Merhabalar ailemle hobi bahçesi için baktığımız konteyner da kapora dolandıcılarına denk geldik lütfen bu insanlara dikkat ediniz önce kaporayı aldılar sonra telefon numarası değiştirildi yeni ilanlarla dolandırıcılığa devam etmekteler
asıl isim feyyaz başaran şimdi sahibinden üzerinden kullandığı
dikkat ediniz gerekli yere gerekli şikayetlerde bulunuldu
arkadaşlar merhaba uzun yola çıktım ve aracımın boyası kalktı normalde ufak tefek taş izlerine kendim rötuş atarım ama bu kapanacak kadar küçük değil aracım boyasız ve hasar kayıtsız boya attırmak istemiyorum taş astara kadar inmiş resmen ve aşagısındada boya kabarması olmuş nasıl bi yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ?
Kulaklık ses yükseltme yardım
Merhaba g733 kullanıcısıyım kulaklık üretim olarak düşük ses problemine sahip, voicemeeter kullanıyorum sesini arttırmak için ama valorant oynadıgım için çok iyi ses kasamıyorum yerine program veya yükseltmek için ayar yardımında bulunabilecek var mıydı
ASUS VG279QM 280 Hz ölü piksel
Monitörümde 3 adet ölü piksel mevcut bir tanesi çok büyük, bir tanesi nokta olmak üzere 2 tane de dibine girince gözüken, 2023'ün 7 inci ayına kadar garantisi mevcut. Sizce değişim gerçekleşir mi?
İnternette gördüğüm kadarıyla 3 tane olunca panel garanti kapsamında değişiyormuş öyle bir şey olur mu acaba
iphone geçici kayıt
cihazımı yurt dışından aldım kayıt yaptıramadığım için ilana koydum sahibindenden böyle bi mesaj aldım doğruluğu nedir bilgi sahibi arkadaş mevcut mudur ? daha önce yaptıran arkadaş varsa kayıt yaptıramayanlar için bi bilgilendirme yardım olur teşekkürler.
'' Merhaba tüm yurt dışı cihazlara 2 Aylık geçici kayıt-150₺ 4 Aylık geçici kayıt -200₺ 6 Aylık geçici kayıt-300₺ 8 Aylık geçici kayıt -400₺ İşlemlerimizce cihaza gerek yoktur. İşleme alındıktan 12 saat sonra şebekeniz gelir 🙏🏻 İMEİSİ KLONLANMIŞ(ÇALINMIŞ) CİHAZLARINIZ TEK NUMARAYA AİT AÇILIR. Güven açısından müşteri memnuniyetlerimizi açılan cihazları gelen kalan kullanım süresi mesajlarını iletebilirim ''
240 hz monitörde mprt açamıyorum yardım ?
arkadaşlar, merhaba Acer KG251QDbmiipx 25" 240Hz 1ms sahibiyim mprt aktif edemiyorum nasıl yapabilirim ekran ayarlarını falan herşeyi denedim monitör ufo testte 4 ms cıkarıyor ne yapabilirim yardımlarınız içiin şimdiden teşekkür ederim
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 126.136 (Bu ay: 299)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad