cihazımı yurt dışından aldım kayıt yaptıramadığım için ilana koydum sahibindenden böyle bi mesaj aldım doğruluğu nedir bilgi sahibi arkadaş mevcut mudur ? daha önce yaptıran arkadaş varsa kayıt yaptıramayanlar için bi bilgilendirme yardım olur teşekkürler. '' Merhaba tüm yurt dışı cihazlara 2 Aylık geçici kayıt-150₺ 4 Aylık geçici kayıt -200₺ 6 Aylık geçici kayıt-300₺ 8 Aylık geçici kayıt -400₺ İşlemlerimizce cihaza gerek yoktur. İşleme alındıktan 12 saat sonra şebekeniz gelir 🙏🏻 İMEİSİ KLONLANMIŞ(ÇALINMIŞ) CİHAZLARINIZ TEK NUMARAYA AİT AÇILIR. Güven açısından müşteri memnuniyetlerimizi açılan cihazları gelen kalan kullanım süresi mesajlarını iletebilirim '' |
iPhone Geçici Kayıt: Bilmeniz Gerekenler
iPhone Geçici Kayıt Nedir?
iPhone geçici kayıt, iPhone'unuzu henüz operatörünüz tarafından kalıcı olarak aktive etmeden kullanmanıza olanak tanıyan bir yöntemdir. Bu, cihazınızı denemek istediğinizde veya kalıcı bir hat almadan önce geçici bir süre için kullanmak istediğinizde faydalı olabilir.
Geçici Kayıt iPhone Nasıl Yapılır?
iPhone'unuza geçici kayıt yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
- iPhone'unu aç ve Wi-Fi'a bağlan.
- Ayarlar uygulamasını aç ve "Genel"e dokun.
- "Hakkında"ya dokun ve "IMEI"ye dokun.
- IMEI numaranı not et.
- Bir geçici IMEI kayıt hizmeti sağlayıcısı bul ve kayıt işlemini tamamla.
- IMEI numaranı kayıt hizmetine gir ve geçici bir kayıt kodu al.
- iPhone'una geri dön, Ayarlar > Genel > Hakkında'ya git.
- "Geçici IMEI"ye dokun ve kayıt kodunu gir.
Geçici IMEI Kaydı Nasıl Yapılır?
Geçici IMEI kaydı, geçici bir IMEI numarası satın aldığın bir hizmettir. Bu numara, iPhone'unu geçici olarak kaydetmek ve kullanmak için kullanılabilir. Geçici IMEI kayıt hizmetleri genellikle ücretlidir ve kayıt süresi değişebilir.
iPhone Geçici Kayıtın Sonuçları
iPhone'unu geçici olarak kaydetmenin hem avantajları hem de dezavantajları vardır:
Avantajlar:
- Cihazını kalıcı bir hat almadan önce deneyebilirsin.
- Geçici bir süre için ikinci bir telefon olarak kullanabilirsin.
- Uluslararası seyahat sırasında yerel SIM kartları kullanabilirsin.
Dezavantajlar:
- Geçici kayıt yalnızca sınırlı bir süre için geçerlidir.
- Bazı operatörler geçici kayıtlı cihazları engelleyebilir.
- Geçici kayıt hizmetleri ücretli olabilir.
iPhone geçici kaydı, belirli durumlarda faydalı olabilecek geçici bir çözümdür. Ancak, kalıcı bir çözüm olmadığını ve cihazının kalıcı olarak kaydedilmesi gerektiğini unutmamak önemlidir.