Şimdi Ara

iPHONE ARAMA KAYDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
28.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone da işlem kaydı kaydı 3 gün tutuluyor 3 günden sonraki aramalar siliniyor daha uzun süreli kayıt yapan bir program var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Arama Kaydı Kendiliğinden Siliniyor: Nedenleri ve Çözümleri

iPhone'unuzdaki arama geçmişinizin kendiliğinden silindiğini fark ediyorsanız, bu can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorunun birkaç nedeni olabilir:

• Otomatik Silme Özelliği: iPhone'larda, belirli bir süreden sonra arama geçmişini otomatik olarak silen bir özellik bulunur. Bu süreyi Ayarlar > Telefon > Arama Kayıtları Saklama Süresi'nden değiştirebilirsiniz.
    • Yazılım Hataları: Bazı yazılım hataları, arama geçmişinin kendiliğinden silinmesine neden olabilir. iPhone'unuzu en son iOS sürümüne güncelleyerek bu sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.
    • Yanlışlıkla Silme: Arama geçmişinizi yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz. Silinen aramaları kurtarmak için üçüncü taraf yazılımlar veya iCloud yedeklerinizden yararlanabilirsiniz.
    • Üçüncü Taraf Uygulamalar: Bazı üçüncü taraf uygulamalar, iPhone'unuzdaki arama geçmişini silebilir. Bu uygulamaları kaldırmayı deneyerek sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
    • Donanım Sorunları: Nadir durumlarda, arama geçmişinin kendiliğinden silinmesi, iPhone'unuzdaki bir donanım sorununun işareti olabilir. Bu durumda, Apple Destek ile iletişime geçmeniz önerilir.

Arama geçmişinizin kendiliğinden silinmesini önlemek için şu önlemleri alabilirsiniz:

• Otomatik silme özelliğini kapatın.
    • iPhone'unuzu düzenli olarak yedekleyin.
    • Üçüncü taraf uygulamaların arama geçmişinize erişmesine izin verirken dikkatli olun.
    • iPhone'unuzu ıslak veya tozlu ortamlardan uzak tutun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3 günü nerden çıkardın 3gün 5 günle alakası yok belli bir adedi geçince siliniyor olabilir
  • Şimdi baktım, en az 10 günlük kayıt duruyor,sayı da az değil....
  • Bende 13.Agustos.2009 dan kalan kayıt var :)
  • ne tarih nede sayıyla ilgili kendi kendini silmişliği yok arama kaydının,hep ben clear demişimdir rehber gibi aşağıya uzadığı için...
    2G 'de öylemi acaba , genelde 3G sanırım benim gibi yorum yapanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaaaan -- 29 Eylül 2009; 21:39:55 >
  • Gün sayısı ile alakalı değil.
    Benim gibi günde 50 -100 adet gelen giden çağrı olursa aynı gün bir çok arama kaydını kaybedersiniz...
    Bende bu konuda müzdaribim_?
    Gelen -giden çağrıların daha uzun arşivi için bir program bulan olur ise lütfen paylaşsın..?

teşekkürler..
    not:3gs kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 6 Ekim 2009; 22:19:54 >
  • demek zaman değil adet olarak hafıza da tutuyor
  • 2g veya 3g olayı olamaz yazılımsal bi olay sonuçta.Şu anda telefonda en son görünen çağrı çarşamba gününe ait.Düşündüğünüz gibi arama veya aranma sayısı ile ilgili olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.