç aydır ölü gibi yatıyordu
  • Merhaba arkadaşlar. Halamlar kuzenime ikinci el iphone 5 aldılar. İos 7 yayınlanınca telefonu güncellemiş ama eski sahibinin iphonumu bulu açık olduğu için telefon kilitlenmiş durumda. Telefonu aldıkları yere soruyorlar ama adamlar tanımıyorlar eski sahibini dolayısıyla şuan telefon kullanılamıyor. Bende tesadüf bu başlığı görünce bir sormak istedim. Ne yapmak gerekiyor??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    merhaba aynı dert bende de var.2.el iphone 4s aldık i cloud şifresini bilemediğimiz için sıfırlanmıyor çözümü iletir misiniz?
  • Bence ikinci elden alınana bir telefon kullanılmadan önce sıfırlanmalı ve icloud hesabını kendiniz yeniden oluşturmalısınız. Başkasına ait Bir hesabı kullanmaya ne gerek var ki şifresini arıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TryahyaTr

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Arkadaşlar babam 2.el telefon almış şimdi adamın herşeyi whatsapp rehber falan duruyor bu adam icloud şifresini unutmuş telefonu sıfırlasam ? şifre kaybolur mu yoksa şifre ister mi ? yada bu adamın icloud şifresine ulaşmasını nasıl sağlayabalirim ?

İphone müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz
    geçerken cihaz seri no falan apple.com/tr adresine, telefonla arıyorlar zaten.
    Sonra durumu izah ediyorsunuz onlar kayıt oluşturuyor ve size bi tane yabancı e-mail adresi veriyor
    oraya cihaz nerden alındıysa onun faturasını yada kutusunu scanner ile tarafıp fotoğraf formatında yolluyorsunuz 3 ile 7 iş günü içinde sizin mailinize cevap geliyor ve bingo telefonunuzu sıfırlayabiliyorsunuz o adama gerek kalmadan.sıkıntı yaratmayın.
    dip not : Artık ustası oldum telefoncuya o kadar cok geliyor ki bu illetler :)

Bende 2. El aldım (4s) ayarlara girdim sıfırla dedim komple fabrika yarlarına döndü, daha sonra kendime ait icloud hesabımı ve şifremi girdim. Kullanıyorum
    Konuyu umarım yanlış anlamamışımdır yada anlatmamışımdır.

Merhaba dediğiniz gibi yaptım sonra teli sildim fakat açılışta apple kimliği istiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.